Şimdi Ara

i5 6500 Soğutma ve Darboğaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen işlemci sıcaklığı normal mi diye sormuşsun.
    Bu konuyu açan arkadaş da darboğaz yapar mı diye sormuş.
    Seninkisi soru oluyor da onun açtığı konu neden gereksiz oluyor?

http://forum.donanimhaber.com/m_116372694/tm.htm

Bu konuyu neden açtı o zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 26 Nisan 2016; 21:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Kardeş neyin tartışmasındasın çözemedim ısrarla halen aynı şeyleri söylüyorsun ben İşlemci sıcaklığı normal mi demedim i 7 6700 işlemci sıcaklığı normal mi dedim yeni aldığım ürün bozuk mu değil mi merak ettiğim için i5 6500'den i7 6700'e geçince sıcaklıklarda artış olunca o yüzden sordum bu soru ile bu soru bir değil ayrıca boş yere uzatıyorsun konuyu.
  • Sorunun çeşidini seçmek sana mı kalmış arkadaşım, ne içiyorsun merak ettim, hatanı kabul et kusura bakmayın kırdıysam de çekil aradan çok zor değil.

Sağolsun arkadaşlar gerekli cevapları vermişler ama halen anlama konusunda sıkıntı yaşıyorsun, sana şöyle özetleyeyim.

Sistem toplayacağım birçok parça kafam da şekillendi sadece işlemci hakkında merak ettiğim birkaç soruyu sormak için
    konu açtım, ki bunun nedeni bu işlerden pek anlamamam ve bir konuda bilgi sahibi olmamak hiç de garip bir durum değil.

Anlamadım sordum sağolsun arkadaşlar cevaplıyor da sana ne oluyor, her konuyu böyle meşgul ediyor musun.

İşlemci darboğaz yapmıyor da sen baya sıkboğaz ediyorsun insanı.

Rica edicem cevap yazma, şikayet de etmiştim ilk mesajında ama ilgilenen olur umarım.

quote:

Darboğaz yapmaz , PSU'yu çıkış gücü üstünde yazan Watt'a göre /güce/ göre en az 650W alırsanız herhangi bir sorun yaşamazsınız PSU ile.

Ayrıca tek kanal ise PSU en az 50A veren bir modele bakın , birden fazla kanal ile dağıtım sağlanıyorsa 20-30A kanallar yetecektir.

PSU modelleri olarak bilindik bir marka tercih etmeye özen gösterin.

Pek anlamıyorum tek çift kanaldan birkaç mesaj yukarda bir arkadaş Corsair vs550 yada Zalman 600 önermiş ikisinden biri olabilir.
    Yada artan bütçeye PSU'lu kasa alabilirim, şuan ekran kartında kararsız kaldım, onu da netleştirince sistem toplanmaya hazır olacak.

Bütçeye göre stok fan ve kasa PSU veya önerdiğiniz marka model fan ve PSU alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylanss -- 26 Nisan 2016; 22:12:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

quote:

Kardeş neyin tartışmasındasın çözemedim ısrarla halen aynı şeyleri söylüyorsun ben İşlemci sıcaklığı normal mi demedim i 7 6700 işlemci sıcaklığı normal mi dedim yeni aldığım ürün bozuk mu değil mi merak ettiğim için i5 6500'den i7 6700'e geçince sıcaklıklarda artış olunca o yüzden sordum bu soru ile bu soru bir değil ayrıca boş yere uzatıyorsun konuyu.

Uzatan sensin hem de haksız olduğun halde.
    Sen i7 6700 sıcaklığı normal mi diye sormuşsun.
    Bu arkadaş da i5 6500 darboğaz yaparmı diye sormuş.
    Senim mantığın ile gidersek neden 6700 işlemci sıcaklığını araştırmadan konu açıyorsun diye sormak lazım.
    Ndden bu arkadaşın sorusunu saçma buldun?
    Bak sen de araştırmadan konu açmışsın.
    Hadi kaybol şimdi. Bir daha da başkalarının açtığı konulara neden açıyorsun deme.

Şikayet edildin.Şu üslubunla umarım ceza alırsın.
    Ben arkadaşın konusuna cevap yazmakla hata ediyorum kendisine cevap yazmayacağım ama senin şu uslubun ne kadar bozuk herkes görmüştür.

• taylanss T kullanıcısına yanıt
    corsair champ speck kasa önerebilirim gayet iyidir.
  • İ5 6500 ile gtx 950 darboğaz yaparmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim modellerini inceliyorum şuan, Zalman termaltake ve Corsair baktıklarım arasından sistemi oluşturunca seçerim sanırım.
  • Ben de i5 6500 siparişi verdim ama darboğaz yapar mı diye düşünmedim değil...konu faydalı olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.