Şimdi Ara

i20 troy neden tutulmuyor ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
4
Favori
119.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djnone

şöyle birşey olabilirmi hocam.. 2006 yılında hyundai ye ön yargılıydınız şu an ön yargılı değilsiniz ?

• @oprema soruma cevap alamadım? Hangi getz modelinde yumuşak plastik kullanılmış? Yok öyle bişey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuye

Bu ön göğüs işinde de marka faşizmi var. Benim eski aracım olan Getz'in ön göğsü oldukca yumuşaktı. Hele hele polo'dan bariz yumuşaktı. Ama dediklerini anlamayan bir polo sahibi aracıma bindiğinde ön plastiği sert araçları sevmiyorum diye taş atmıştı aracıma. İçimden epey saydırdım ama kendimi de çok zor tutmuştum. Bilmesem, binmesem arabana belki inandırırdın beni fahriye abla...

Yumuşak olmasıyla kaliteli olması ayrı şeyler, polonun allahı var plasik kalitesi iyi, getz neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

quote:

Bu ön göğüs işinde de marka faşizmi var. Benim eski aracım olan Getz'in ön göğsü oldukca yumuşaktı. Hele hele polo'dan bariz yumuşaktı. Ama dediklerini anlamayan bir polo sahibi aracıma bindiğinde ön plastiği sert araçları sevmiyorum diye taş atmıştı aracıma. İçimden epey saydırdım ama kendimi de çok zor tutmuştum. Bilmesem, binmesem arabana belki inandırırdın beni fahriye abla...

Yumuşak olmasıyla kaliteli olması ayrı şeyler, polonun allahı var plasik kalitesi iyi, getz neymiş

Yumuşağı duyunca o da yetmedi değil mi?... Şimdi de ucuz eleştiri... Neymiş yumuşak olmasıyla kaliteli olması ayrı şeylermiş. Düne kadar sert diye eleştiriyordunuz! Artık sırf eleştirmek için ne yapacağınızı bilemez oldunuz

• quote:

quote:

quote:

Yumuşağı duyunca o da yetmedi değil mi?... Şimdi de ucuz eleştiri... Neymiş yumuşak olmasıyla kaliteli olması ayrı şeylermiş. Düne kadar sert diye eleştiriyordunuz! Artık sırf eleştirmek için ne yapacağınızı bilemez oldunuz

+100.000

• quote:

quote:

quote:

Dün kayıt olmuş adama düne kadar böyle diyordun şöyle diyordun demek de ilginç,

Yumuşaklıkla ilgili birşey bulursan benim ağzımdan, o zaman konuş

Ben diyorum ki Polo nun için kaliteli malzemeden, getz'in içi KALİTESİZ malzemeden yapılmış

Şimdi bu durumda senin 2 farklı cevap verme olasılığın var:

1. Hayır Getz'inki daha kaliteli diyip tahminen 4-5 kişinin sana "Muahah emotikonuyla" alıntı yapmasını beklemek

2. Evet benim derdim yumuşaklıkla, kalitesiz olsun ama araba dediğin bebek poposu gibi yumuşak olur deyip farklı bir akım başlatmak

Seçim senin

• Hyundai antipatisi duyan herkesle tek tek uğraşılmaz. Genel eleştiri şuydu özelliklede vw gönüllülerinden. Yumuşak ön göğüs plastiği kalitelidir. Hyundai'nin plastiği sert ve dolayısıyla kalitesizdir. Bende buna yanıt verdim. Şimdi buna karşın yumuşak da olsa kalitesiz olabilir diye yazmışsın yazımı alıntılayarak. Anlayamadığım sizlerin kalite standartlarınız nedir?
  • quote:

Hyundai antipatisi duyan herkesle tek tek uğraşılmaz. Genel eleştiri şuydu özelliklede vw gönüllülerinden. Yumuşak ön göğüs plastiği kalitelidir. Hyundai'nin plastiği sert ve dolayısıyla kalitesizdir. Bende buna yanıt verdim. Şimdi buna karşın yumuşak da olsa kalitesiz olabilir diye yazmışsın yazımı alıntılayarak. Anlayamadığım sizlerin kalite standartlarınız nedir?

