Bildirim
İ3 530 2.93 ASUS GTX 660
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardımcı olacak yokmu arkadaşlar. -
Overclock yaparsan çok fazla olmazquote:
Orijinalden alıntı: raptors46
Yardımcı olacak yokmu arkadaşlar. -
işlemciyi değiştirip i7 yapsam olurmu?quote:
Orijinalden alıntı: sulobey10
Overclock yaparsan çok fazla olmaz
Alıntıları Göster -
Eşekten inip ata binmek olur -
1920x1080de sorun olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan2434
1920x1080de sorun olmaz
Monitör Philips 19v çözünürlük 1444*900 olması gerek ama monitörü değiştireceğim 1920*1080 le.ikinci el i7 870 işlemci var onu almayı düşünüyorum 250 tl diyo -
Benden tavsiye boyle kalsin sistem monitör hariç ileride yeni nesil Intel işlemci ve anakarta geçersiniz
Edit veya fx8320 ve 970 ud3 anakarta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan2434 -- 8 Aralık 2013; 16:42:33 > -
quote:
Benden tavsiye boyle kalsin sistem monitör hariç ileride yeni nesil Intel işlemci ve anakarta geçersiniz
Teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: domurcukgul
quote:
1920x1080de sorun olmaz
Monitör Philips 19v çözünürlük 1444*900 olması gerek ama monitörü değiştireceğim 1920*1080 le.ikinci el i7 870 işlemci var onu almayı düşünüyorum 250 tl diyo
i7 870i al monitörünü değiştirme o sistemi uzunca kullan sana tavsiyem budur monitör büyüdükce sistem gereksinimide artar o yüzden değiştirme he değiştireceğim diyorsanda benim yaptıgım gibi yap hdmi yada dvi led ekran maksimum 20" monitör ile değiştir çok büyük monitör alma... gerek yok öyle 8320 + anakart ikilisine falan para vermeye bak i7 870 bulmussun 250 liraya al canavar gibi işlemci hiç dert yaratmaz sana :)
-
amd phenom II x2 560 be ile kullanıyorum zotac gtx 660'ı bende darboğaz yok sende mi olcak için rahat olsun sıkıntı olmaz oc falan yapmanada gerek yokquote:
Orijinalden alıntı: cinayet13quote:
quote:
1920x1080de sorun olmaz
Monitör Philips 19v çözünürlük 1444*900 olması gerek ama monitörü değiştireceğim 1920*1080 le.ikinci el i7 870 işlemci var onu almayı düşünüyorum 250 tl diyo
i7 870i al monitörünü değiştirme o sistemi uzunca kullan sana tavsiyem budur monitör büyüdükce sistem gereksinimide artar o yüzden değiştirme he değiştireceğim diyorsanda benim yaptıgım gibi yap hdmi yada dvi led ekran maksimum 20" monitör ile değiştir çok büyük monitör alma... gerek yok öyle 8320 + anakart ikilisine falan para vermeye bak i7 870 bulmussun 250 liraya al canavar gibi işlemci hiç dert yaratmaz sana :)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: TempleJoker
amd phenom II x2 560 be ile kullanıyorum zotac gtx 660'ı bende darboğaz yok sende mi olcak için rahat olsun sıkıntı olmaz oc falan yapmanada gerek yok
o işlemcinin çekirdeği açılıyo açsana x4 b60 olsun ^^ -
quote:
Orijinalden alıntı: cinayet13
quote:
amd phenom II x2 560 be ile kullanıyorum zotac gtx 660'ı bende darboğaz yok sende mi olcak için rahat olsun sıkıntı olmaz oc falan yapmanada gerek yok
o işlemcinin çekirdeği açılıyo açsana x4 b60 olsun ^^
açtım zaten
-
quote:
quote:
quote:
açtım zaten
vaktinde 200 liraya nasıl 4 çekirdekli işlemci alınır sorusunun tek cevabıydı bende katıldım o klübe
-
quote:
quote:
quote:
quote:
açtım zaten
vaktinde 200 liraya nasıl 4 çekirdekli işlemci alınır sorusunun tek cevabıydı bende katıldım o klübe
valla pc çahili olduğum zamanda bilgisayarcıyla toplamıştık şansıma güzel bir işlemci gelmiş hiç haberim bile yokken dün ekran gtx 660 alıp sistem yükselttik biraz daha götürür umarım
-
quote:
quote:
quote:
1920x1080de sorun olmaz
İ3 le devam ediyorum o zaman hocam darboğaz yapmıyosa zaten değiştirmediğim işlemci anakart kaldı.Bu ayda anakarttı değiştiririm.
-
forumda bazı amd fan boyları var core i3 3220 ye gtx 550 ti dar boğaz yapıyor diyor hocam arkadaşın böyle konu açması doğal -
Forumda yazılanlar çok abartıyorlar bence bu darboğaz meselesini -
MSI afterburner ile işlemci ve gpu kullanımına bakarsınız alınca işlemci %100 ve ekran kartı atıyorum %70-80 ise o zaman duruma bakarsınız.quote:
Forumda yazılanlar çok abartıyorlar bence bu darboğaz meselesini -
bencede
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X