Şimdi Ara

İ5 3570K VS FX 9590

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil işlemci alacağım hangisini önerirsiniz anakartım yok ekran kartım r9 290 birtek oyun oynamak için alıcağım

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

I5 4440
    Msi H97 PC Mate

http://www.netsiparis.com/intel-core-i5-4440-3-10ghz-6mb-vga-1150p
    http://www.hizlial.com/msi-h97-pc-mate-intel-h97-1150-soket-1600mhz-ddr3-hdmidvi-anakart/10631742

yardımın için çok teşekkür ederim yanlız tercih sebebim ikisinden biri aklım fx den yana ama araştırmada yaptım bulamadım iki işlemcininde kapıştığı bir yer veya oyun...

• i5 4460 daha iyidir aşağı yukarı aynı fiyat. Hem Inventus müşteri hizmetiyle ün salmıştır.
  • İki işlemcinin karşılaştırmasına bakabilirsiniz:http://www.anandtech.com/bench/product/1289?vs=701
  • ÖNerileriniz icin tesekkur ederim arkadaslar zira fx9590 220w cektigi icin uygun bi anakart bulamadim:) fx8350 yoneldim simdiluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Single threaded'de tokadı basmış i5. Benim tercihim i5 olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    İ7 4790 VS İ7 4790K ????
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Single threaded'de tokadı basmış i5. Benim tercihim i5 olurdu.

Ì5 3570K fiyat olarak fx8350 nin iki kati bende fazla para vermek istemiyorum vede bu yazdiklarim 2. El olarak fiyat yaziyorum nasil olsa oyun icin sadece alicam 8350 yi bi ovc cekerim bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Single threaded'de tokadı basmış i5. Benim tercihim i5 olurdu.

Ì5 3570K fiyat olarak fx8350 nin iki kati bende fazla para vermek istemiyorum vede bu yazdiklarim 2. El olarak fiyat yaziyorum nasil olsa oyun icin sadece alicam 8350 yi bi ovc cekerim bitti

Ekran kartin amd r9 290 olduğu için fx 8350 alabilirsin ama intel i5 3570k kesinlikle daha iyi daha az güç çekiyor ve daha performanslı dir.kullandığım için söylüyorum. Ama fx 8350 ile de yarı yolda kalmassin.

• Ekran karti calisiyor ama goruntu yok r9 290

• OYUNLARDA 4460'ı geçebilen AMD işlemci yok.
  • Arkadaslar hersey normal calisiyor anakartin.ledi yaniyor islemci ve sogutucusu calisiyor ekran karti calisiyor ama goruntu yok yardim edin @Lana-Del-Rey

• Oyun için alınacaksa intelden yana kullanın tercihinizi.Render için alacaksanız bütçede kısıtlı ise o zaman 8320 veya 8350 ler önerilebilir
  • Bios ekranı dahil gelmiyor ise bağlantıların birinde sorun olabilir iyice kontrol et.
  • fx9 serisi alma da ne alırsan al :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 3570k nere fx9590 nere birini 450watt psu besleyebilirken diğerine trafo bile az.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

Arkadaslar hersey normal calisiyor anakartin.ledi yaniyor islemci ve sogutucusu calisiyor ekran karti calisiyor ama goruntu yok yardim edin @Lana-Del-Rey

Ekran kartını çıkar on board anakartin dvi veya VGA ya bağla görüntü gelecek mi bak psunu kaç waat?

• AMD daha i3'ü geçemiyor i5 nasıl geçsin

• O kadar da değil diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
     İ5 3570K VS FX 9590

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.