kalite standartı amblemde H yerine W olması
  • 2. Evet benim derdim yumuşaklıkla, kalitesiz olsun ama araba dediğin bebek poposu gibi yumuşak olur deyip farklı bir akım başlatmak

Seçim senin

yorumsuz
  • sert olur laf atarlar yumusak olur laf atarlar sahi hyundai sizi memnun etmesi için ne yapması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

sert olur laf atarlar yumusak olur laf atarlar sahi hyundai sizi memnun etmesi için ne yapması lazım

Araba yapmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

Hyundai antipatisi duyan herkesle tek tek uğraşılmaz. Genel eleştiri şuydu özelliklede vw gönüllülerinden. Yumuşak ön göğüs plastiği kalitelidir. Hyundai'nin plastiği sert ve dolayısıyla kalitesizdir. Bende buna yanıt verdim. Şimdi buna karşın yumuşak da olsa kalitesiz olabilir diye yazmışsın yazımı alıntılayarak. Anlayamadığım sizlerin kalite standartlarınız nedir?

kalite standartı amblemde H yerine W olması

• Herkese merhaba eşime B sınıfı bir araç almak niyetiyle markaları araştırmaya başladık. .Yalnız önceliğimiz düz vites 1300 cc altı vergi avantajı olan benzinli araraçlardı
    Adaylarımız :
    yeni micra
    1,2 passion m/t liste fiyatı 28,145TL pazarlıkla 27,500 TL (donanım baz versiyonda bile süper araştırabilirsiniz. ) sokaklarda gözükmüyorya kesin kötü araba

yeni corsa
    1,2 essentia düz vites liste fiyatı 29,978TL
    Yeni Opel Corsa Essentia

ford fiesta trend 1,25i liste 30,335 TL
    not :otokoç satış temsilcisi ellerinde my fiesta olduğu için 31,395 tl lik fiyatta 30,600 TL fiyat verdi (ayak üstü)
    http://www.ford.com.tr/fiesta/ donanım için sayfayı ziyaret edin.

fiat grande punto (ben eski puntoyu makyajlı puntoya göre daha çok sevdiğim için grandeye yoğunlaştık) 1,4 77 hp fire motor tek paket satılıyor.
    metalik farkı ile 26,200 anahtar teslim.
    citroen yeni c3 baz paket indirimli 27,250. 1,4 75HP

Peugeot 206+ 1,4 envy 25,200 ve peugeot 207 1,4 27,500TL İNİDRİMLİ FİYATTIR

VW POLO 1,4 COMFORTLINE 30,900
    SEAT IBIZA 1,4 85 HP 27,300
    SKODA FABİA 1,2 70 HP 25, 770
    (VW GRUPTA YAKIT TÜKETİMİ ÇOK VERGİSİ YÜKSEK FİYAT ORTADA)
    BAHSETTİĞİM BÜTÜN ARAÇLAR TARAFIMDAN ARAŞTIRILMIŞ VE YERİNDE GÖRÜLMÜŞTÜR.
    HANDA JAZZ VE TOYOTA YARİSin FİYATI BİZİ KASTI O YÜZDEN DEĞERLENDİRMİYORUM BİLE
    neyse fazla uzatmayım
    GELELİM HYUNDAİ İ20 YE

BİZ TERCİHİMİ İ20TORY 1,2 START DAN YANA KULLANDIK
    1- FİYAT 25,250 PAZARLIK İLE 24,500 + UZAKTAN KUMANDA ANAHTAR 100 TL 24,600 TL
    BAHSETTİĞİNİZ DİĞER KALİTELİ ARAÇLARLA FİYAT FARKI ESKİ 206+ BİR KENERA BIRAKIN EN AZ 3000 TL FARK VAR
    (TEK ELEŞTİRİM START VERSİYONDA UK ANAHTAR OLMAMASI BÜYÜK APTALLIK B
    3- ELEKTRİK DESTEKLİ HİDROLİK DİREKSİYON " EPS "STANDART
    2- VERGİ AVANTAJI 2011 1. TAKSİT 218 TL (1,4 CC İÇİ 2011 1 TAKSİT 348 TL)

