Şimdi Ara

İ5 4690K+R9 270X Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Msi Gaming 5 Z97
    Kingstone Hyper 8GB (2X4) 1600Mhz
    Cooler Master Hyper 212 Evo
    Wd Blue 1TB 7200Rpm 64Mb
    Samsung 840 Evo 120Gb
    Sapphire R9 270X Dual-X O.C
    Corsair 400R 750W 80+

Gibi bir sistem nasıl olur? En ucuz nereden alabilirim evde kendim toplayacağım. Monitör olarak ne önerirsiniz 400Tl civarı hdmi girişli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı düşük mü kalmış biraz?

• Aslında 4 sene idare etsin diye intel koydum çünkü amd 2015 de yenilicekmiş galiba. Sizce nasıl?

• TwsrT T kullanıcısına yanıt
    Dostum ben pc'yi almadın diye varsayıyorum.Sistem olağanüstü al ve kullan direk bunu söylüyorum.Al ve kullan kardeşim sadece şunu değiştir.WD blue değilde Seagate 1TB Barracuda al.Onun dışında herşey mükemmel hatta anakartını Gaming 3 yapıp R9 270X'in Vapor-X modelini alabilirsin
    Sistem oyun amaçlı kullanılacaksa olmamış.Bütçeni söylersen arkadaşlar daha iyisini toplayabilirler.Ucuza alabileceğin yerler:Vatan,Eksen,Nova,İnventus
    He birde işlemciye O.C. yapmayacaksan işlemciyi İ5 4590 yapıp ekran kartını R9 280 Dual-X yapabilirsin Çünkü İ5 4690K ile İ5 4590 arasında O.C. yapmak dışında fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Çelik -- 14 Aralık 2014; 18:56:19 >
  • SSD'yi sonradan alırsın, o.c için düzgün anakart ve soğutucu olmalı;

İ5 4690K+R9 270X Nasıl Olur?

http://www.eksenbilgisayar.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir Çelik

Dostum ben pc'yi almadın diye varsayıyorum.Sistem olağanüstü al ve kullan direk bunu söylüyorum.Al ve kullan kardeşim sadece şunu değiştir.WD blue değilde Seagate 1TB Barracuda al.Onun dışında herşey mükemmel hatta anakartını Gaming 3 yapıp R9 270X'in Vapor-X modelini alabilirsin

kardeş bilmiyorsan yanlış bilgilendirme

• Ne konuda dostum ? Çok biliyorsun sen galiba NASA'da falan mı çalışıyorsun ?
  • Emir Çelik kullanıcısına yanıt
    Tam bir rezilliksin ya uzaklaş bu forumlardan :) Harddiskte WD'nin seagate'ten üstün olduğunu bilmeyen, o bütçeye r9 270x aldırıp oyunlarda grafik kıstırtmak zorunda bırakacak bilinçsiz bir forum yazarısınız.

Ayrıca NASA nedir bunu biraz araştır da cahil kalma.
  • 4690k ya 270x için mi oc yapacak ? Madem 270x alıyon k sız al bide mükemmel sistem diyen var şaka mı ?

• Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    bir tarafinizdan element uydurmayin, aralarinda fark yok varsa gosterin tablo vs bunu yazmadan da bakindim biraz barracuda onde gordugum kadariyla ek olarak barracuda ninda numaralari onemli tabi burada diger fikirlerinize katiliyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-update-september-2014/
    http://www.computerworld.com/article/2687068/consumer-drives-shown-to-be-more-reliable-than-enterprise-drives.html

WD bu işte daha eskidir ancak Türkiye'ye gelmediği için ismi bilinmiyordu. Seagate'lerde epey bir bozulma problemi oluyor birçok örneğini bizzat gözlemlemiş birisiyim :) Elbette seagate kötü demiyorum ancak WD daha ileride bu işte :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.