Şimdi Ara

İ3 540 Hd 6950 darboğaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ne yazık ki işlemci ile ilgili bir sorunum var. Sorunum yeni oyunları bilgisayara kurmamla başladı.Oyunlarda fps sürekli 20-30 du. Ayarları yükseltsemde düşürsemde değişmiyordu.Daha sonra 60 Gb'lık Gta 5 'i indirdim yine aynısı oldu.Sürekli 20-30 fps.En son Msi afterburner ile sonuçlara baktım.Gpu kullanımının %20 ile 30 arasında değiştiğini gördüm.Fakat Cpu kullanımı 95-100 arasıydı.Neredeyse bütün yeni nesil oyunlarda sıkıntı böyle(Bf 4 Hariç.)Yani sorun işlemci darboğazımı eğer öyleyse İ3 4160 alıcam.O işlemcinin bir sıkıntsı olur mu?

Sistemim:
    Ram:Corsair 4Gb 1333 mhz
    Ekran Kartı:Powercolor Hd 6950 1Gb Vram
    İşlemci:İntel Core i3 540 3.07 Ghz
    Anakart:Msi-H55m-P31

Ayrıca pek bilgim olmasada overclok ile düzelebilirmi bu sorun?

Yardımlarınız için teşekkürler.

• elındekı ıslemcı adında i3 gecsede fı tarıhın core 2 duo ıslemcısı performansındadır
    sorununda bundan kaynaklanır
    anakartın 1156 soketlı ıslemcı destekler dusundugun ıslemcıyı takamazsın
    2elden en azından i5 750 gıbı bır ıslemcı almalısın
    veya anakart ıslemcı degısımı yapmalısınkı onerım bu olur
    oc ılede cok duzelmez o ıslemcı fan vs paranı harcama derım
  • aynı cpu bendede var ama darboğaz seninki kadar beter değil %60 70 arası falan benim gpu tabi şehir dışında falan 100 e dayanıyor ekran kartını eğer yeni aldıysanız keşke sorup soruşturup alsaydınız
  • Anakart masrafına girmeden i7 920 arayın.
  • ben i5 750 ile hd 6850 kullanmıştım ancak yetiyordu işlemci. İ3 ile o ekran kartına her türlü darboğaz olur.
  • 1366 sokettir i7 9 serisi.

i7 860 biçilmiş kafrandır.
  • i3 540 ile zamanında BF3 online oynuyordum GTX 470 SOC ile, overclockla beraber 6950 yi de geçiyordu. Tabii ki işlemci çok güzel bir işlemci voltajsız 3.9 a kadar overclock olabiliyordu. O hızlarda problem yaşamamıstım, oc destekliyorsa anakart deneyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.