Şimdi Ara

i5 9600K ve GTX 1660 Ti sistem toplama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bundan 7 veya 8 ay önce bir konu açmıştım o zaman i5 8600k düşünüyordum fakat buradaki arkadaşlardan biri bu almış olduğum işlemciyi önermişti arasında o zaman pek fark yoktu şimdi varmı bilmiyorum. İncelemelerinide izlediğimden o zaman karar vermiştim bu işlemciye şimdi alırkende açıkcası başka bir işlemciye bakmadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kasap11 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim RTX çin süperleri bekliyeceğim.
    Aynen SSD olarak 500 düşünüyorum bakalım onuda almadım daha.
    Kasa olarak CM MB511 Mesh RGB modelini düşünüyorum ama radyatör üste sığar mı emin değilim.
    Tekrar teşekkürler.

• IIIZeYBeKIII I kullanıcısına yanıt
    Anladım. Bu işlemcinin tek sorunu hyperthreading olmayışı. 6 çekirdek şimdi bazı oyunlar hariç yeterli olacaktır. Ancak yeni oyunlar her gün daha fazla multicore performansı istiyor. Böyle bir durumda yarı fiyatlı ama multithreading/hyperthreading özelliği olan işlemcileri bile daha yüksek performans veröeye ve başlayacak ve bottleneck yaşayacaksınız oyunlarda.
    Şu an açıkçası geleceği yok 9600k'nin. An itibariyle çılgın atıyor, doğrudur. Fiyatı da bu nedenle düşüşte.
    10. Nesil Intel oyun işlemcileri ht'li gelecektir sırf bu nedenle. Tek çekirdek performansı artık sadece euro truck simulator gibi cs gibi oyunlarda geçer akçe. Yeni nesil üst klasman oyunlar hep çoklu çekirdek kullanıyor.
    Bu nedenle merak ettim.
    Yani oyun için bir avantajı yok an itibariyle.
    Render vs için zaten yok.
    Fiyatı da kallavi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Zaten bir yandan da z390 ve 9600k yı bu yüzden seçtim. İlerde atıyorum yetmediği oldu bütçede uygun olursa tabi 9900k geçilebilir amd istemediğim için bana şuan uygun olan bileşenler bunlar olduğunu düşündüm.

• Teşekkürler değerlendireceğim. Benim aklımda CM MB520 veya MB511 RGB modellerinden almak vardı ama bu radyatörü üst tarafa yerleştirebilir miyim ön taraftaki görüntüyü bozmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIZeYBeKIII -- 17 Haziran 2019; 13:51:6 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.