Şimdi Ara

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
19
Favori
23.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Orijinalden alıntı: çatallastik

Arkadaşlar G4 kullanıyorum. Uyumsuzluk olur mu ?

G3 Android 4.4.4 ile herhangi bir uyum sıkıntısı çekmiyorum. Fakat 5.0 ve 6.0 için durum nedir bilgim yok. Muhtemelen bir problem yaşatmayacaktır çünkü cihaz telefona Zeroner adlı uygulama ile bağlı.

Teşekkürler Hocam; alım yapacağım lakin; noel servisinden dolayı ürküyorum. 40 günden aşağı gelmeyebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

quote:

Arkadaşlar G4 kullanıyorum. Uyumsuzluk olur mu ?

G3 Android 4.4.4 ile herhangi bir uyum sıkıntısı çekmiyorum. Fakat 5.0 ve 6.0 için durum nedir bilgim yok. Muhtemelen bir problem yaşatmayacaktır çünkü cihaz telefona Zeroner adlı uygulama ile bağlı.

Teşekkürler Hocam; alım yapacağım lakin; noel servisinden dolayı ürküyorum. 40 günden aşağı gelmeyebilir.

11.11 döneminde aldığım ürünlerin bir kısmı geçen hafta bana ulaştı fakat tabi bir kısmı hala yollarda. Sanıyorum 11.11'den daha yoğun bir dönem olamaz. Yılbaşında da farklı bir yoğunluk olacağını sanmıyorum.
    Bir an önce sipariş verin derim siz ne kadar gecikirseniz paketin yola çıkması ve ürünün gelmesi de bir o kadar gecikecektir.

• 3.3.4 xda yayınlandı henüz çevrilmedi 3.3.3 uyku verilerini tutmuyordu 3.3.2 daha stabil "adamanonim" dedigi gibi
  • AnonimAdam A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, konuştuğumuz gibi denedim telefon dilini ingilizde yapıp ve birkaç ayrı telefonda denedim. Lats versiyon uyarısını almaktayım. Xda forumda bir sürü benim gibi ios mağduru var ve çözüm bulunamadı. 2.0.0.9 destekleyecek ios güncellemesinin de çıkacağını pek sanmıyorum kısa sürede. Çok kötü oldu maalesef. 1.1.0.7 de haftalarca eşleşmem bozulmazdı ve bildirimde inanılmaz hızlı memnundum. Şimdi ise resmen soğudum saatten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanTR

Merhaba hocam, konuştuğumuz gibi denedim telefon dilini ingilizde yapıp ve birkaç ayrı telefonda denedim. Lats versiyon uyarısını almaktayım. Xda forumda bir sürü benim gibi ios mağduru var ve çözüm bulunamadı. 2.0.0.9 destekleyecek ios güncellemesinin de çıkacağını pek sanmıyorum kısa sürede. Çok kötü oldu maalesef. 1.1.0.7 de haftalarca eşleşmem bozulmazdı ve bildirimde inanılmaz hızlı memnundum. Şimdi ise resmen soğudum saatten

Bende takipteyim ama gerçekten de can sıkıcı bir durum var ortada. IOS'a destek neredeyse hiç yok.
    Elinizdeki saati satıp yenisini mi alsanız acaba hocam?
    Android hızla güncelleme alıyor. Siz bu sorunla uğraşırken belki 3 yeni versiyon geldi uygulamada. Sürekli güncelleme alıyoruz ve 2 gün içerisinde uygulamanın İngilizce çevirisi yapılıp yayınlanıyor.
    Bekleyin de diyemiyorum çünkü IOS tarafında hiç bir gelişme yok. XDA'daki konuda da problemler büyümeye başladı 2-3 gündür bir kaç kişi IOS tarafında güncellemeyi geri almaya çalışıyor fakat başarılı olamamışlar henüz.

