Şimdi Ara

i5 3570k soğutucu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2.5 yıldır bu işlemciyi stock fanıyla kullanıyodum. arkadaşın geçen işlemcisi yanınca bir bakayım dedim kaç derecelere çıkıyor ve beklediğimden fazla çıktı . cs go , h1z1 gibi oyunlarda bile max 100 dereceleri ortalama 85 dereceleri görüyor (boştayken 45 internette takılırken bile 58-62 derecelerde) . Haliyle soğutucu şart oldu her ne kadar geç de olsa :D sorum şu cooler master t4 yeter mi yoksa en azından hyper 212 evo mu almalıyım ? ayriyetten 180 e kadar önerebileceğiniz başka soğutuculara da açığım şimdiden teşekkürler.

• O kasaya rahatlıkla sığar endişeniz olmasın.

212 evo Türkiyede 150-160 lira gibi fiyatlarda ne yazık ki, Amazondan 100 lira civarına geliyor diye link vermiştim.
  • Hepsiburadadan xigmatek gaia II alabilirsiniz, t4den daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

O kasaya rahatlıkla sığar endişeniz olmasın.

212 evo Türkiyede 150-160 lira gibi fiyatlarda ne yazık ki, Amazondan 100 lira civarına geliyor diye link vermiştim.

Amazondan hic alisverisim olmadi tedirginim o konuda yoksa fiyati gayet makul ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı rehberi olması lazım yurtdışı alışveriş bölümünde

en kötü ihtimal başka siteden de bulabilirsiniz.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/amazon-comdan-ayr%C4%B1nt%C4%B1l%C4%B1-al%C4%B1%C5%9Fveri%C5%9F-rehberi-ve-sss.156196/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı işlemciden bende kullanıyorum. İşlemci hiç ısınmıyor. Kendini bile yormadan işlerin üstesinden geliyor. Stok fan yeterli bence. O kocaman dev gibi işlemci soğutucusu bende de vardı. Gereksiz diye çıkardım, kendi fanını taktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahsen2

aynı işlemciden bende kullanıyorum. İşlemci hiç ısınmıyor. Kendini bile yormadan işlerin üstesinden geliyor. Stok fan yeterli bence. O kocaman dev gibi işlemci soğutucusu bende de vardı. Gereksiz diye çıkardım, kendi fanını taktım.

benim niye boştayken bile 45 -50 derecelerde peki ? oyunlarda 80-95 arası geziniyor ısı , ne sıkıntısı olabilir kasada 3 fan var ayrıyetten.
  • İşlemcinin fanı ile CPu arasında macunu kontrol ediniz. Birde fanın ayakları anakarta sıkı sıkı kavraması lazım. Çektiğiniz zaman hiç oynamaması lazım. gevşemiş olabilir. Fan anakarta tam oturmuyorsa ısınma yapar. ısınma yaptığını fanın hızının süratlenmesinden anlarsınız. Fan hızı 2 katına çıkar. Bu ise ses yapar. Fan hızı artmamışsa işlemci sıcaklığında sorun yok demektir. işlemci sıcaklıklarına kafanızı takmayınız. İşlemci belli bir limite kadar ısınır. Fazla ısınmaz kendini kapatır.
    İşlemci i3570 bende de var. Ben kendimden biliyorum. zaten 77 watlık bir işlemcidir. kendileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahsen2 -- 27 Ağustos 2015; 14:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahsen2

İşlemcinin fanı ile CPu arasında macunu kontrol ediniz. Birde fanın ayakları anakarta sıkı sıkı kavraması lazım. Çektiğiniz zaman hiç oynamaması lazım. gevşemiş olabilir. Fan anakarta tam oturmuyorsa ısınma yapar. ısınma yaptığını fanın hızının süratlenmesinden anlarsınız. Fan hızı 2 katına çıkar. Bu ise ses yapar. Fan hızı artmamışsa işlemci sıcaklığında sorun yok demektir. işlemci sıcaklıklarına kafanızı takmayınız. İşlemci belli bir limite kadar ısınır. Fazla ısınmaz kendini kapatır.
    İşlemci i3570 bende de var. Ben kendimden biliyorum. zaten 77 watlık bir işlemcidir. kendileri.

yine de bir işlemci soğutucusu alıyım diyorum uzun soluklu olsun kafamız rahat etsin , o değil şimdi anakartın TMPIN1 i boştayken 80 derece gözüküyor nedenini anlayamadım.
  • arkadaşlar kasayı açtım derinlemesine bir temizleme yaptım stock fanın üstündeki toz tabakasını kaldırdım 90-100 derecede oynadıgım oyun 60-70 arasında oynar oldum. hala soğutucuya ihtiyacım var mı sizce ? varsa da cm hyper t4 yeterlimidir yoksa almışken 212 evo mu alayım ?
  • Yeni aldigim akasa venom fena değil zalman z3plus kasaya ucu ucuna sığdı 150 yada 160 tl kadar fiyatı...

• quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Yeni aldigim akasa venom fena değil zalman z3plus kasaya ucu ucuna sığdı 150 yada 160 tl kadar fiyatı...

bende haf 912 var hyper 212 evo ile sıkıntı yaşamam değil mi ? akasa venomun rengi hoşuma gitmedi açıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Yeni aldigim akasa venom fena değil zalman z3plus kasaya ucu ucuna sığdı 150 yada 160 tl kadar fiyatı...

bende haf 912 var hyper 212 evo ile sıkıntı yaşamam değil mi ? akasa venomun rengi hoşuma gitmedi açıkcası..

Görüntü renk zevk meselesi tabi ben daha cok yaptığı ise bakıyorum digerleri konus7nda birsey demek zor ama kasa cok ufak degilseki z3 te asiri büyük degil sıkıntı konusunda şansa birakmamak için kullanici yorumları lazım...

• hyper 212 evo testlerde fp olarak çok iyi görünüyor. noctua nh-u12s ile arasında 2 derece fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: m352

hyper 212 evo testlerde fp olarak çok iyi görünüyor. noctua nh-u12s ile arasında 2 derece fark var

eyvallah birader onu alıcam gibi 1 hafta içinde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.