Bildirim
i3 4160 ve i5 4460 Oyun performansı ile ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: KuZGuN2
Sistem toplarken asus gtx 960 ekran kartında karar kıldım.Güncel AAA oyunlarda, i3 4160 ile i5 4460 arasında belirgin FPS farkı olur mu ? eğer olmazsa i3 alıp arada ki fiyat farkıyla uygun bir ssd almayı düşünüyorum. teşekkürler
şu an i3 iyi gibi gözükebilir. ancak işlemciler en son değişen parçalardır nerdeyse. ssd yi ilerleyen zamanlarda alabilirsin. bence i5 alman daha mantıklı. kalıdki ssd nin oyunlara bi etkisi yok. yükleme veya loading dışında. full hd olarak ikisi arasındaki fark pek belli olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 11 Mayıs 2015; 14:41:50 > -
fark var hocam en az +10-15 fps fark var. kendim bizzat i3 4150 den 4460 a geçtim ;) -
Cevaplar için sağolun. -
quote:
Orijinalden alıntı: THEKNIGHT
fark var hocam en az +10-15 fps fark var. kendim bizzat i3 4150 den 4460 a geçtim ;)
i3 4160 mı 980 ile kullandın -
ben de i3 4150 ile ilgili konu açacaktım, gerçek diyor sitede ama inanamıyorum.
i3 4150 9 ghz' a kadar çıkmış.!!!...
Çarpanı kilitli olmalı, diğer frekans sabit nasıl oluyor?
http://valid.canardpc.com/records.php -
Oyunları lowda oynama gibi bir fantezin yoksa Gtx 960la hiçbir fark hissetmezsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
fark var hocam en az +10-15 fps fark var. kendim bizzat i3 4150 den 4460 a geçtim ;)
i3 4160 mı 980 ile kullandın
hayır o zaman r9 270 vardı ;) yeni aldım tam bi canavar i5 + gtx 980 -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
i3 4160 mı 980 ile kullandın
hayır o zaman r9 270 vardı ;) yeni aldım tam bi canavar i5 + gtx 980
tamam hocam. şimdi oldu. bi an için korkmuştum i3 4160 vs 980 kullandın zannettim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ironblood19
http://valid.canardpc.com/records.php
Kanıt vb bir şey yok inanmak için herhangi bir sebepte yok o yüzden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
4 Cekirdekli islemci her zaman 2 Cift Cekirdekli islemciden daha iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Prophet66
quote:
Orijinalden alıntı: ironblood19
http://valid.canardpc.com/records.php
Kanıt vb bir şey yok inanmak için herhangi bir sebepte yok o yüzden
Ya aklım almadı, belki Engineering sample dedim, ama cpuz onaylı, o kafamı karıştırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4460 varken ssd ve i3 düsünülmez.
HyperThreading bu kadar abartılmasın. Çekirdek için insan ağzı dersek, threadlere kaşık diyebiliriz. Her ağzın belli bir kapasitesi vardır. Ne kadar doldurursan doldur. Sonuç olarak çift çekirdek. Bütçe zorlanıp 4460 alınmalı.
Ama illa bütçe sorun derseniz de fx 6300e bile i3 tercih edilir.
SSD bana göre lükse giriyor. Önce temel performans ürünleri alınmalı. Sonuçta sata3 hdd ve SSD ile ayni oyun performansi alacaksiniz. Fark eden tek şey ara yükleme ekranları.
Sonuç olarak ssdden vazgeçip en aşağı 4460 almalisiniz. Şimdiden hayırlı olsun
Evet oda doğru herşey Hyper-Threading değil bencede i3'de alınmaz FX'de alınmaz 4 Çekirdekli Güçlü bir sahip işlemci varken onlara almak çok yanlış olur. -
Ben sahsen AMD X6 alacagima gider Intel X4 alirim cok daha stabil ve verimli calisiyor Intel pahalidir ama hakkini veriyorlar. Kaliteyi ucuza alamazsiniz zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X