Şimdi Ara

i5 3570 gtx 960 4gb darboğaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhabalar . başlıkta belirttiğim gibi i5 3570 işlemcim gtx 9604gb ekran kartım ve 8 gb ddr3 1333 ramim mevcut . aktif olarak bf1 oynamaktayım 1 ay öncesine kadar orta ayarda 60 fps civarında rahatlıkla oynarken şuan orta ayarda 40 fps max görüyorum ve müthiş droplar yiyip 15 fps civarında dolanıyorum işlemci kullanımım %100 iken ekran kartı % 50 -70 civarı ama her zaman bu şekildeydi ve fps drop almuyordum artık almaya başladım sebebi sizce nedir darboğaz mı tek sorunum . (sıcaklıklar işlemci 65-75 ekran kartı 40-45) yardımcı olursanız sevinirim.

• O işlemci ile ekran kartında darboğaz hiç olmaz. Çok uyumlu bir çift. :))
    Muhtemelen ekran kartı güncellemesi ile alakalı bir durum. Aklıma başka birşey gelmiyor. Veya yazılımsal olarak Driver'ları tekrar bi kontrol et.
  • Sürücülerin ve Windows'un güncel olduğundan emin olun. Arka planda işlemciyi kullanan gereksiz programları kapatın.
  • bende aynı karttan var i5 2500k ile cpu yüke girince grafik arttırıyordum.böylece cpu darboğaz olmuyordu. sadece win 10 1809 sürüöündd sorun yaşadım bahsettiğin gibi. 1803 kurdum düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770 ile GTX 1070 DarBoğaz ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.