Şimdi Ara

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
19
Favori
23.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hata verdikten sonra eski sürümü yükleyip tekrar denemiştim, fakat problem artık bluetooth ile hiç görünmüyor. Bilgiayardan görülür mü diye denedim oradan da görülmüyor. bilekliğin bluetooth unu tuttuk sanırım :D bağlantı kuramayınca da elimizde bir oyuncak kaldı oynamaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırcalili

hocam çok teşekkür ederim cevap için. aynı konu başlığındaki problem, bahsettiğim. zaten oradaki yönlendirmeler ile güncelleme yaptım, firmware vs. ek olarak telefon android olunca ve en önemlisi artık bluetooth ile bulunamıyor. .hex dosyasını sildim, zeroner i tamamen silip tekrar yüklediğim zaman da farklı bir şey olmadı. telefon olarak gm discovery kullanıyorum, acaba onun güncellemesi ile örtüşmeyen bir problem sonucu öu oldu diye düşünmedim değil, malum telefon da eskidi artık...

İlk firmware sürümünüz için uygun olmayan bir firmware yüklemiş olabilirsiniz hocam.
    Neticede cihaz brick şuan.

Attığım konudaki ikinci mesajdakileri denemiş miydiniz? DFU moda alıp cihazınıza uygun HEX ile firmware yüklemeyi deneyin derim.
    1.1.0.x sürümünden yapılan yükseltme ile 1.0.0.x sürümünden yapılan yükseltme için farklı HEX'ler kullanılıyor. Boyutları farklıymış oradan ayırt ediliyormuş sanırım. Tabi telefon uygulaması uygun olmayan firmware'i yüklemeye zorlayıp cihazı brick etmişse tekrar cihazı DFU moduna alıp uygun firmware yüklenerek sanırım çözülür.

Önce DFU moda alıp eski sürüm firmware'inizi (İlk firmware hangisiyse ona geçin) sonra da uygun olan v2 firmware'i yüklerseniz sorun çözülür diye umuyorum.
    Tabi bu aşamaları yaptınız mı yapmadınız mı bilmediğim için tekrar cevaplamak durumunda kaldım. Eğer denediyseniz ve olmadıysa satın aldığınız yer ile görüşüp yenisini isteyin bence.
    Eğer DFU moda alamıyorsanız cihazın içini açmanız gerekiyor içini açıp zorla DFU'ya alacağınız bir elektronik işlem var fakat içini açtıktan sonra eski su geçirmezliği konusunda nasıl bir şey yapabilirsiniz bilemiyorum.

• AnonimAdam A kullanıcısına yanıt
    hocam,

DFU mod ile kastettiğiniz nRF toolbox ile yapılan işlem sanırım. Burada, DFU yu açtıktan sonra belirttiğiniz .hex dosyasını bilekliğe yükleyebilmek için "select device" kısmında braceleti seçebilmek gerekiyor. Problem de buradan kaynaklanıyor, cihaz artık herhangi bir bluetooth cihazı ile bulunamıyor (kastettğiniz bu sanırım). kastettğiniz farklı bir işlem ise, seve seve deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırcalili

hocam,

DFU mod ile kastettiğiniz nRF toolbox ile yapılan işlem sanırım. Burada, DFU yu açtıktan sonra belirttiğiniz .hex dosyasını bilekliğe yükleyebilmek için "select device" kısmında braceleti seçebilmek gerekiyor. Problem de buradan kaynaklanıyor, cihaz artık herhangi bir bluetooth cihazı ile bulunamıyor (kastettğiniz bu sanırım). kastettğiniz farklı bir işlem ise, seve seve deneyebilirim.

NRF Toolbox ile scan aşamasında (bluetooth eşleşmesi aşamasında) cihazı usb'ye takıp cihazın açılması için zorlama yapabilirsiniz hocam. Bazen bu tip donmalarda usb'den güç almak cihazı canlandırıyor. Tekrar tekrar deneyin usb'ye takın bir kaç saniye sonra tepki alamazsanız çıkarıp tekrar takın.

