Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekbiumursanmaz -- 20 Eylül 2023; 17:41:22 >

• daha neler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaması lazım.
  • Sadece anlık droplar oluyor o da arabayla dolaşırken bu da genel olarak oyunun optimizasyon sorunu onun dışındas videodaki gibi bir şey yok bende çok şükür.

EDIT: Bu arada o Advanced'daki ayaları eleman 1 tanesi hariç fullemiş, o çubukları falan kapatacak maalesef bu oyun i7'ye göre ayarlanmış resmen ben de bu sistemle o ayarları kapattım, o Advanced Graphics ayarları tamamen işlemciyi öldüren ayarlar ki bir de eleman zaten videoda sürekli araba sürüyor tamamen normal o işlemcinin o kadar olması.

Vidoeyu durdurup SS çektim eleman çakallıp yapıp göstermedi orayı hemen geçti ama yakaladım ben;

x

https://store.donanimhaber.com/aa/bd/64/aabd6452d40a163147e075f547bab87e.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mao tun -- 3 Eylül 2015; 3:10:46 >

• Burada bir arkadaş da benzer bir konu açmıştı darboğaz oluyor diye. Ne yaptı etti çözemedi ama en sonunda temiz Windows kurulumu yapınca sorun düzelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben 980 ile kullanıyorum herhangi bir darboğaz söz konusu değil.
  • pekbiumursanmaz kullanıcısına yanıt
    Bence intel pazarlama bölümünde çalışıyor arkadaş. i7 aldırmak için güzel sebep buluyorlar.
  • full hd ve ultra ayarlarda tüm işlemciler birbirine çok yakın sonuç veriyor zaten dikkat ederseniz cpu testlerini düşük çözünürlük ve orta kalite ayarda yapıyorlarki fark açılsın.

http://www.anandtech.com/show/9320/intel-broadwell-review-i7-5775c-i5-5675c/8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    3 yıl önce açıldı
    f(-|x|) Grafiği????
    5 yıl önce açıldı
    Logitech G Pro X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Advanced ayarlarini fullediyse islemci kisitlamasi yasamasi normal.i7 ler bile anca yetiyor.Oda oc li hali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemim bu ikiliden oluşuyor böyle bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 3 Eylül 2015; 8:00:59 >
  • Bi gariplik var, 980Ti ye bile darboğaz yaşatmaz bu işlemci.
  • Geçin bunları. Yurtdışında 4460 ile 980Ti kullanan var. İşlemci darbogaz yapar, psuyu 1000 watt al bunlar cok sevdiğimiz şeyler nedense.

• Kimsede farketmemismi adam fps i 60 a sabitlemis arkadaslar ondan bu sekilde gpu kullanimi dusuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Kimsede farketmemismi adam fps i 60 a sabitlemis arkadaslar ondan bu sekilde gpu kullanimi dusuk

+1 farketmemiştim.
    Peki vsync açık olunca işlemcinin o kadar yüklü olması normal mi?
  • krdş technopat bura ne bklyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Kimsede farketmemismi adam fps i 60 a sabitlemis arkadaslar ondan bu sekilde gpu kullanimi dusuk

+1 farketmemiştim.
    Peki vsync açık olunca işlemcinin o kadar yüklü olması normal mi?

Gta 5 zaten hem karta hemde isleciye abanan bir oyun normal gibi arkada 1 2 uygulama acik kaldiysa son derece normal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.