Şimdi Ara

i3 ne kadar götürür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bütçem az olduğu için i3 alacağım bu işlemci beni 1.5-2yıl idare edermi sonra uplarim 1 2 yıl sonra
    Edit:Oyun için kullanacağım ekran kartı r9 280 anakart msi h81 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assander -- 15 Kasım 2015; 10:00:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklentilerine bağlı, kullanım amacına bağlı, diğer sistem bileşenlerine bağlı...
  • şimdi 2 ghz lık bir işlemci ile dünyayı fet edemessin ama bir cok oyunu oynarsın eger ben en yenı oyunları oynuyacan arkadaş dersen 3 ghz ve üzeri bir işlemci alman gerekiyor
  • DJWORD kullanıcısına yanıt
    Zaten i3 un 3.4 ghz den assagi işlemcisi yok vatanda

• Hangi i3 ve oyun olacagina gore performansi degisir. Ama benim leptop ta i3 2310m var hala dayaniyo bf4,crysis3 single ve bf3 multi oynayabiliyorum hala darbogaz sorunuda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metilus -- 15 Kasım 2015; 18:38:12 >
  • o sıstem seni 2 degil 3 yılda idare eder ama 1-1,5 yıl sonra en yeni oyunlara işlemcin yetmez
    Evy hocam zaten i5 yada i7 ye updateliyecegim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum ne kadar eder?
    2 yıl önce açıldı
    Sistemim ne kadar idare eder ?
    12 yıl önce açıldı
    Sistem Ne Kadar Eder?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobilden göremiyorum sistem özelliklerinizi belirttiniz mi ama i3 6100 ve ötesi i5 2500 ayarında. Eğer bu ise alacagınız rahatından 2 yılı var belki 3.

Eğer i3 4.nesil ise 1.5 ila 2 yıl diyebilirim.

Bunlar orta düzey oyuncu için fikirlerimdir. Bazı insana daha uzun bazı insana daha az yetebilir.

• dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    orta ayarlarda 4 yıl yeteceğini düşünüyorum. ama bu beklentiye göre değişebilir tavsiyem 4 çekirdekli cpu lar artık optimizasyonlarda

ona göre yapılmaya başlandı tamamen
     i3 ne kadar götürür
  • r9 280 den daha güçlü bir ekran kartı almadığın sürece sana her türlü yeter.
    Yani r9 280i 4 yıl kullanırsan i3 işlemcinide rahat 4 yıl kullanırsın.
    Diyelim gittin gtx 970 aldın o zaman i3 işlemci yetmez.Bütün iş ekran kartında bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratad -- 17 Kasım 2015; 21:10:29 >
  • Acaba i3 işlemcili bilgisayar oyun amaçlı değilse ne kadar idare eder? Bilgisayarda sadece AutoCAD ve Office kullanımı olursa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Bozcan -- 18 Kasım 2015; 9:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

orta ayarlarda 4 yıl yeteceğini düşünüyorum. ama bu beklentiye göre değişebilir tavsiyem 4 çekirdekli cpu lar artık optimizasyonlarda

ona göre yapılmaya başlandı tamamen

Biraz iddialı bir söylem bence. i3 6100'ün ve i3 4170'in oyun testlerini bir inceleyin anlayacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.