3- YAKIT TÜKETİMİ : BAHSETTİKLERİM İÇİNDE EN İDDALI YAKIT TÜKETMİ BU ARAÇTA

4-YERLİ ÜRETİM VE UCUZ SERVİS VE YEDEK PARÇA AVANTAJI

5- BEŞ YIL 150,000 KM GARANTİ

6- ARACI KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZDA VAY BE HYUNDAİ DEMEK BÖYLE BİR ARACI YAPABİLİYORMUŞ DEMENİN KEYFİ (PAHA BİÇİLEMEZ)

EĞER SIKILMAYIP BURAYA KADAR OKUDUYSANIZ ŞİMDİ SİZE SON SÖZ OLARAK ŞUNU SÖYLEYİM

YEMİŞİM ALMANIN, JAPONUN, FRANSIZIN İTALYANIN MARKA İMAJINI BAHSETİĞİM ARAÇLARDA ABS 2 HAVA YASTIĞI ÖN 2 CAM OTOMATİĞİ STANDART .
    ÇARPIŞMA TESTLERİNDE HEPSİ FULL DONANIMDA 5 YILDIZ.
    EĞER 2 SİS FARINA, ÇELİK JANTINA KANIP METLİK BOYAYA FİYAT FARKI VERİP ÖN KONSOL YUMUŞAK DİYE FAZLADAN 3000- 7000 TL VERECEKSENİZ O ZAMAN SİZİN İMAJA GÖRÜNTÜYE VERECEK PARANIZ VAR DEMEKTİR. BUNUN TEK AÇIKLAMASI BUDUR.

LÜTFEN PİYASAYI VE FİYATLARI ARAŞTIRMADAN ARACI KÖTÜLEMEYİN KÜÇÜK SINIFTA 25-26 BİN TL YE İŞİNİZİ GÖRECEK ARAÇ BUDUR.

HERKESE SAYGILARIMLA.

• Güle güle kullanın aracınızı. Mantıklı bir secim yapmissiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baraquda13

Herkese merhaba eşime B sınıfı bir araç almak niyetiyle markaları araştırmaya başladık. .Yalnız önceliğimiz düz vites 1300 cc altı vergi avantajı olan benzinli araraçlardı
    Adaylarımız :
    yeni micra
    1,2 passion m/t liste fiyatı 28,145TL pazarlıkla 27,500 TL (donanım baz versiyonda bile süper araştırabilirsiniz. ) sokaklarda gözükmüyorya kesin kötü araba

yeni corsa
    1,2 essentia düz vites liste fiyatı 29,978TL
    Yeni Opel Corsa Essentia

ford fiesta trend 1,25i liste 30,335 TL
    not :otokoç satış temsilcisi ellerinde my fiesta olduğu için 31,395 tl lik fiyatta 30,600 TL fiyat verdi (ayak üstü)
    http://www.ford.com.tr/fiesta/ donanım için sayfayı ziyaret edin.

fiat grande punto (ben eski puntoyu makyajlı puntoya göre daha çok sevdiğim için grandeye yoğunlaştık) 1,4 77 hp fire motor tek paket satılıyor.
    metalik farkı ile 26,200 anahtar teslim.
    citroen yeni c3 baz paket indirimli 27,250. 1,4 75HP

Peugeot 206+ 1,4 envy 25,200 ve peugeot 207 1,4 27,500TL İNİDRİMLİ FİYATTIR

VW POLO 1,4 COMFORTLINE 30,900
    SEAT IBIZA 1,4 85 HP 27,300
    SKODA FABİA 1,2 70 HP 25, 770
    (VW GRUPTA YAKIT TÜKETİMİ ÇOK VERGİSİ YÜKSEK FİYAT ORTADA)
    BAHSETTİĞİM BÜTÜN ARAÇLAR TARAFIMDAN ARAŞTIRILMIŞ VE YERİNDE GÖRÜLMÜŞTÜR.
    HANDA JAZZ VE TOYOTA YARİSin FİYATI BİZİ KASTI O YÜZDEN DEĞERLENDİRMİYORUM BİLE
    neyse fazla uzatmayım
    GELELİM HYUNDAİ İ20 YE

BİZ TERCİHİMİ İ20TORY 1,2 START DAN YANA KULLANDIK
    1- FİYAT 25,250 PAZARLIK İLE 24,500 + UZAKTAN KUMANDA ANAHTAR 100 TL 24,600 TL
    BAHSETTİĞİNİZ DİĞER KALİTELİ ARAÇLARLA FİYAT FARKI ESKİ 206+ BİR KENERA BIRAKIN EN AZ 3000 TL FARK VAR
    (TEK ELEŞTİRİM START VERSİYONDA UK ANAHTAR OLMAMASI BÜYÜK APTALLIK B
    3- ELEKTRİK DESTEKLİ HİDROLİK DİREKSİYON " EPS "STANDART
    2- VERGİ AVANTAJI 2011 1. TAKSİT 218 TL (1,4 CC İÇİ 2011 1 TAKSİT 348 TL)

3- YAKIT TÜKETİMİ : BAHSETTİKLERİM İÇİNDE EN İDDALI YAKIT TÜKETMİ BU ARAÇTA

4-YERLİ ÜRETİM VE UCUZ SERVİS VE YEDEK PARÇA AVANTAJI

5- BEŞ YIL 150,000 KM GARANTİ

6- ARACI KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZDA VAY BE HYUNDAİ DEMEK BÖYLE BİR ARACI YAPABİLİYORMUŞ DEMENİN KEYFİ (PAHA BİÇİLEMEZ)

EĞER SIKILMAYIP BURAYA KADAR OKUDUYSANIZ ŞİMDİ SİZE SON SÖZ OLARAK ŞUNU SÖYLEYİM

YEMİŞİM ALMANIN, JAPONUN, FRANSIZIN İTALYANIN MARKA İMAJINI BAHSETİĞİM ARAÇLARDA ABS 2 HAVA YASTIĞI ÖN 2 CAM OTOMATİĞİ STANDART .
    ÇARPIŞMA TESTLERİNDE HEPSİ FULL DONANIMDA 5 YILDIZ.
    EĞER 2 SİS FARINA, ÇELİK JANTINA KANIP METLİK BOYAYA FİYAT FARKI VERİP ÖN KONSOL YUMUŞAK DİYE FAZLADAN 3000- 7000 TL VERECEKSENİZ O ZAMAN SİZİN İMAJA GÖRÜNTÜYE VERECEK PARANIZ VAR DEMEKTİR. BUNUN TEK AÇIKLAMASI BUDUR.

LÜTFEN PİYASAYI VE FİYATLARI ARAŞTIRMADAN ARACI KÖTÜLEMEYİN KÜÇÜK SINIFTA 25-26 BİN TL YE İŞİNİZİ GÖRECEK ARAÇ BUDUR.

HERKESE SAYGILARIMLA.

Hayırlı Olsun aracınız güzel seçim

http://forum.donanimhaber.com/m_32042141/mpage_221/key_/tm.htm

bekleriz....

• Bende konu hortladı sandım da geldim

baraquda13
    aracınız hayırlı olsun...
  • Sağolun dostlar herkese merhaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baraquda13

Sağolun dostlar herkese merhaba.

