Şimdi Ara

(SATILDI!) i5-2380P / MSİ GTX OC 1050 Tİ / 8GB RAM / UCUZA Komple Sistem Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 (SATILDI!) i5-2380P / MSİ GTX OC 1050 Tİ / 8GB RAM / UCUZA Komple Sistem Satılık

Mevcut kullanmış olduğum sistemim satılıktır. Fiyat performans ürünüdür. Diğer ilanlara bakarak en ucuz olarak koydum.

(Dileyen arkadaşa kasa içindeki kabloları düzenleyip de verebilirim)

Tek sorunu ekran kartının fotoğrafta gözüktüğü gibi fanın biri kasaya hava tutarken temizlemek için

kollardan biri kırıldı, bende komple tek fanı çıkarttım tek fanla çalışıyor. Bu haliyle bile gram ısınma yapmıyor.

Dileyen 85mm 1050ti fan yazıp internete 150tl gibi bi fiyata fan alıp takabilir. (takması kolay sokete takıyorsunuz bitiyor.)

Soran olursa diye yazıyorum LOL de orta ayarlarda 150fps alıyor.
    Ben sade Rocket League ve lol oynuyordum. Rocket Leaguede de 180fps alıyor yine orta ayarlarda.

Anakart: MS-7680

Ekran kartı: MSI Geforce GTX OC 1050 Tİ

İşlemci: İntel i5 -2380P 3.10GHz

Ram: Corsair XMS3 DDR3 2x4GB

HDD: WD 1TB

SSD: Samsung 512GB

Powersupply: Rampage 80+ 500W

Sistemde orijinal Windows da mevcuttur.

SATILDI!

(SATILDI!) i5-2380P / MSİ GTX OC 1050 Tİ / 8GB RAM / UCUZA Komple Sistem Satılık

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.