Şimdi Ara

i5 9600K ve GTX 1660 Ti sistem toplama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: münşi

1870 iyi fiyat. Satıcı ile görüşün fatura keseceklerinden ve kutusu açılmamış ürün gönderileceğinden emin olun. 9600k 3 4 aydır bu fiyatın daha altına hiç düşmedi. Şimdi alın derim yarın Hepsiburada 1700e verir bana kızarsınız ☺
    O yüzden karar sizin..
    Resmi Distribütör Garantili,Faturalı,Orijinal Kapalı Ambalajında! böyle yazılmış ama yinede iletişime geçmekte fayda var :)

Yalnız kargoya verilme tarihi en geç 10 haziran olarak belirtilmiş. Sanırım bayram tatili yüzünden.
  • İşlemci: i5 9600K Vatan bilgisayardan 1,829 Tl alındı.

Önerilerinizi hala bekliyorum teşekkürler.
  • Kutulu garantili güzel fiyat. Güzel de bi işlemci soğutucu al böyle indirimle.
  • münşi kullanıcısına yanıt
    Valla gece gece iyi denk geldi 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatan bilgisayarda bu işlemciyi kaç aydır takip ediyorum 2000 altına hiç düşmemişti.
    Ayrıca 2100e MSI gtx 1660ti Ventus ve 2800e MSI rtx 2060 Ventus var. İyi fiyatlar..
    Ekran kartını en sona bıraktım şimdi sırada kasa psu soğutucu ve ram var 😊 onlar içinde hepsi buradanın indirimlerini de beklicem

• Corsair RM750i 750W 80+ Gold hepsiburada'dan 947 TL alındı. (iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim indirimdeydi)
  • Corsair 16GB(2x8) D4 3000Mhz CMW16GX4M2C3000C15 - 740 TL

CORSAIR CW-9060038-WW H115i RGB PLATINUM 280mm SIVI ISLEMCI SOGUTUCUSU - 1100 TL

teknolojipazarı dan alındı.

( BATTIK :D )
  • 9600k'nın sana maliyeti oldu 2900tl. Ben bu paraya bu işlemciyi almazdım. Tabiki tercih senin. Paran boldur 6 ay sonra sıkılır 9900K alırsın. Benim öyle bir lüksüm yok. Hatta kutu içeriğinde soğutucu yok diye baya bi sövüp gidip 170liraya FSP Windale4'ü almıştım. İyi soğutucuymuş ki stok hızda şimdiye kadar 60ı geçtiğini görmedim. Ne zaman OC yapacam o zaman soğutucunun zayıflığı ortaya çıkacak ama işlemciye 3000verebilecek olsam 8700k alırdım yani.
    Tamam bu soğutucuyu seçerek biraz gereksiz yere bütçe artışı oldu ama şimdi 9700K alsaydım yine de bu tarz soğutucular gerekmiyor muydu? O zaman da 9900K alsaydın diyecek arkadaşlarımız eminim ki çıkacaktı 😊

• Hayırlı olsun.
    Neden Intel anlatsanız biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Cs gibi çok ilkel olan oyunlar için toplanmadıysa oldukça saçma bir sistem anakartla işlenciye tonca para verilmiş ekran kartına bakıyorsun vıyy diyesim geliyor.

Vıyyyyyyyyyyyy

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Fark ettiysen daha almadım diye bir açıklama yaptım yanına.

Anakart ve işlemci güncel fiyatların altına alındı. He illa AMD ile kıyaslıyacaksanız AMD sevmiyorum konunun başında da söyledim zaten gereksiz yere böyle eleştiri yaparak can sıkıyorsunuz vıyyyyy ne vıyyyyyyy

AMD sistem bir tülü içime sinmedi neden bilmiyorum böyle içim daha rahat 😊

• IIIZeYBeKIII I kullanıcısına yanıt
    Asıl merak ettiğim aslında neden 9600K tercih ettiğiniz.
    Mesela neden 8700K almadınız?

• Ekran kartı için RTX serisinden 2060 - 2070 almanızı öneririm.

Ssd olarak paraya biraz daha kıyıp 500gblık olan modellere de yönelebilirsiniz.

İşlemci konusundaki eleştirilere anlam vermek mümkün değil. 9600k performans testlerini inceleyen arkadaşlar oyun için 9700k ile arasında çok bir fark olmadığını görmeli.

Bir yerden sonra zaten High level işlemciler 4k oyun - render - pro işlerde kullanılıyor. İşlemci soğutucu evladiyelik. Güzel tercih.

Kasa olarak alacağınız her türlü Big tower kasa hava sirkülasyonu için güzel olacaktır. Big tower kullanıyorum. Hava sirkülasyonu için 12-13 fan var. Hoşunuza gidecek bir big tower kasa işinizi görecektir.
    Mesela ben 9600k aldim cunku 1800lira ve vade farksiz 9 taksit idi. i7 8700 vade farksiz 9 taksit fiyatı ise 2400tl idi ve param yetmedigi icin alamadim. Farklı sitelerde 2200e bulunsa da taksite bölünce fiyat 2500e fırlıyordu. Ben kasa toplama işine 500 liraya b360 anakart ve 1400 liraya i5 8400 alacağım diye girdiğim için bütçeyi arttıra arttıra baya bi zorlandım ve piyasadaki en iyi i5 işlemciye zor yetti param. En ucuz i7 işlemciyi alamadım yani. 300-500 daha arttıramadım çünkü bütçemi zaten baya aşmıştım. Ancak asıl konumuza gelecek olursak:
    "İşlemci ve soğutucuya verecek 3000 liram olsa hiçbir güç bana 9600k aldıramazdı."
    Bunu net söylerim.
    Edit: yani abartarak söylüyorum, o 3000 liraya napar eder 8700k'yı alır gerekirse kendim üfleye üfleye soğuturdum 😀 O derece 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 17 Haziran 2019; 8:26:20 >
  • Öncelikle hayırlı olsun şimdiden.

Kasa, bilgisayarın görüntü olarak içinize sinmesinden dolayı önemli. Bence şık ve kaliteli olmalı.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8698

phanteks p400s gayet güzel bir seçim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoAndolini -- 17 Haziran 2019; 9:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: münşi

i5 9600k ile rx590 sistemi şubatta topladım. Ayın 20si gibi Hepsiburada ve Vatan'da indirimler oluyor. Kendim kasa hariç Hepsiburada'dan aldım imzamdaki sistemi. Kasa gayet güzel bana da buradan bir arkadaş tavsiye etti hava akışı falan 10 numara bir kasa. İndirimleri beklerseniz parçaları şu fiyata alabilirsiniz. Kat kat performans farkı olur:
    i5 9600k: 1900tl
    MSI MPG z390: 1000tl
    Rtx2070 Ventus: 3700tl
    2x8gb cl16 3200mhz: 700tl
    Phanteks p350x: 450tl
    Thermalteke Smart 600w: 450tl
    SSD: 250GB Samsung 970 Evo: 600tl
    Bu şekilde toplam 8800tl turuyor ve soğutucu olarak ben 190 liraya aldığım FSP Windale4 AC401 modelini kullanıyorum ve 60 dereceyi geçmiyor overclocksuz. OC yapmayacağım derseniz aynı soğutucuyu öneririm. Yok illa sıvı soğutucu derseniz ekran kartını rtx2060 Ventus modeli alırsınız ki son indirimde 2700liraya düşmüştü. Bu da size 1000lira soğutucu bütçesi anlamına gelir. İstediğiniz sıvı soğutmayı alırsınız.
    hocam bende 2080 ventus dusunuyorum.Sizde malum 2070 ventus kullaniyorsunuz.Isinma var mi,performansi nasil memnun musunuz,keske strix veya gaming model alsaydim diyor musunuz?

• mdenkk M kullanıcısına yanıt
    Yanlislik oldu sanirim. Rx590 kullaniyorum. İmzamda da yazıyor sistemim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.