Bildirim
i5 4440 aldım. gtx 960 sipariş ediyorum...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İ5 gayet uyumlu bi işlemci bir sıkıntı çıkmaz merak etmehatta orta ayardan yüksektede oynaya bilrisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kebabs -- 6 Temmuz 2015; 15:55:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: halley yıldızı
Fakat uyumlu çalışırlar mı herhangi bir sorun olur mu yanıtları merak ediyorum.
Amacım Gta 5 de 30-40 fps alabilmek orta ayarlarda. Yani oyunu oynayabilmek kısacası.
ultrada bile alırsın o fpsleri.r7 265 ile bile alıyorum. -
msaa ayarları hariç yüksek ayarda bile rahat alırsınız o fps'leri ama tabi 2gb ram'e göre ayarlayacaksınız. -
Uyumlu ilgili bir sorun çıkmaz zaten ama olabildiğince ucuz almaya çalış araştırıp,fiyatı kazık bizde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
msaa ayarları hariç yüksek ayarda bile rahat alırsınız o fps'leri ama tabi 2gb ram'e göre ayarlayacaksınız.
hocam 4 gb lık modelinden alacağım.
@hsntrk hocam 4440'ı çekti puandı malesef 488 tl ye kadar düşürüp alabildim. Bence bu işlemci için çok çok bile ödedim. gtx 960 4gb lık modelde sağlam bir banka kampanya+hediye çeki+ eldeki puan kombosu yakalamaya çalışacağım.
Arkadaşlar yeni konu açmaktansa burada sorayım istedim. Benim samsung 22.5" monitör var. Bunda vga ve dvi çıkışı var. Teknopatın incelemelerinde display port kullanın diyorlar görüntü kalitesi için. gtx 960 ile monitörüm arasında bir çeşit dvi-display port dönüştürücüsü varsa bunu mu kullanacağım. Eğer böyle birşey kullanırsam dvi a göre görüntü kalitesi daha mı iyi olur ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: halley yıldızı
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
msaa ayarları hariç yüksek ayarda bile rahat alırsınız o fps'leri ama tabi 2gb ram'e göre ayarlayacaksınız.
hocam 4 gb lık modelinden alacağım.
@hsntrk hocam 4440'ı çekti puandı malesef 488 tl ye kadar düşürüp alabildim. Bence bu işlemci için çok çok bile ödedim. gtx 960 4gb lık modelde sağlam bir banka kampanya+hediye çeki+ eldeki puan kombosu yakalamaya çalışacağım.
Arkadaşlar yeni konu açmaktansa burada sorayım istedim. Benim samsung 22.5" monitör var. Bunda vga ve dvi çıkışı var. Teknopatın incelemelerinde display port kullanın diyorlar görüntü kalitesi için. gtx 960 ile monitörüm arasında bir çeşit dvi-display port dönüştürücüsü varsa bunu mu kullanacağım. Eğer böyle birşey kullanırsam dvi a göre görüntü kalitesi daha mı iyi olur ?
Hayır görüntü kalitesi için displayport daha iyi diye birşey yok. Teknopat uydurmuş gene birşeyler.
VGA hariç tüm portlar dijital arabirimi sahiptir ve görüntü kalitesi değişmez.
Display Port'un avantajı; bantgenişliği yüksek olduğu için 4K+60 Hz monitör gibi karmaşık konfigürasyonları besleyebilir. O durumda da zaten monitörde DP olması gerekir, dönüştürücüyle falan olacak iş değil.
DVI-DVI bağlantısı ile olabilecek en iyi şekilde kullanırsın monitörünü.
-
@Dovahkiin hocam çok teşekkürler. -
Eğer bütcen varsa 970 düşün derim işlemcin güzel 2gb ilerde skintiya sokabilir seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart gelince gta 5 ayarlarindan ignore suggested hardware limits diye sevenek var onu mutlaka ac. Gpu bellek kullanimi 2200 mb filan dese bile gir oyuna 1600 u gecmedi bende 660 ile genel olarak high very high arasi ayarlarda(gtx660da 1080p de)
Textures i mutlaka very high a al cimenleri normal high arasi takil msaa acma fxaa ac onu da high yap olaysiz 50 fps very high da alirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almışken 4GB al ilerde sli yaparsın en kötü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@fatihburak95 tamam hocam. -
280x lere baktın mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gtx960 parasının kartı değil r9 280 falan alın -
Bas bas bağırıyoruz gtx960 a para kaptırmayın, o fiyat aralığında alınacak kart r9 280 dir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X