Bu sorunu yaşayan başka birine bu önerilmiş. Sorunu çözülmemiş ama denemekten zarar gelmez.

• Arkadaşlar saat için 2.0 sürümünü nasıl yüklüyoruz?
    Edit : benim sürüm 25 gözüküyormuş. Kafam karıştı.

Bu arada saat yanlış. Kendi otomatik ayarlamıyor mu?

edit 2 : hallettim arkadaşlar. saat 2.0 a güncellendi telefon üzerinden. senkronizasyonu da yapıldı.

bi sorum daha var. bu uygulama çok pil harcıyor. bunu kısmanın bi yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 7 Ocak 2016; 13:18:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cildinizde herhangi bir kaşıntı kızarıklık yaptımı benim bileğim yanık izi gibi oldu
  • Selam herkese benim cihaz dfu modda kaldı ne yaptıysam düzeltemedim yazılım atmaya çalışıyorum androidden olmuyor %13 lerde takılıyor yardımcı olabilicek var mı ?
  • Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum şarjı çok etkiler mi?

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    Bluetooth 4.0 pek fazla etkilemiyor şarjı diye biliyorum. Bir etki gözlemlerseniz de geceleri telefondan bluetooth kapatmak mantıklı gibi

• alette saati dikey yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1966

alette saati dikey yapabiliyor muyuz?

iPhone kullanıcısıysanız Zeroner Health uygulaması ile saati güncelleyebilirsiniz. Şuan 2.0.1.0 yazılım mevcut ve ister dik ister yatay saati kullanabiliyorsunuz. Bu sürüm ile saatin şarjı 3 haftayı buluyor.

Android kullanıyorsanız Zeroner 3.3.4 ü telefona yükleyip onunla güncelleme yapmanız lazım. Android üstadı @AnonimAdam en güncel bilgileri burada paylaşır.

Bu arada iPhone uygulamasında ki Zeroner Health bugün güncellendi. Saatlerdir kullanıyorum uygulama da ki bir çok hata giderilmiş. Görünümü menüler daha kullanıcı dostu olmuş. DFU diye bir menü konmuş tam anlayamadım ama sanırım güncelleme de ölmüş cihazlara faydalı olabilir diye aklıma geldi. Şuan Zeroner Health ile eşleşme kopması olmadı ama bakalım günler sonra olacakmı onu da burada paylaşırım.

Kendi adıma iPhone tecrübem Zeroner Health uygulaması kullanılmalı ve yazılım güncellemesi ile 2.0.1.0 yapılmalı inanılmaz memnunum. Burada okuyup güncelleyip güncellememek tamamen size kalmış. Öyle bir ince çizgi ki güncellemede bazen cihaz çöp te olabiliyor maalesef. Risk almak lazım, hayat risklerle dolu

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanTR

quote:

iPhone kullanıcısıysanız Zeroner Health uygulaması ile saati güncelleyebilirsiniz. Şuan 2.0.1.0 yazılım mevcut ve ister dik ister yatay saati kullanabiliyorsunuz. Bu sürüm ile saatin şarjı 3 haftayı buluyor.

Android kullanıyorsanız Zeroner 3.3.4 ü telefona yükleyip onunla güncelleme yapmanız lazım. Android üstadı @AnonimAdam en güncel bilgileri burada paylaşır.

Bu arada iPhone uygulamasında ki Zeroner Health bugün güncellendi. Saatlerdir kullanıyorum uygulama da ki bir çok hata giderilmiş. Görünümü menüler daha kullanıcı dostu olmuş. DFU diye bir menü konmuş tam anlayamadım ama sanırım güncelleme de ölmüş cihazlara faydalı olabilir diye aklıma geldi. Şuan Zeroner Health ile eşleşme kopması olmadı ama bakalım günler sonra olacakmı onu da burada paylaşırım.