• AnonimAdam A kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef IOS destek yok. şuan saatin versiyonu mükemmel derecede inanılmaz şarj gidiyor çokta memnunum ama senkronize olmadığı için bi işime yaramıyor :( Hen gün aşırı bakıyorum ama sizden ricam bilgi verirseniz banada konu hakkında mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Elimde fazladan bir tane i5+ var izmirdeyim. Almak istryen olursa yazabilir.. Aldığım fiyata vericem beklememiş olursunuz 1 aylık .

kaça bırakıyorsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Saati güncellemek istiyorum hata veriyor yardım eder misiniz
     I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

Aynı sorun bende de var çözümü bilen varmı arkadaşlar
    Saat dün geldi sürüm 1.1.0.4 ios ile eşleşme sıkıntı sürekli eşle vazgeç modunda
    android telefonda ise yukardaki sorun var klasörü sildim elle oluşturdum
    uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum telin dilini ingilizce yaptım ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 15 Aralık 2015; 22:35:01 >

• newfel kullanıcısına yanıt
    1.1.0.4 ile aynı sorunu yaşadım. ios9la kullanamıyoruz. Androidte eşleşme sorunu yok bu versiyonda. Ben android için zeronerin son versiyonunu indirdim sanırım 3.2 idi. Onla 2.0.0.9 a güncelledim. Bu sefer de ios eşlemesi oldu fakat birkaç saat sonra kendiliğinden bağlantı kopuyor, yeniden eşlemek gerekiyor. Birkaç hafta kullanamadım. Sonra sağolsun anonimadam arkadaş yurtdışı forumları iyi takip ediyor. Bir link verdi geri dönüş için gerekli adımları anlatıyor.

Kısaca yaşadıklarımı yazdım. Senin cihazını iosta kullanmak istiyorsan 1.1.0.7 yazılımı yükşemen lazım. Bunu android bir telefonla yapabilirsin.

http://forum.xda-developers.com/general/accessories/iwown-i5-plus-upgrade-downgrade-zeroner-t3268281

Hem resimle hem videolu anlatım yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanTR -- 16 Aralık 2015; 0:28:36 >

• GokhanTR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, deneyeceğim
  • @AnonimAdam Hocam android telefonda arkadaşıma ayarladık. 2.0.1.0 ve Zeroner 3.3.4 son yazılımı kurdum. Bildirimler çok iyi sorun yok yanlız whatsapp a bildirim alamadım saatten. Normal mesaj gelen arama falan sorunsuz. Zeroner de program ekle kısmından whatsappı eklememe ramen sonuç alamadım. Varmı bir fikrin konu hakkında??

• quote:

@AnonimAdam Hocam android telefonda arkadaşıma ayarladık. 2.0.1.0 ve Zeroner 3.3.4 son yazılımı kurdum. Bildirimler çok iyi sorun yok yanlız whatsapp a bildirim alamadım saatten. Normal mesaj gelen arama falan sorunsuz. Zeroner de program ekle kısmından whatsappı eklememe ramen sonuç alamadım. Varmı bir fikrin konu hakkında??

Hocam telefon ayarlarında Güvenlik>Bildirime erişim bölümünü kontrol eder misin acaba? Zeroner etkinleştirilmemiş olabilir belki.
  • Sonunda 2.0.1.0 sürümüne yükseltmeyi başardım, android 3.3.4 ve diğer sürümlerin hepsini denememe
    rağmen network hatası aldım mevcut hesapla, 3.3.4 sürümünde yeniden hesap alıp sürümü yükselttim bu defa da
    ios app 2.0.1.0 ile uyumlu olmadı fonksiyonlara erişemedim. iTunes da aramaya zeroner yazınca BU programı bulup kurdum şimdilik tüm fonksiyonlar çalışıyor. Bu arada android 3xx uygulamanın aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 20 Aralık 2015; 18:57:04 >
    Merhaba, bende android ile 2.0.0.9 a güncellemiştim fakat iosta kullanamamıştım. Zeroner 3 ve 2.6 ile denemiştim bağlantı sıklıkla kopuyor günde iki üç kere eşleşme gerekiyordu. Bu sizin programla bu tür sıkıntılar yaşıyormusunuz? iosta ben 1.1.0.7 kullanıyorum ve saat kapanmadıkça haftalarca eşleşmeye gerek duymuyor.
    Bir diğer sıkıntı da bildirimler çok geç geliyordu. Neredeyse 7-8sn sürüyordu.
    2.0.0.9u çok beğenmiştim ve şarjı da çok uzun gidiyordu ama geri dönmeye mecbur kaldım maalesef.

