Şimdi Ara

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
19
Favori
23.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diegoforlan

mi band ile aynı sınıfta değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü sms, whatsapp ve arayan bilgilerini görmek ciddi anlamda ihtiyaç görüyor. bugün aktif olarak 6.gün şarjı %50 den biraz daha fazla gözüküyor.

aktif olarak kullanıldığında 10 gün gidiyorsa kesin değer. Ekran sürekli açık gözüküyor değil mi
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    10 gunu cok rahat cikarabilecegini dusunuyorum yine tam testim bitince suresini paylasirim. ekran uyku moduna giriyor ancak ayarlardan kolunuzu heraket ettirdiginizde yada ekrana dokundugunuzda uyansin gibi ayar yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç günde size ulaştı hocam

• headshotçı kullanıcısına yanıt
    ilk mesajlarimda paylasmistim hocam 20 gun civari surdu

• ben de galaxy gear da var, kolu hareket edince aktif olan sensörü kapatınca 2 gün giden şarjı bir hafta gidiyor. Pasif olması daha iyidir.
  • kol hareket edince açılmıyor sanırım. tanıtım çizimlerinde şöyle tarif etmiş : ekranı yere paralel tutun (saate bakar gibi) sonra öne çevirip tekrar bakın açılır.

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

bu şekilde ise normal hareketlerde açılmaması lazım. sürekli açılırsa zaten mecburen o fonksiyonu kapatırım. sürekli şarj ile uğraşmak istemem. telefonu bile iki günde bir şarj etmek zor geliyor, bir hafta şarj dayanacak akıllı telefon arıyorum. innos d6000m çıkarsa alırım diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Ağustos 2015; 12:43:51 >

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    klavuzda bu sekilde ama bence her kol haretinde geliyor ekran bende kapattim o fonksiyonu isteyince ekrana dokunmak en iyisi bence

• Arkadaşlar, benim saatim de geldi. Malzeme kalitesi ve özellikler bakımından oldukça iyi diyebilirim. Şuana kadar eksi olarak söyleyebileceğim. Türkçe karakter problemi ve bildirimlerin 2 3 sn sonra gelmesi. Biraz inceledikten sonra daha detaylı olarak artı ve eksilerini paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desvelado

Arkadaşlar, benim saatim de geldi. Malzeme kalitesi ve özellikler bakımından oldukça iyi diyebilirim. Şuana kadar eksi olarak söyleyebileceğim. Türkçe karakter problemi ve bildirimlerin 2 3 sn sonra gelmesi. Biraz inceledikten sonra daha detaylı olarak artı ve eksilerini paylaşırım.

bende aldım gelince buraya yorumum yazayım
  • Bende 26 temmuzda gearbest den sipariş verdim 1 ağustosta sweden posta verilmiş. İlk defa bu siteyi kullanıyorum. Kargoya verirken terazi üzerinde paketin resmini çekip eklemişler takip kısmına hoşuma gitti. Zarfta ismi adresi net okuyabiliyorum adamlar verildiğini kanıtlıyor ve takip numarası da bikaç güne çalışıyor. Genelde 20 gün civarı geliyor demiş arkadaşlar bakalım ne olacak.
  • 25 dolar olmuş
  • balomer kullanıcısına yanıt
    takip edin birkac gune yine eski rakamlarina gelir bazen fiyati bu sekilde yukseliyor.

• bende bugün üründen sipariş ettim sizin önerileriniz üzerine cihaz çok şık duruyor. banggoktan 21 dolara denk geldi.
  • hocam cihaz gercekten fiyatini sonuna kadar hakediyor bence
    ama pahali almissiniz eger siprisi iptal edebiliyorsaniz iptal edip ever buyingden i5plus cupon kodu ile satin alabilirsiniz. mobil sitedende alirsaniz 17.63 usd takip kodlu alabilirsiniz.

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 15 Ağustos 2015; 22:43:56 >
  • 19.99 du takip koduyla 21 küsüre denk geldi almış bulundum şimdilik bi dahaki sefere biraz daha araştırıcam :)

android cihazlarda hangi uygulama ile kullanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 15 Ağustos 2015; 22:58:17 >
  • Hocam kupon kodu nedir?
  • hayirlisi olsun iyi gunlerde kullanin ben iphone ile kullaniyorum uygulamanin adi zeroner

• Volkanbaba kullanıcısına yanıt
    i5plus kupon kodu hocam

• teşekkür ettim indirdim şimdi uygulamayı güzel bişeye benziyor
  • Arkadaşlar alacağımda uygun satan yer var mı kupon vs yoksa aliden alacağım 25indeki indirimle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.