Şimdi Ara

i20 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0 kilometre i20 Jump manuel vites için 45 000 fiyat aldim park sensörü hediye. Fiyat ve başka hususlarda önerisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 43 lira fiyat alan vardı.Ankara bayisinden.Hatta biri daha yeni 43700 e metalik renk almış.Sıfır araba fiyatları başlığında vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

43 lira fiyat alan vardı.Ankara bayisinden.Hatta biri daha yeni 43700 e metalik renk almış.Sıfır araba fiyatları başlığında vardı.
    Ben de i20 jump lara bakıyorum. 30 bin km de 38 bin tl civarında ne dersiniz?

İlk defa araba alcam ilk arabam olacak. Bu fiyata dizel düşük km li araç az çeşit var symbol punto corsa falan çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

Ben de i20 jump lara bakıyorum. 30 bin km de 38 bin tl civarında ne dersiniz?

İlk defa araba alcam ilk arabam olacak. Bu fiyata dizel düşük km li araç az çeşit var symbol punto corsa falan çıkıyor.

Alıntıları Göster
    Geçen de abimin arkadaşı 40 bin tl'ye Sıfır Polo 1.0 benzinli (sis - çelik jant vb) nasıl oluyor anlamıyorum, 40 bin tl'm var ve araba bulamıyorum ama şapşal tipler 40 bin tl'ye alıyor doğuş otodan
  • Madem o fiyatlara jump alabiliyorsunuz 2 buçuk daha verinde style+ alın.. Sıfır.

• Style ile Jump donanım arasında 2500 değil 5000 TL var. Nasıl olacak o iş?

• emrah66 kullanıcısına yanıt
    rio comfort a da bir bak. 47600 TL liste fiyatı var. i20 için aldığın fiyata alabilirsin büyük ihtimal. en azından 6 hava yastıklı, arka camları elektrikli, bluetooth lu, arka disk frenli bir araca binmiş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf klima yardım
    17 yıl önce açıldı
    fiesta fiyat yardım!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

rio comfort a da bir bak. 47600 TL liste fiyatı var. i20 için aldığın fiyata alabilirsin büyük ihtimal. en azından 6 hava yastıklı, arka camları elektrikli, bluetooth lu, arka disk frenli bir araca binmiş olursun.
    Skoda Fabia lara da bak derim. Style donanımı 47 ye filan alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan76

6 binden fazla indirimle 47 bine hangi bayi veriyor?

• quote:

quote:

Aralık ayını bekle muhterem görürüz hangi bayinin vereceğini, geçen sene 4000 indirim almıştım bu sene de 5000 olur herhalde.
  • quote:

quote:

quote:

Aralık ayını bekle muhterem görürüz hangi bayinin vereceğini, geçen sene 4000 indirim almıştım bu sene de 5000 olur herhalde.

aralık ayı diye belirtin o zaman aralık ayında 47 bine alırsanız style donanımı beni haberdar etmeyi unutmayın.

• O paraya 1.2tsi ibiza alınıyor. Keşke onu değerlendirseydiniz.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Açıkçası, i20 satışa çıktığı zamandan beri beni çekiyordu ama esas tercih sebebi Finansman ve Doğuş Grubuna olan negatif bakışım.
    Yoksa önceki aracım 2004 Palio 1.2 idi.
    Baktığım ve bakacağım her araç benim için daha konforlu ve daha güvenli olacağını varsayarak i20 tercihim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah66

Açıkçası, i20 satışa çıktığı zamandan beri beni çekiyordu ama esas tercih sebebi Finansman ve Doğuş Grubuna olan negatif bakışım.
    Baktığım ve bakacağım her araç benim için daha konforlu ve daha güvenli olacağını varsayarak i20 tercihim oldu.

Yani tabi özellikle beğendiğiniz bir modeli almak daha tercih eidlesi ama motorlar arasınd açok fazla fark olunca insna ikilimede kalır. en azından ben klaırım çünkü motor arabanın en önemli aksamı. 1.2tsi i20lerde sunulan atmosfeirk motorlardan çok daha iyi bir motor. 160nm torku 1400 devirde veriyor harika çekiyor. Ama neyse artık en azından gönlünüze uyanı seçmişsiniz.
  • quote:

konfor ve güvenlik için jump donanımdan bahsediyorsunuz demi? Siz zaten kararınızı vermişsiniz. Hayırlısı olsun.

• 1.2 motor haricinde güzel araç fiyat ise yılsonu 42-43 binlere kadar düşer.

• Alacaksanda jump yerine style al bari

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Konfor ve güvenlik derken eski aracımla kıyasladım. 2004 Palio < 2016 Jump
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    İstedim, denedim,zorladım ama nasip değilmiş.
    Metalik renk+Park sensörü+ kolçak ekleyebildim ancak
  • quote:

Konfor ve güvenlik derken eski aracımla kıyasladım. 2004 Palio < 2016 Jump

2004 modelle 2016 model arasında illa ki konfor ve güvenlik farkı olacaktır. ama 2016 modeller arasında da konfor ve güvenlik farkları var. bunu da unutmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.