Merhaba arkadaşlar şöyle bir sistemim var fakat ne kadar edeceği hakkında bir fikrim yok. Piyasaya kafaya göre aşırı fiyata da koymak istemedim o yüzden böyle bir konu açmak istedim. Garantileri bitti sanırım çünkü sistemi alalı 2 veya 3 sene oldu ama problemsiz hala kullanıyorum. Garantisiz olduğu göz önünde bulundurularak ne kadar edeceği hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Kasa: Aerocool xpredator Full Tower Black Edition. Power Supply: Akasa Viper 600 Watt. Anakart: MSI Z370 Pro'a. İşlemci: Intel i5 8400 Coffee Lake 2.8 GHz. İşlemci soğutucu: Akasa Venom voodoo. RAM: Kingston HyperX Fury 2x8 (16) GB 2400 MHz. SSD: Samsung 850 Pro 256 GB. Hard disk: Seagate Barracuda 1 TB 64 MB 7200 RPM. Ekran kartı: MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB. Monitör: BenQ Zowie XL2411, 1 ms, 24", TN, 144 Hz. Yanında kulaklık klavye ve mouselardan da birisini hediye etmeyi düşünüyorum. Kulaklık: James Donkey 712. Klavye: Razer deathstalker. Mouse: Glorious Model D minus / Logitech G305. |
i5 8400 1060 6GB sistemin ederi nedir?
-
-
Yeni sistem düşünüyorsanız bence biraz daha bekleyin madencilik yüzünden ekran kartı piyasası şişik
Yinede satmak istiyorsanız tavsiyem toplu değil de parçaları teker teker satmanız daha iyi olur
Fiyat konusunda da forumdaki ikinci el piyasasına göre belirlemeniz gayet yeterli olacaktır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sistem almayacağım bu aralar, taşınma durumlarım olduğu için yanımda bilgisayarı da sürüklemek istemiyorum o yüzden bir satma işine girmeye çalıştım. Biraz piyasaya göz atacağım tabi bilgisi olan arkadaşlar da yorum atarsa sevinirim. Teşekkürler yorumunuz için
-
Sistemin gayet güzel kardeşim.. biraz eskimiş de olsa, hala iş görecektir.. gayet kaliteli, markalı ve iyi ürünler tercih edilmiş.. bir tek işlemci biraz zayıf kalmış.. sanırım birine toplattın ya da bilgisayarla aran iyi gibi..
Parçaların ederleri yüksek bile olsa, eskidiği ve garantileri olmadığından kimse bu sisteme toplu halde fazla para vermek istemeyecektir.. bu yüzden ekran kartı ve monitörü ayrı, sistemi ayrı şekilde satarsan daha iyi para geçebilir eline.. tahmini fiyat için meşhur sarı sitedeki ilanlara ya da bu forumun 2. el bölümüne bakabilirsin.. ancak bu kadar yardım edebilirim..
-
quote:
Orijinalden alıntı: AngelmaxSistemin gayet güzel kardeşim.. biraz eskimiş de olsa, hala iş görecektir.. gayet kaliteli, markalı ve iyi ürünler tercih edilmiş.. bir tek işlemci biraz zayıf kalmış.. sanırım birine toplattın ya da bilgisayarla aran iyi gibi..
Parçaların ederleri yüksek bile olsa, eskidiği ve garantileri olmadığından kimse bu sisteme toplu halde fazla para vermek istemeyecektir.. bu yüzden ekran kartı ve monitörü ayrı, sistemi ayrı şekilde satarsan daha iyi para geçebilir eline.. tahmini fiyat için meşhur sarı sitedeki ilanlara ya da bu forumun 2. el bölümüne bakabilirsin.. ancak bu kadar yardım edebilirim..
Çok teşekkür ederim, evet sistemi bir arkadaşımla birlikte uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda toplamıştık ve hala eksiksiz, problemsiz şekilde kullanıyorum. İşlemci o zamanların fiyat performans işlemcisiydi ve şuan için biraz zayıf kalıyor dediğiniz gibi. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, piyasayı kontrol edeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Byakuya23Çok teşekkür ederim, evet sistemi bir arkadaşımla birlikte uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda toplamıştık ve hala eksiksiz, problemsiz şekilde kullanıyorum. İşlemci o zamanların fiyat performans işlemcisiydi ve şuan için biraz zayıf kalıyor dediğiniz gibi. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, piyasayı kontrol edeceğim.
Alıntıları GösterRica ederim kardeşim.. önemli değil.. dediğim gibi, sistem için ayrı, ekran kartı için ayrı ve monitör için de ayrı ilan açıp fiyat takibi yaparsan eline güzel para geçecektir.. iyi satışlar, kolay gelsin..
-
ğ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 22 Temmuz 2021; 22:4:56 > -
teşekkür ederim yorum için
-
6-7k arası bir fiyat eder tahminimce. 6k’dan aza satma derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler yorum için ben de öyle düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X