Şimdi Ara

i5-4690k 76 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stok fanla turbo boostu kapalı 3.5 GHZ i5-4690k CS:GO oynarken 73 dereceyi görüyor.Termal macun stok, 3 yıllık.Kasamhttp://www.coolermaster.com/case/mid-tower/k380/ Önde 1200 RPM 120mm fan varmış, başka fan kullanmıyorum.Gigabyte GTX 660 var.

Ne yapsam ne etsem önce bilemedim daha önce hiç temizlemedim elimde hava spreyi de var önce toz alıp sonra bi termal macun mu değiştiriyim?

Termal macun / arka fan / CPU fanı önerileriniz var mıdır?

Ayrıca fanların dakikada kaç litre hava aldığı ve çıkardığı farkeder mi? aynı olması önün arkanın az çok olması gerekli mi?

edit: 76 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pysn -- 9 Temmuz 2017; 14:50:18 >

• Termal macunu yenileyin. Orta ayar bir macun işinizi görecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egzoz fansız pc kullanmak ta moda oldu herhalde.
  • Cooler Master MasterGel yada Cooler Master MasterGel Pro alıyorum o zaman, iyi midir? Fan önerilerine de açığım.
  • Bende 3200rpm fan var.50 dereceyi geçmiyor.bence iyi bir fan alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok fan, havayı işlemcinin üzerine üfler. Dolayısıyla stok fan kullanırken arkaya egzoz fan takmazsan sıcak hava içerde hapsolur. Egzoz fan kullanmayacaksan, en azından CM Hyper 212 Evo tarzı yönü dışarıya doğru olan bir hava soğutma şarttır. Yani bu havalarda o değerler normal, termal macun değişimi bu düzende bir fayda sağlamayacaktır. Sizin ihtiyacınız olan sıcak havayı dışarı tahliye etmektir.

• 50 derece gerçekten harika ama sessiz olması da önemli
  • artemis mx4 isinizi gorecektir 20 25 lira ya bulursunuz tam bir fp

• Arctic Mx-4 veya cooler master mastergel.

https://forum.donanimhaber.com/macun-market-sifir-arctic-mx-4-ve-mx-2-termal-macun-son-parti-devami-yok--122817957

Vatanda 33 TL mastergel.

Kasani temizle. Fanlarda toz tortu varsa supur. Gozenekleri ac. Termal macun yakin zamanda degistirmediysen degistir yada asiri cok surduysen kontrol et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.