Elimde böyle bir sistem var gündelik hayatta iş görüyor ekran kartı almak istiyorum.
MSI GeForce GT 1030 2GH LP OC bu ekran kartını almak istiyorum çok pahalıya kaçmak istemiyorum ancak sizce sistemime uygun mu? Önerilen güç kaynağında 300 W yazıyor bende de 300 W var.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Cevap verebilecek kimse var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: simisi
Cevap verebilecek kimse var mı?
Takabilrsin ama beklentini çok yüksek tutma ben olsam 600 lira verip o kartı almazdım çünkü işlemcinden dolayı yeni oyunları randımanlı oynatmaz , basit yada eski oyunları oynamak içinde 600 lira masrafa gerek yok ..
serty23
kullanıcısına yanıt
İ5 660 ve 1030 Witcher 3 te 30 FPS alıyor yüksek çözünürlük ve düşüğe yakın ayarlarda. Ama benim işlemcim de biraz daha düşük. Çok bir fark yok. Zaten çok oyun oynayan biri değilim FIFA NBA FM kafi bana. Bunları da oynayacağını düşünüyorum. Yeni sistem toplamak bilirsin çok aşırı pahalı. 600 liraya kapatmak istiyorum bu işi.
Rx 460 oemle daha ucuza gelir
bence 1030 gayet güzel bi tercih tdp değeri çok düşük olduğundan güç kaynağı değiştirmemiş olursunuz.
NebiKaanN
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler. Evet en ucuz yoldan sanırım ancak böyle biraz grafik performansı alabilirim.
clupgizmo16C
kullanıcısına yanıt
Şimdi userbenchmark'ta baktım. 1030 ' dan baya üstün görünüyor ama 4 GB lik versiyonunu gösteriyor olabilir. Performans olarak 1030' dan üstün mu bilmiyorum hem benim sisteme nasıl olacağını. 375 liraya buldum 2 GB lık versiyonu arayüz genişliği 128 bit yani 1030'dan da daha iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme