Şimdi Ara

i5 4670k+GTX780 Ti mi ? i7 4770k+R9 290x mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başşıktan da anlaşılacağı üzere hangi çift daha iyi yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü en kısa zamanda alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4770K + Özel soğutmalı 290X
  • Youmut1903 kullanıcısına yanıt
    sormaya bile gerek yok ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: flagbearer

sormaya bile gerek yok ti
    ben olsam 4770k 290x alırdım.

ama oyunlarda hangisi daha iyi diyorsan 780 ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

ben olsam 4770k 290x alırdım.

ama oyunlarda hangisi daha iyi diyorsan 780 ti

Alıntıları Göster
    i5 4670k+GTX780 Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: classnick

i5 4670k+GTX780 Ti

Alıntıları Göster
    Tabii ki de i5 4670K+MSI GeForce GTX 780Ti Gaming OC
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

Alıntıları Göster
    4770K + 780 Ti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ7 4790 VS İ7 4790K ????
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uluc2000

Aynen ben de MSİ GTX780 Ti. Ama arada hala r9 290x özel soğutmalı diyenler var. Kafam hala allak bullak. Driver konusunda da Nvidia daha iyi diyorlar. Ama AMD'de de mantle varmış AAAĞHHHH

• quote:

Orijinalden alıntı: Youmut1903

quote:

Aynen ben de MSİ GTX780 Ti. Ama arada hala r9 290x özel soğutmalı diyenler var. Kafam hala allak bullak. Driver konusunda da Nvidia daha iyi diyorlar. Ama AMD'de de mantle varmış AAAĞHHHH

AMD kartlar hakkında çok olumsuz yorumlar var. Aslında önyargılı olmamak lazım. Ben sizin yerinizde olsam Nvidia tercih ederdim. AMD'nin 4GB ve 512bit olması sizi kandırmasın.
    Driver konusunda tabii ki Nvidia daha iyidir. AMD'nin Mantle'ı sizi pek ilgilendirmeyecek çünkü darboğazı önlemek için çıkarılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

quote:

quote:

AMD kartlar hakkında çok olumsuz yorumlar var. Aslında önyargılı olmamak lazım. Ben sizin yerinizde olsam Nvidia tercih ederdim. AMD'nin 4GB ve 512bit olması sizi kandırmasın.
    Driver konusunda tabii ki Nvidia daha iyidir. AMD'nin Mantle'ı sizi pek ilgilendirmeyecek çünkü darboğazı önlemek için çıkarılmıştır.

Alıntıları Göster
    Saf kas gücü istersen R9 290X ama GTX780 Ti yazılımla arayı kapatıyor fakat 300 TL fark vermek aradaki performans farkına değer mi ? Bence asla değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Saf kas gücü istersen R9 290X ama GTX780 Ti yazılımla arayı kapatıyor fakat 300 TL fark vermek aradaki performans farkına değer mi ? Bence asla değmez.

Alıntıları Göster
    F/P kart arıyorsan R9 290 tercih etmelisin. Performans farkı aradaki fiyat farkına değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eels

F/P kart arıyorsan R9 290 tercih etmelisin. Performans farkı aradaki fiyat farkına değmez.

Alıntıları Göster
    mantle'ın 1 yıl sonra hiç bir değeri kalmayacak. DirectX çıkacak çünkü. Şu anda da performans artışı verdiği oyunlarda 2-3 tane. Bence 4770k+780 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: PJBP

mantle'ın 1 yıl sonra hiç bir değeri kalmayacak. DirectX çıkacak çünkü. Şu anda da performans artışı verdiği oyunlarda 2-3 tane. Bence 4770k+780 al

destur kardeşim mantle doğru düzgün çıkamdı zaten
  • quote:

Gtx 780 ile 780 ti arasında çok kararsızdık zaten fakat en az 3 yıl kullanmak istediğim için yani garanti olsun diye GTX 780 Ti dedim. Tabii ki 780'de çok iyi ve ben pek bilmem ama bana kalırsa o da en az 3 yıl götürür. Ama bu aralar kralın GTX 780 Ti olduğunu gördüm. Sonra R9 290x Tri-x gördüm ve ikisinin arasında kaldım. Ama en az % 75'i GTX 780 Ti diyor. Bu yüzden GTX 780 Ti almaya karar vermiştim. Ama sonra eğer 2000 liralık bir ekran kartı alacaksam, işlemciden de mecburen kesmek zorundaydım ve işlemciyi i7 4770k'dan, i5 4670k'ya çektim. Daha sonra belki R9 290x+i7 4770k daha iyi performans verir diye düşündüm. Derken bi baktım bu gidişle benim sistem almam biraz gecikecek. Nese bu yazdıklarımdan anlamışsınızdır. Ne kadar fazla (anormal) kararsız olduğumu. Ama % 65 i5 4670k+GTX 780 Ti

• quote:

quote:

Gtx 780 ile 780 ti arasında çok kararsızdık zaten fakat en az 3 yıl kullanmak istediğim için yani garanti olsun diye GTX 780 Ti dedim. Tabii ki 780'de çok iyi ve ben pek bilmem ama bana kalırsa o da en az 3 yıl götürür. Ama bu aralar kralın GTX 780 Ti olduğunu gördüm. Sonra R9 290x Tri-x gördüm ve ikisinin arasında kaldım. Ama en az % 75'i GTX 780 Ti diyor. Bu yüzden GTX 780 Ti almaya karar vermiştim. Ama sonra eğer 2000 liralık bir ekran kartı alacaksam, işlemciden de mecburen kesmek zorundaydım ve işlemciyi i7 4770k'dan, i5 4670k'ya çektim. Daha sonra belki R9 290x+i7 4770k daha iyi performans verir diye düşündüm. Derken bi baktım bu gidişle benim sistem almam biraz gecikecek. Nese bu yazdıklarımdan anlamışsınızdır. Ne kadar fazla (anormal) kararsız olduğumu. Ama % 65 i5 4670k+GTX 780 Ti

Alıntıları Göster
    la 2 gündür hep aynı konular yeter artık ya

• KimYooShin K kullanıcısına yanıt
    Mantle şu anda doğru düzgün bir tek bf4'te var onu da hissedeceği yer 270x, 280x. 290x ile zaten mantle'ı düşünmesek bile 70fps alacak en düşük. Directx12'nin de mantle'ı ortadan kaldıracağını düşünüyorum.
  • quote:

Mantle şu anda doğru düzgün bir tek bf4'te var onu da hissedeceği yer 270x, 280x. 290x ile zaten mantle'ı düşünmesek bile 70fps alacak en düşük. Directx12'nin de mantle'ı ortadan kaldıracağını düşünüyorum.
    Bıkmadınız mı böyle saçma sapan sorulardan? Hayal olan sistemleri yazınca keyif falan mı veriyor? Ha bu arada ikisi de değil, İ7 4770 + GTX780 Ti(Asus sadece) ama alacağını sanmıyorum, alırsan da tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaraycan

Bıkmadınız mı böyle saçma sapan sorulardan? Hayal olan sistemleri yazınca keyif falan mı veriyor? Ha bu arada ikisi de değil, İ7 4770 + GTX780 Ti(Asus sadece) ama alacağını sanmıyorum, alırsan da tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    780t,+4670K kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaraycan

İşsizlik yapmıyorum. Yoksa bu kadar insanı yormazdım merak etme
    Diğer arkadaşlara da çok çok teşekkür ederim bana yardım ettikleri için ve karar verdim -> i5 4670k+GTX 780 Ti .

• quote:

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.