Güzel bi tercih yaptınız
  • Arkadaşlar,
    1.2 benzinli i20 aracım var. her benzinli araç kullanan insan gibi benim de en büyük sıkıntım yakıt masrafı, çünkü yaptığım yola göre mutlaka dizel araba almam gerekiyormuş. bunu anladım ama geç oldu. çünkü arabayı alalı 15 ay oldu arabam 25.000 km :)
    arabamdan da çok memnunnum aslında, dizeli ile değiştirmek istedim, sıfırıyla, çok deli para istediler :)
    ama dün ww. bayisine gittik, herifler ilgilenmediler desem yeri var, o kadar güveniyorlarki geri zekalılar arabalarına, sanki kendi kendini satıyormuş gibi bir izlenim veriyorlar, ki galiba da öyle :) ama ben bu duruma bir alıcı olarak çok kıl oldum onu da söyleyeyim...
    orda bir mpdel gördün polo bluemotion diye. bu ne diye sordum, yeni versiyonumuz dediler, başka bir açıklama da yok tabii :)
    gerçekten dış görünüş olarak süper, bittim resmen...
    sonra içine bindim, vw kullananlardan özür dileyerek söylüyorum, hayatımda hiç bu kadar kalas bir iç tasarım görmedim :)))
    arabadan direk soğuttu beni..
    sonra çıktım bir benim i20 me dışardan baktım, iyiki almışım dedim, sonra içine bindim, i 20 aldığım için bir kez daha memnun oldum :)
    ancak akşam evden vw sitesine girdim ve bluemotiona baktım. spor bir model zannetmiştim.
    bir de ne göreyim dizel. 1.2 motor. 75 beygir.
    en ilginci yakıt tüketimi...
    şehirler arası 2.9 lt, şehir içi 4 lt, ortalama 3,4 lt
    ağzım açık kaldı resmen....
    bu yakıt tüketimine de ben hiç kimsenin ulaşamayacağını düşünüyorum.
    bu kadar az yakan bir aracım olsa elektrikli araç bile istemem çünkü biliyorsunuz ki elektrikli aracın pili için aylık 79€ kira istiyorlar.
    bu aracı almayı şimdi cidden düşünüyorum.
    Ancak beni düşündüren iki nokta var:
    1) 36.000 küsurluk yüksek fiyat
    2) kalas iç tasarım

aslında fiyat konusunu halletsem yemişim iç tasarımını yeterki o bana 2,9 lt lik dizel tüketimini versin diycem... :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyyyyyy

Arkadaşlar,
    1.2 benzinli i20 aracım var. her benzinli araç kullanan insan gibi benim de en büyük sıkıntım yakıt masrafı, çünkü yaptığım yola göre mutlaka dizel araba almam gerekiyormuş. bunu anladım ama geç oldu. çünkü arabayı alalı 15 ay oldu arabam 25.000 km :)
    arabamdan da çok memnunnum aslında, dizeli ile değiştirmek istedim, sıfırıyla, çok deli para istediler :)
    ama dün ww. bayisine gittik, herifler ilgilenmediler desem yeri var, o kadar güveniyorlarki geri zekalılar arabalarına, sanki kendi kendini satıyormuş gibi bir izlenim veriyorlar, ki galiba da öyle :) ama ben bu duruma bir alıcı olarak çok kıl oldum onu da söyleyeyim...
    orda bir mpdel gördün polo bluemotion diye. bu ne diye sordum, yeni versiyonumuz dediler, başka bir açıklama da yok tabii :)
    gerçekten dış görünüş olarak süper, bittim resmen...
    sonra içine bindim, vw kullananlardan özür dileyerek söylüyorum, hayatımda hiç bu kadar kalas bir iç tasarım görmedim :)))
    arabadan direk soğuttu beni..
    sonra çıktım bir benim i20 me dışardan baktım, iyiki almışım dedim, sonra içine bindim, i 20 aldığım için bir kez daha memnun oldum :)
    ancak akşam evden vw sitesine girdim ve bluemotiona baktım. spor bir model zannetmiştim.
    bir de ne göreyim dizel. 1.2 motor. 75 beygir.
    en ilginci yakıt tüketimi...
    şehirler arası 2.9 lt, şehir içi 4 lt, ortalama 3,4 lt
    ağzım açık kaldı resmen....
    bu yakıt tüketimine de ben hiç kimsenin ulaşamayacağını düşünüyorum.
    bu kadar az yakan bir aracım olsa elektrikli araç bile istemem çünkü biliyorsunuz ki elektrikli aracın pili için aylık 79� kira istiyorlar.
    bu aracı almayı şimdi cidden düşünüyorum.
    Ancak beni düşündüren iki nokta var:
    1) 36.000 küsurluk yüksek fiyat
    2) kalas iç tasarım

aslında fiyat konusunu halletsem yemişim iç tasarımını yeterki o bana 2,9 lt lik dizel tüketimini versin diycem... :)))

Bu polo ile ilgili 2 konuyu iyi araştırmanızı öneriyorum. 1- Bu araç günlük kullanımda gerçekten bu yakıt tüketim değerlerini verebiliyor mu? 2- Bu araç yeterli performans verebiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.