Arkadaşlar Bu Bir Hafta İçinde Telefon Değişicem Ve Bu İkisi Arasında Kaldım Aslında Gönlüm i450den Yana Fakat Oda Bulunmadığından i560a Yöneldim.Sizce Nasıl,Sizin Böyle 300-400 Arası Önerebileceğiniz Ve İşletim Sistemli Bir Telefon Varmı?Birazda i560ı Aslında Yorumlarsanız Şimdiden Sağolun...
sizin ne istediğinize bağlı i560 daha iyi seçim olur bence... şu an k850i satıyorum bu da gerçekten fiyatını sonuna kadar hakeden bir cihaz mp3 player ve foto makinesine ihtyacınız kalmayacak
Aslında İstediğim Özellikler Tam Olarak Şunlar: 3g Sürgülü(Kızaklı Yani) Veya Dokunmatik En Az 2 Mp Ses Çıkışı En Az n72-i450-u600den Fazla Olmalı Fiyatı 300-420e Kadar Çıkabilirim.. İşletim Sistemi Olan Bi Telefon İstiyorum Aslında LG KC550 de Vodafone Bi İndirim Yapmış Ama Ondada İşletim Sistemi Ve 3g Yok İşin İçinden Çıkamadım Bir Fikir Verirseniz...
Çok Sağol Son kararım Budur Artık Bundan Alıcam i450 Alsaydım Gene Hepsiburdaki Kampanyadan Bi 10-20 Tl Az Olurdu Ama Özellikleri Bukadar İyi Değil Bu Özellik Ve Fiyat Açısından Süper Bunu Alıcam Bu Bikaç Güne Alırsam İnceleme Yapabilirim...