Şimdi Ara

i30&ceed mi 308 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araba alma arifesindeyim, şu anda 98 polo otomatik kullanıyorum benzin+lpg

araçtan memnunum fakat bagaj yetmiyor artık

2014 model i30 veya ceed sanırım ikisi de aynı (crdi otomatik) 62-70 arası var
    2015 model 308 eat6 dizel 70e kadar var malum sitede

ancak 2. el bilmediğim bir sorunu çıkar diye korkuyorum.

o yüzden sıfır 308 de olabilir 87bin yazıyor ama kasım-aralık gibi belki 80e düşerler (bütçe max 80)

bu fiyata öneriniz var mı veya yazdıklarımdan mı seçmeliyim

olmazsa olmaz tam otomatik, lpg de düşünmüyorum artık aracın performansı çok düşüyor.

hayırlı forumlar...

• 80 bin bütçeyle 3-5 bin km de 2016 cam tavanlı allure 308 bulunur belki bayilerde bile sıfır 80 bine allure cam tavanlı alınır 2016 olmasında 2015 olsun
    ortalama yakıtın 5 lt olur şehir içi
    şehir dışı 4 lt lerde gezersin
    diğer iki secenek fazla yakıtıyla meshurken ben bulaşmazdım (ceed - i30 şehir içi 7-10 lt arası)
    308in şanzıman ve motoru daha yeni ve sıkıntısız
    ön konsoluna neden bu kadar laf edliyor anlamış değilim c sınıfı araçların içinde en sade en göze hoş gelen konsol tasarımı 308 bence, ortada fazla tuş yok göze batan fazlalık yok adamlar tüm herseyi ekranın içine koymuş daha ne istiyorsunuz tesla herseyi ekranın içine koydu wowwww ama 308de koyulunca ıyyyyy deniliyor bu milleti anlamak zor ya

git kardeşim allure cam tavanlı bir 308e bin sonra kararını verirsin muhtemelen diğerlerine bakmak bile gelmez içinden
    2010 308 1.6HDI 110hp otomatik kullanıyorum ve acayip zevk alıyorum aracımı kullanırken
    şuan param olsun kesinlikle baska araç bakmadan gözüm kapalı yeni 308 alırım
  • 308'in garip kokpit tasarımını beğeniyorsan 308 bence. 308 kompakt hb sınıfının en iyi arabalarından birisi şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni i30 gelecek bekleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Yeni i30 gelecek bekleyin derim

hocam yeni i30 lar dct değil mi elimde patlar diye korkuyorum çift kavramalı şanzımandan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van Wilder

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Yeni i30 gelecek bekleyin derim

hocam yeni i30 lar dct değil mi elimde patlar diye korkuyorum çift kavramalı şanzımandan

Birşey olmaz bence narin kullanırsaniz.

• 70'e 0 km classic edition plus 308 alabilirsiniz forukda konusu var, ama arabaların sayısı azalıyor hızlı olun derim. Ceed ve i30 cidden güzel araçlar ama 0 km araba alma şansım varsa kaçırmazdım

• bgajı yetmiyor yine bagajı olmaya araba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Civic mi, Cruze mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam poloda tüp var bagajda 270 litreden onu da düşünce biçimsiz kalıyor

308in bagaj 380 litre diğerleri de öyle ne yapayım 5008 mi alayım :)

----------------------------------------

classic edition plus 308 tam otomatik mi o fiyat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Van Wilder -- 11 Ekim 2016; 10:19:46 >
  • Van Wilder V kullanıcısına yanıt
    308'in bagajı 380 litre değil. 420 litre. Bu da sedan bir Focus ile aynı olduğunu gösterir. Sanırım C hatchback sınıfında en yüksek bagaj 308'de. Ancak arka koltuklar biraz dar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen arka koltuk dar olsun sıkıntı değil uzun boylu aile ferdi yok :) önemli olan bebek arabası ve market poşetleri için yer :)
  • benım önerm ceed.Donanım rahatlık vites gecisleri olsun cok iyi araba
    bundan yaklaşl bir sene öcesine kadar abim 2013 sanruf ve cam tavanlı 60 binde ki ceed'ini 58. bine verdi tertemiz. fiyatlar ucuk bıraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: justoyotaa

benım önerm ceed.Donanım rahatlık vites gecisleri olsun cok iyi araba
    bundan yaklaşl bir sene öcesine kadar abim 2013 sanruf ve cam tavanlı 60 binde ki ceed'ini 58. bine verdi tertemiz. fiyatlar ucuk bıraz

bir tanıdıktan alabilsem çok süper olucak aslında güvenemiyorum bir türlü bu kadar lüks bir araç niye satılır diyorum bazen, bazen de fiyat yüksek diyorum

2. el işi çok sıkıntı olabiliyor
  • Garantisi devam eden ikinci el arac sikinti yaratmaz.308 oneririm.ceed ler de cok iyi

• Van Wilder V kullanıcısına yanıt
    nakit sıkıntı değilse peugeot galerisine uğrayın 5008'e de bakın 308'e de ama burda önemli nokta ihtiyaçlar, ceed ihtiyacınızı görüyorsa ceed de olur tabi ama ben aracın ilk sahibi olmanın avantajlı olacağını düşünüyorum sıfır araba farklıdır ya

308 CLASSIC EDITION PLUS 1.6 e-HDi 115hp S&S 70.990 TL 70.990 TL liste fiyatında aynen böyle yazıyor indirimle alabilirsiniz bence. manuel mi otomatik mi yazmıyor ama tek fiyat bu
  • İki aracıda kullanmış birini getiriyorum.
    Not :Benim tercihim kesinlikle 308.

• Sıfır km Classic Edition 308 alma şansınız varken diğerlerine bakmayın bile. İlla otomatik derseniz yine rota 308.

• yorumlar için teşekkürler,

308 için kasım-aralık aylarında ekstra indirim olur mu peki bir de almam gereken bir paket var mı sky paket filan yazıyor sitede lazım mı illa onlar almasam da olur mu ?
  • Classic edition serisinin tamamı düz vites ama fiyatlar cidden çok iyi. Aralığa kadar ellerinde kalır mı bilmiyorum, euro 5 motorlu avrupada satışı engellenmiş araçlar bunlar.
  • Bence Kia Ceed al, memnun kalırsın
  • Hocam ben 6 ay önce aynı ikilemde kalmış birisi olarak ve ailemde (ablamda amator bir kullanıcıydı o dönemler) , kianın sırayla sephia, carnaval ve cerato modelleriyle oldukça haşırneşir olmuş birisi olarak bende oluşturduğu mekanik ve motor aksamının sorunsuzluk imajından dolayı otomatik ceede yöneldim. Şuan aracım 12000 km.de 30 km hız ortalamasıyla 7.lt. yalıt tüketimim mevcut. Ev iş güzergahımda rampalar biraz fazla ve çıkarken biraz seri çıkıyorum , bunu yapmasam belkide ortalamamı biraz daha düşürebilirim. Memleketim Trabzon mesena Trabzona 4.4 lt ortalamayla gidiyorum. Araç 1450 kg. kasa biraz ağır, arka diz mesafesi hb. sınıfında en iyisi diye biliyorum, bagajıda 380 lt. diye hatırlıyorum, küçük çocuk varsa, puset bebek arsbası gibi şeylerin üzerine birde bavul sığdırılıyor. Bu arada Ceedin i30 a göre donanım üstünlüğü mevcut. Ceedle ilgili sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum. 308 de çok güzel bir araç, hdi motorun crdiden cimri olacağıda aşikar ancak iç hacmi daha dardır. iki modelinde birbirlerine göre artı ve eksileri mevcut, sizin ihtiyaçlarınıza göre hangisi ön plana çıkıyorsa onu tercih edin. İyi araştırın doğru karar verin , araba değiştirmek telefon değiştirmek gibi kolay değil. Bol şans en önemlisi bol sabır kardeşim. Memleketin bu ikinci el piyasasında çok meşekkatli bir süreçtesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 11 Ekim 2016; 13:08:26 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.