Şimdi Ara

I3 540 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İ3 540 3.07 GHZ CPU

INTEL HD GRAPHİCS EKRAN KARTI

2 GB RAM

350-400 tl arasında bütçem var bu sisteme en iyi ekran kartı hangisidir yardım ederseniz sevinirim

• r7 260x
  • Güç kaynağını belirtseydin keşke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sistemi ileriye taşımak için çok yüksek olmayacak bir grafik kartı alacaksınız ancak diğer parçalar bilhassa ram sizi zorlayacaktır. Amd tarafında 260 250 gibi seriler olabilir ancak sanıyorum ya da 750 ti.
  • 260x işini görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle minimum 2gb ram takviyesi sart...sonrasinda yukarida tavsiye edilen ekran kartlari alinabilir

• Arkadaşlar psu yu belirtmemişim peak 350w yazıyo ona göre ekran kartı söylerseniz çok güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i5 650 felan alin 2. Elde veya i7

• E.karti olarak gtx 750 veya ti olan modeli az w harcar

• Psu değiştirmen lazım ilk önce

• Inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6982
  • GTX 750ti alsam işimi görürmü şuan çıkan oyunları kaldırır mı? bide darboğaz yapar mı?
  • 350 w yetmeyebilir önce psu almalısın paranı boşa harcama

• PSU değiştirmeden GTX 750 Ti kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: çukulatasatanadam

GTX 750ti alsam işimi görürmü şuan çıkan oyunları kaldırır mı? bide darboğaz yapar mı?

Bir ay önce imzadaki sisteme aldım , Ultra Setting / 1920x1080 çözünürlük Bf-4 single-multi akıcı oynuyorum :) Akıcıdan kastım 35-50 arası fps aralığı oluyor fakat çok hassas fps oyuncusu değilsen oyunun gayet akıcı ilerlediğini hissediyosun.

Mademki muallaktada olsan almayı düşünüyosun artılarla-eksilerle biraz daha aydınlatayım seni ;

+Kartda en sevdiğim nokta ekstradan pci-express güç girişi olmaması yani psu ya bağlamadan direk anakart üzerinden aldığı güç yetiyor düşük veya vereceği güç "şüpheli" psu lu sistemlerde düşünülebilir.
    +Boyutu kasa içi hacimi düşündürmeyecek derecede küçük , tasarımı ise hoş incelemelerde göze büyük gelebilir özellikle fanlar falan orda ne ile çekiyolar bilmiyorum fakat yakından fanlar dahil ele avuca sığmaz bişe olduğuna şahit olacaksın alırsan (750ti strix için söylüyorum diğer modellerini yakından incelemedim)
    +Nvidia nın şuanki desktop gpuları için en güncel mimarisi "maxwell" ile üretilmiş olması.
    +Sessizliği, kullanmaya başladığımdan beri en ufak ses geldiğini duymadım :) Ya çok düşük devirde çalışıyor yada hiç çalışmıyor (oyunlardada aynı sessiz)
    +Taktığım anda 1202Mhz hızda çalışmaya başladı , dahada esnetilebiliyor , zaten bu sayede ultrada bf-4 oynatabiliyor

-Gördüğüm bana göre tek eksisi , ciddi şekilde sakat bir pcb üstü plastik malzemeye sahip olması.Karta fazla bir güç uygulamadan dahi sağa sola yamuluyor (pcb üzerinde plastik muhafaza,bölüm) İncelemesinde yanında backplate dedikleri "arka metal plaka" da içerdiği belirtiliyor fakat gelmiyor :) Basit de olsa bir metal plaka ile gelmiş olsa hem sağlamlık hem uzun ömürlülük açısından daha ince bir hareket olurdu.

Özetle kartın;

Avantajları : düşük güç tüketimi , hoş tasarım , sığdırılabilirlik , güncel mimari , sessizlik , çalışma hızı , oc potansiyeli ...

Dezavantajları : Kötü dış malzeme , sakat plastik muhafaza yapısı , çıkmayan metal plaka

Umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 7 Mart 2015; 20:26:12 >

• hala almadıysan r7 260x alma darboğaz yaptı aynı işlemcide
  • Önce 2GB ram al. Sonra R260 al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.