Şimdi Ara

i5 2500k vs Phenom II x4 965 BE fiyat farkına değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta içinde oyun için yeni bir sistem toplayacağım.

Ekran Kartı olarak HD6850 alıyorum. ram kasa HDD iyi ürünler seçtim. İşlemci olarak Phenom II x4 965 BE seçmiştim ama bir miktar farkla i5 2500k alabileceğimi fark ettim.

Yapttığım sistem buydu:http://inventus.com.tr/mi_products/CPC.aspx?PIDS=VGFrRmQzdzFhUUxtZ1lvZWNTcDNMS1duTGgrUjg3aHREOGJMVDdyQlNFOVVMSjJPMlVsUWVpT1prcWg4am9YQ2pycU15OTBZSnJxcVozeEwyRkZaNnc9PQ==

İ5 2500 k için bu farkı ödemeli miyim? ileride upgrage imkanları falan da düşünmek istiyorum. 6850 ile i5 i kısıtlar mıyım? veya Phenom alsam ileride daha güçlü bir ekran kartı aldığımda CPU da darboğaz yaşar mıyım?

Düşünceleriniz nedir?

Teşekkürler.

• Bende Haziran ayına doğru bir oyun sistemi toplamayı düşünüyorum. Çok araştırdım. i5 için o kadar para değmez. Aradaki fiyat farkı ile daha iyi bir ekran karti alabilirsin.

Tavsiyem x4 965 al geri kalan para ile daha iyi bir ekran karti olan sistem topla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 13 Mayıs 2012; 14:13:19 >
  • Bence güzel sistem olmuş, i5 2500K ile arasında küçük bir fark yok. Oyunlarda o kart ile farkı hissetmeniz pek mümkün görünmüyor , sistemi alabilirsiniz.
    Sizin düşünmeniz gereken Z77/68 Anakart + i3 2100 mü yoksa 990 Anakart + X4 965 BE mi ?

İnventusta şuanda GTX560 indirimde , anakartı 970 e çekip artan parayla 560 düz model alınabilir ,

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4123
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeggeehhaann

Bende Haziran ayına doğru bir oyun sistemi toplamayı düşünüyorum. Çok araştırdım. i5 için o kadar para değmez. Aradaki fiyat farkı ile daha iyi bir ekran karti alabilirsin.

Tavsiyem x4 965 al geri kalan para ile daha iyi bir ekran karti olan sistem topla.

daha iyi bir ekran kartı derken ne olabilir mesela? öneri alabilirim bu konuda. 6870 olaiblir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Bence güzel sistem olmuş, i5 2500K ile arasında küçük bir fark yok. Oyunlarda o kart ile farkı hissetmeniz pek mümkün görünmüyor , sistemi alabilirsiniz.
    Sizin düşünmeniz gereken Z77/68 Anakart + i3 2100 mü yoksa 990 Anakart + X4 965 BE mi ?

İnventusta şuanda GTX560 indirimde , anakartı 970 e çekip artan parayla 560 düz model alınabilir ,

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4123

GTX 560 da olabilir tabi

ayrıca i5 li sisteme o kdar para vermek istemiyorum ama yakın zamanda değiştirmek zorunda kalacaksam şimdi almamak aptallık olur mu diye düşünüyorum açıkçası. x4 aldığımda 2 sene içinde hem ekran kartı hem işlemci değiştirmek zournda kalır mıyım? yoksa i5 alsam overclock + daha iyi bir ekran kartıyla olayı kapatabilirmiyim gibi düşünceler var kafamda... 1600 den yukarı çıkmayı pek düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabazios -- 13 Mayıs 2012; 15:52:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.