Siz bu verdiğiniz programla sorun yaşıyormusunuz bildirim ve bağlantı kopukluğu??

• GokhanTR kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım aramalarda telefondan önce bileklik bildiriyor, mesajlarda gecikme yok anlık düşüyor, bu sürümde kalırım heralde.
    Zeroner health programı geçen hafta çıkmış appstore da. İyi bulmuşsunuz tebrik ederim. ios9.2 iphone 5 telefonuma yükleyip eşleştirdim. Güncelle dediğimde sizin versiyonu yükledi ve 2.0.1.0 oldu. Gayet stabil hem bildirimi hızlı hemde eşleşme sorunu yok tam birbiriyle uyumlu.
    Bir güzel özelliği de ios sağlık uygulamasına bilgi kaydediyor.

İos kullanıcıları Zeroner health uygulamasını kullanın ve yazılımınızı güncelleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zeroner health programı geçen hafta çıkmış appstore da. İyi bulmuşsunuz tebrik ederim. ios9.2 iphone 5 telefonuma yükleyip eşleştirdim. Güncelle dediğimde sizin versiyonu yükledi ve 2.0.1.0 oldu. Gayet stabil hem bildirimi hızlı hemde eşleşme sorunu yok tam birbiriyle uyumlu.
    Bir güzel özelliği de ios sağlık uygulamasına bilgi kaydediyor.

İos kullanıcıları Zeroner health uygulamasını kullanın ve yazılımınızı güncelleyin.

Health uygulamasını yükledim ve güncelleştirme yaptım( öncesinde bağlantı sorunu yaşıyordum hala yaşıyorum.bt yi açtığımda otomatik bağlanırdı.Yine bağlanıyor gözüküyor ama uygulamada hala disconnect görünüyor ve bildirimleri alamıyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios'ta mantık şu;

Bluetooth tan unut yapın sonra health zeronerden unpair e tıklayın ve yeni cihaz ekleyip eşle çıkacak eşleyin. Bu durumu yaptıktan sonra saati kapatıp açmadıktan yada şarjı bitmedikten sonra eşleme bozulmaz her zaman bildirim alırsınız. Şuan unut yapıp eşleme yapmanız lazım.

Eşleme hiç bozulmuyor bildirim alıyorsunuz. Uygulama zeronerde buda stabil değil disconnect gozukuyor verileri çekmek için bağlantı yapmanız gerek. Dediğiniz durum saatin .4 versiyonda sorunsuz kullanabiliyorduk. Benim uygulamada işim olmuyor. Bildirimi çok iyi ve hızlı. Gunlerce eşli kalıyor saat kapanana dek.

• quote:

ios'ta mantık şu;

Bluetooth tan unut yapın sonra health zeronerden unpair e tıklayın ve yeni cihaz ekleyip eşle çıkacak eşleyin. Bu durumu yaptıktan sonra saati kapatıp açmadıktan yada şarjı bitmedikten sonra eşleme bozulmaz her zaman bildirim alırsınız. Şuan unut yapıp eşleme yapmanız lazım.

Eşleme hiç bozulmuyor bildirim alıyorsunuz. Uygulama zeronerde buda stabil değil disconnect gozukuyor verileri çekmek için bağlantı yapmanız gerek. Dediğiniz durum saatin .4 versiyonda sorunsuz kullanabiliyorduk. Benim uygulamada işim olmuyor. Bildirimi çok iyi ve hızlı. Gunlerce eşli kalıyor saat kapanana dek.

Şöyle birşey telefon odada duruyor,başka odaya gittiğimde bağlantı kopuyor ama geri bağlanmıyor.Bağlandı gözüküyor bt simgesinde ama yok.Eski sürümde hemen bağlanırdı tamamen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bt simgesinde baglı gozukunce bildirimde sıkıntı çıkmıyor ki. Programda mı baglanmıyor? Şuan benim gördüğüm bir kere eşledinmi saat kapanana dek bildirimde sorun yok. Uygulamaya verilere bakmak içinse uygulamadan listeden baglanmak gerekiyor. Boyle kullanımda odadan odayada gitsen saatlerce ayrı da kalsan sıkıntı yok

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.