Kendi adıma iPhone tecrübem Zeroner Health uygulaması kullanılmalı ve yazılım güncellemesi ile 2.0.1.0 yapılmalı inanılmaz memnunum. Burada okuyup güncelleyip güncellememek tamamen size kalmış. Öyle bir ince çizgi ki güncellemede bazen cihaz çöp te olabiliyor maalesef. Risk almak lazım, hayat risklerle dolu

Cihaz güncellemeyle çöp olmuyor hocam aslında. Doğru firmware sürümünü kurmak gerekiyor. Eğer yanlış firmware kurulursa cihaz brick oluyor tekrar açması baya zahmetli anladığım kadarıyla.
    Önce cihazın sürümünü öğrenmek ona göre firmware yüklemek lazım.
    http://forum.xda-developers.com/general/accessories/iwown-i5-plus-upgrade-downgrade-zeroner-t3268281
    Burada detaylı olarak hangi ilk sürümü kullanıyorsanız hangi 2.x.x.x sürümü yüklemeniz gerektiği yazıyor.

Cihaz 1.x.x.x sürümlü firmware ile geliyor ve açıkçası fonksiyonları çok az. Şarjı deli gibi sömürüyor, saatin kullanımı zor, bildirimler özelleştirilemiyor sadece bir kaç uygulama destekleniyor vs. o yüzden güncel firmware kullanmak her zaman daha iyi. Risk yok sadece dikkat gerekiyor. Hatalı işlem yapmamakta fayda var.
    Güncel sürümde saati dikey konuma ayarlayabiliyoruz. Aynı zamanda istediğimiz kadar uygulama seçip hepsinden bildirim alabiliyoruz. Adım sayma işlemi geliştirilmiş ve GPS ile kullanımda telefon üzerinden aktif ettiğiniz halde yürüyüş rotanızı da çıkarıyor telefon. Ayrıca ilk sürümde şarjı 1 hafta giderken yeni sürümde 1 ayı bulabilmekte bu şarj. O yüzden güncel sürüm yükleyin. Zaten ek özellik olmasa sıkıntılı olsa güncel sürüm diye vermezler

Hala Android için son sürüm zeroner uygulaması'nın İngilizcesi çıkmadı. Çince olarak 3.6 sürümü var bazı noktalarda daha stabil olduğu belirtilmiş fakat uygulama Çince olunca kullanamıyoruz tabi. İngilizceye de çeviremeyeceklerini söylediler bilmiyorum gelişmeleri. Sanırım artık sadece Play Store üzerinden güncelleme alınması için uygulamayı kısıtlamak adına yaptılar bunu.

@ayhan1966

• quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

quote:

Cihaz güncellemeyle çöp olmuyor hocam aslında. Doğru firmware sürümünü kurmak gerekiyor. Eğer yanlış firmware kurulursa cihaz brick oluyor tekrar açması baya zahmetli anladığım kadarıyla.
    http://forum.xda-developers.com/general/accessories/iwown-i5-plus-upgrade-downgrade-zeroner-t3268281
    Burada detaylı olarak hangi ilk sürümü kullanıyorsanız hangi 2.x.x.x sürümü yüklemeniz gerektiği yazıyor.

Cihaz 1.x.x.x sürümlü firmware ile geliyor ve açıkçası fonksiyonları çok az. Şarjı deli gibi sömürüyor, saatin kullanımı zor, bildirimler özelleştirilemiyor sadece bir kaç uygulama destekleniyor vs. o yüzden güncel firmware kullanmak her zaman daha iyi. Risk yok sadece dikkat gerekiyor. Hatalı işlem yapmamakta fayda var.
    Güncel sürümde saati dikey konuma ayarlayabiliyoruz. Aynı zamanda istediğimiz kadar uygulama seçip hepsinden bildirim alabiliyoruz. Adım sayma işlemi geliştirilmiş ve GPS ile kullanımda telefon üzerinden aktif ettiğiniz halde yürüyüş rotanızı da çıkarıyor telefon. Ayrıca ilk sürümde şarjı 1 hafta giderken yeni sürümde 1 ayı bulabilmekte bu şarj. O yüzden güncel sürüm yükleyin. Zaten ek özellik olmasa sıkıntılı olsa güncel sürüm diye vermezler

