Şimdi Ara

i3 4160&R9 380

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim ekran kartım çok eski olduğu için değiştirme kararı aldım(HD 4650) ve r9 380 GDDR5 4GB almakta karar kıldım fakat bir arkadaşım bana fps de sorunlar yaşayabileceğimi söyledi ve i5 almamı önerdi i3 4160 da yeni aldım sayılır o yüzden pek değiştirmeye cesaret edemiyorum doğrusu sizin önerileriniz nelerdir ?

Bu arada sistem bu

MSI H81M-P33
    Kingston 4gb single ram ddr3 1333mhz(bundan bir tane daha taktırmayı düşünüyorum bu arada)
    ATI HD 4650
    Win 8.1
    İ3 4160 3.6 ghz

• Elinizdeki işlemci o karta darboğaz yapmaz
  • i5 4460 + Sapphire R9 380 4 GB alınabilir ama psu kaç w ?
  • Çok fazla darboğaz olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Çok fazla darboğaz olacağını zannetmiyorum.
    Çok strateji ağırlıklı oyunlar (Total War, Civ vs.) oynamazsan sorun yaşamazsın. Onlarda da yaşayacağın şey sorun değil aslında, fps düşmesi filan yok yani, daha yavaş çalışır bir i5/i7'ye göre ama bunun zaten ekran kartıyla ilgisi yok. Hem düşündüğünde bütün diğer zamanlar ekran kartın işlemcine darboğaz yapıyor zaten, varsın 2 oyunda da işlemci yapsın
  • Onu nereden öğrenebilirim acaba aida 64 felan kurdum fakat bulamadım
  • MadHorde kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağınızın üzerinde yazıyordur.
  • Hocam şimdi kasayı açıp baktım 300W imiş
    Yetmez hocam güç kaynağını da değiştirmelisiniz.
  • 300watt yetmez hocam en az gerçek 550-600w anca besler bence.Bide
  • Peki hocam bu söylediğin güç kaynaklarının fiyatı aşağı yukarı ne kadar olur ? özellikle önerdiğin bir marka varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadHorde -- 18 Ekim 2015; 12:47:25 >
    200 lira falan hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadHorde

Peki hocam bu söylediğin güç kaynaklarının fiyatı aşağı yukarı ne kadar olur ? özellikle önerdiğin bir marka varmı ?

200 tlye corsair cm zalman gibi markalar iyidir.Bunların dışına çıkma.Bide sakın frisby everest gibi markalardan alma.
    Yetmez. Corsair vs serisi alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt gibi açım

quote:

Peki hocam bu söylediğin güç kaynaklarının fiyatı aşağı yukarı ne kadar olur ? özellikle önerdiğin bir marka varmı ?

200 tlye corsair cm zalman gibi markalar iyidir.Bunların dışına çıkma.Bide sakın frisby everest gibi markalardan alma.

Alıntıları Göster
    Peki kaç W almamı önerirsiniz 600w yeterlimidir ?
  • quote:

Peki kaç W almamı önerirsiniz 600w yeterlimidir ?

Alıntıları Göster
    600W yeterli gelecektir ve işlemcin darboğaz yapsa dahi bunu pek hissedeceğini sanmıyorum rahatlıkla kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

Fsp, high power, antec gibi markalar da iyidir hatta senin saydıklarından daha iyidir.
  • corsairlerde coil whine sıkıntısı var diyorlardı.

kendim xilence 600w ve high power kullanıyorum 750 kullanıyorum memnunum.
  • İşlemciyi zaten değiştirmeyi düşünüyorum i5 4460 olabilir mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

Fsp, high power, antec gibi markalar da iyidir hatta senin saydıklarından daha iyidir.

Benim saydıklarımın aşağı kalır yanı yok senin saydıklarında iyidir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.