Bildirim
i4s 750tl alacağım uygunmu acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben lumia 920 den iphone 5s e geçtim çok memnun kaldım lumiada iyiydi ama ios daha iyi geldi 4s inde ios 7.1 de akıcı olduğunu okuyorum forumlarda 15 ay garantisi olan bir cihazın herhangi bir sıkıntısı yoksa 750 tl bence çok iyi fiyat al kullan iyi edersin -
Garantili telefona o kadar fiyat kırıyorsa kullanıcı kaynaklı bi hasar olabilir cihazda.Garantisiz cihazlar zaten o fiyata satılıyor kozmetik olarak orta-kötü olanlar. -
Bi seylik vardır o telefonda 2 senelik garantisiz temiz 4s ler 800 sen aşağı satılmiyor adam içini acip parca değiştirmiş olabilir ki bu hukuki olarak basina bela açar kaldi ki içi acilmissa garanti de uçmuştur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iseminoglu -- 24 Mart 2014; 23:54:12 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X