|
Bildirim
|
80 bin bütçeyle 3-5 bin km de 2016 cam tavanlı allure 308 bulunur belki bayilerde bile sıfır 80 bine allure cam tavanlı alınır 2016 olmasında 2015 olsun
ortalama yakıtın 5 lt olur şehir içi şehir dışı 4 lt lerde gezersin diğer iki secenek fazla yakıtıyla meshurken ben bulaşmazdım (ceed - i30 şehir içi 7-10 lt arası) 308in şanzıman ve motoru daha yeni ve sıkıntısız ön konsoluna neden bu kadar laf edliyor anlamış değilim c sınıfı araçların içinde en sade en göze hoş gelen konsol tasarımı 308 bence, ortada fazla tuş yok göze batan fazlalık yok adamlar tüm herseyi ekranın içine koymuş daha ne istiyorsunuz tesla herseyi ekranın içine koydu wowwww ama 308de koyulunca ıyyyyy deniliyor bu milleti anlamak zor ya git kardeşim allure cam tavanlı bir 308e bin sonra kararını verirsin muhtemelen diğerlerine bakmak bile gelmez içinden 2010 308 1.6HDI 110hp otomatik kullanıyorum ve acayip zevk alıyorum aracımı kullanırken şuan param olsun kesinlikle baska araç bakmadan gözüm kapalı yeni 308 alırım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Van Wilder -- 11 Ekim 2016; 10:19:46 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 11 Ekim 2016; 13:08:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |