Şimdi Ara

i5 4690 işlemci r9 290 ekran kartına darboğaz yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Vatan bilgisayardan i5 4690 işlemci aldım gigabyte z97x-slı anakart ile beraber gskill sniper 8 gb ram ile 1 ay içerisinde ekran kartı almayı planlıyorum ancak R9 290 olarak almayı planlıyorum i7 4790 almamakla hata mı yaptım yoksa i5 4690 yeterli gelirmi ? değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla ...

İşlemci : i5 4690

Anakart : Gigabyte Z97X-SLI

Ram : G-SKILL 1866 MHZ SNİPER

Psu : Corsair VS650

• K sı olsa Crossfire bile yapabilirsin. Sorun olmaz
  • Evet yeterli gelir ancak Vapor-X alacaksan 780 TwinFrozr alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçim nasıl rahatladı anlatamam size gerçekten :) hep bişey kalmıştı içimde 4790 mı alsam diye çok teşekkür ederim 1 ay içerisinde almayı planlıyorum nvidia da düşünmüyorum değil r9 290 ile çok sorunla karşılaşan okudum forumda araştırıken alacağım zamanda yardımınız dokunursa çok memnun olurum saygılarımla
  • furkanyurtseven18 F kullanıcısına yanıt
    Yetecektir kardeşim.
  • Hiç bir sorun olmaz, 290 model olarak Sapphire Tri-X OC alabilirsiniz.

Teknoseyir'de incelemesi var, göz atın derim.
  • Yorumlarınız İcin cok teşekkür ederim acelem olmadıgı İcin suanlik acaba biraz daha bekleyip gtx 780 ti Yada 290x alsam daha iyi gibi yoksa gereksiz mı olur ? 290 asırı yeter gibime geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üst seviye amd kart alan enayidir almam almayın sakın 780 alın gömer onu diri diri 4 cigolayt koyar amd kendisini birşey sanar koyuyumda konuş amd almayın 850 kişiye nvidia aldırdım ben yakında vatan bilgisayar topkapı mağazasıda müdür olacam oradan video çekip tüm amd kartları yakıp mangal yapacaz

Sonuçları paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendisbjk__envidya -- 29 Haziran 2014; 21:39:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.