Şimdi Ara

İ3 4160 vs İ5 4590

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ve arkadaşım oyun için sistem toplayacağız ama işlemci konusunda kafamız çok karışık. O İ5 4590 alalım darboğaz sıkıntısı olmasın diyor bense daha ucuz olduğu için i3 4160 alalım diyorum . Sizce i5 4590 a verilen paraya değermi? Performans konusunda çok bir fark olur mu? Çünkü neredeyse iki katı fiyatı var. Sizinde uygun fiyatlı bir işlemci öneriniz varsa değerlendiririm . Şimdiden teşekkürler .

• Ekran kartına bağlı bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 750 Ti ekran kartı.
  • i5 4460

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride ekran kartı ve islemci degistiririm diyorsanız i3 ile 750ti de alabilirsiniz iyi ikili olurlar. Simdilik daha ucuza malolmus olur.

• i5 4590

• quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

İleride ekran kartı ve islemci degistiririm diyorsanız i3 ile 750ti de alabilirsiniz iyi ikili olurlar. Simdilik daha ucuza malolmus olur.
    Önümüzdeki sene değiştireceğim ama bu i3 lü sistem beni 1 yıl iyi ayarlarda oyun oynatırmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7-4790 veya i7-4790k arıyorum
    geçen yıl açıldı
    İ5 4590
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4460
  • i5 4460 al.

• i3 ten artan para ekran kartina yatirilirsa daha
    mantikli olabilir. Directx12 ile degisecek cpu gpu dengeleri de hesaba katilmali. Directx12 konularini gezin.

• GTX750ti için i3 yeter. Ama 4460 alın alabiliyorsanız. 4590'a gerek yok.
  • Alabiliyorsan 4460 al bir sene değil 3-4 sene idare eder, 1-2 sene sonra da gtx 970 ayarında bi kartla değiştirirsin 750ti yi, 3-4 sene boyunca medium high her oyunu oynarsın
  • Ekran kartını değiştireceksen kısa süre içinde, 4460 al.
  • xhaz kullanıcısına yanıt
    4460 olsun. Ekran karti degistiriliyor da islemci cok daha nadir oluyor degistirmek ve zor oluyor malum soket uyumudur filan. Ortalama bir islemciye 2 veya 3 ekran karti degisimi yapiliyor. Islemciye 4460 cok idealdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almışken 4 cekirdekli bir islemci alın pişman olmazsınız i5 ler arasında favorim i5 4590

• Oynayan var mı beyler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.