Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech MX Keys / Logitech Mx Master 3 ( Kablosuz Klavye ve Mouse ) Satın Al 21 Ekim 2023 11:44 1 1 Logitech MX Keys / Logitech Mx Master 3 ( Kablosuz Klavye ve Mouse ) Herkese Merhaba,Ürünlerin kutuları ve Garanti kağıtları var ama süresi var mı yok mu bilmiyorum sordurabiliyorsanız sordurabilirsiniz.Logitech MX Master 3 Wireless ve Bluetooth Mousenormalde bu mouselarda scroll da herkes problem yasiyor kronik "mx master 3 ratchet problem" yazarsınız cıkar, onun için ben kendim sorunu çözmek için kendim revize ettim içini söküp tekrar vs yapıştırdım. şuan bi sorunu yok. mousun garantisi devam ediyormuş. logitechten sordurdum fakat faturası yok elimdeFiyat: SATILDI!Logitech MX Keys Kablosuz KlavyeÜrünün sıfırdan farkı yok, tuşlardan da anlayabilirsiniz.Fiyat: SATILDI!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SON FİYAT) Logitech G915 TKL Beyaz Tactile Brown Switch Klavye (SATILDI) SIFIR Glorious Model O Minus Wireless Mouse (Beyaz) Logitech MX Keys / Logitech Mx Master 3 ( Kablosuz Klavye ve Mouse ) (SATILDI!) i5-2380P / MSİ GTX OC 1050 Tİ / 8GB RAM / UCUZA Komple Sistem Satılık