Şimdi Ara

İ5 6400 alınca soğutucu fanda geliyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.İ5 6400 almayı düşünüyorum.İnventusda yeni çıkdı 689TL Açıklamada fanlı aktif diyor ama tam olarak emn olamadım.Acaba i5 6400 alınca içinden kendi soğutucu fanı da çıkıyormu?Birde bu işlemciye Asus z170 p d3 modelindeni düşünüyorum.460Tl anakartda.64 gb drr4 ram destekliyormu?Normalde Asus z170 pro gaming alacakdım ama maalesef fiyat yüksek.670Tl fiyatı.Arasında önemli bir fark var mı bu anakartların?Son olarak kasa tavsiyesi istiyorum ben açıkcası corsair carbide spec 03 düşünüyorum.Pencereli ve led ışıklı olmasını istiyorum.Psu içinde 650watt 470Tl fiyatı kasanın Psu dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fani olmayan işlemci yok bildiğim kadarı ile ama içinden çıkan fan çok dandik soğutması berbat 80/85 dereceleri görürsün yük altinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    6. nesil hiç bir işlemcide fan çıkmıyor diye biliyorum.
    z170 p d3 ddr3 anakart ddr4 ram takamazsın progaming ddr4 anakart birde adı gaming olunca fiyatı fazla

ayrıca senin oc destekli işlemcin olmadığı için h170 veya b150 anakart alabilirsin.

Kasa iyi isteklerini karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Fani olmayan işlemci yok bildiğim kadarı ile ama içinden çıkan fan çok dandik soğutması berbat 80/85 dereceleri görürsün yük altinda

6600k ve 6700kda fan yok, bu 6400de fan çıkıyor dendi.Onun dışında soket 2011lerden önceden alışık olduğumuz bir durum fan çıkmaması.

6400ün stok fanla i5 4460 kadar ısınacağını düşünüyorum yani stok fanla kullanılabilir.
  • Z170 drr4 desteklemiyormu?Asus z170 p d3

Her z170 desteklemez. Sitesine bak görürsünhttps://www.asus.com/tr/Motherboards/Z170-P-D3/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnventusda drr4 diyor 2133 mhz Asus z170

Kardesim ne diretiyorsun hala asus ddr3 diyor karti asus mu uretiyor inventus mu

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Haklısınız

• fx 9*** serisindede çıkmıyor fan.
  • İ5 6400 fan varmı?

K serilerinde fan yok diğerelrinde fan var skylake isşlemcilerde
  • wascure kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim acaba fanlar normal mi?Yoksa dandik mi olur intelin?Soğutması idare edermi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.