Hala Android için son sürüm zeroner uygulaması'nın İngilizcesi çıkmadı. Çince olarak 3.6 sürümü var bazı noktalarda daha stabil olduğu belirtilmiş fakat uygulama Çince olunca kullanamıyoruz tabi. İngilizceye de çeviremeyeceklerini söylediler bilmiyorum gelişmeleri. Sanırım artık sadece Play Store üzerinden güncelleme alınması için uygulamayı kısıtlamak adına yaptılar bunu.

@ayhan1966

Selam bildirim için uygulama seçimini nerden yapıyorsunuz ? iphone zeroner health kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinkk

quote:

quote:

quote:

@ayhan1966

Selam bildirim için uygulama seçimini nerden yapıyorsunuz ? iphone zeroner health kullanıyorum.

iPhone'da sistem nasıl bilgim yok hocam. @GokhanTR daha iyi yardımcı olur.

• seckinkk S kullanıcısına yanıt
    iPhone bildirime pek fazla müdehale ettirmiyor. whatsapp mesaj arama dışında facebook dh bildirim e denk geldim. ios seçim yaptırmıyor şuan.
  • Güncelleme bekleyeceğiz o zaman @GokhanTR
  • Arkadaşlar bunun 22.80$ a bir versiyonu var banggood da ve "This is a new product with waterproof function, which enables remote camera,it is light and easy to carry" ibaresi var. Zaten su gecirmezlik ozelligi yokmuydu fark tam olarak nedir bilen arkadaşlar aydinlatabilir mi acaba.

http://www.banggood.com/D6-PLUS-Waterproof-Bluetooth-Smart-Wristband-Bracelet-For-IOS-Android-p-976731.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcitak

Arkadaşlar bunun 22.80$ a bir versiyonu var banggood da ve "This is a new product with waterproof function, which enables remote camera,it is light and easy to carry" ibaresi var. Zaten su gecirmezlik ozelligi yokmuydu fark tam olarak nedir bilen arkadaşlar aydinlatabilir mi acaba.

http://www.banggood.com/D6-PLUS-Waterproof-Bluetooth-Smart-Wristband-Bracelet-For-IOS-Android-p-976731.html

Aynı ürün hocam. I5 Plus o ürün. Su geçirmez fakat bununla duşa girmenizi veye yüzmenizi tavsiye etmem çünkü USB kısmına su sızıp oksitlenme yapabiliyor. Onun dışında ekran suya dayanıklı yıkayabilirsiniz.
    Remote camera özelliği de zaten mevcut.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametcitak

Arkadaşlar bunun 22.80$ a bir versiyonu var banggood da ve "This is a new product with waterproof function, which enables remote camera,it is light and easy to carry" ibaresi var. Zaten su gecirmezlik ozelligi yokmuydu fark tam olarak nedir bilen arkadaşlar aydinlatabilir mi acaba.

Aynı ürün hocam. I5 Plus o ürün. Su geçirmez fakat bununla duşa girmenizi veye yüzmenizi tavsiye etmem çünkü USB kısmına su sızıp oksitlenme yapabiliyor. Onun dışında ekran suya dayanıklı yıkayabilirsiniz.
    Remote camera özelliği de zaten mevcut.

O zaman 19.99$ olanı almak mantıklı olacak. Tavsiyeniz ve yorumunuz için teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sametcitak kullanıcısına yanıt
    Gearbestte bugun sepete ekleyince 17.99 olduğunu gördüm haberiniz olsun

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.