Şimdi Ara

i7 2.2 ghz işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler ben LENOVO ideapad Z580 59 352525 (http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59352525-notebook-urun8914.html )bu laptopu yeni satın aldım ve salı günü elimde olacak. Kafamda bazı sorular var.
    Bu aldığım laptopta i7 işlemciye sahip ama işlemci hızı 2.2 ghz. Bazı i5 işlemcili laptopların 2.5-2.6 ghz vs. işlemci hızına sahip benim kafama takılan neden işlemcisi i7 gibi daha gelişmiş olup hızı daha düşük olması. işlemci hızının düşük olması bilgisayar performansını i5 2.6 işlemcili laptopa göre azaltır mı ? i7 olması bi avantaj ama 2.2 ghz olması kafamı karıştırıyor. Bana bir açıklık getirin lütfen. Bu arada laptop nasıl ? hayırlı işler :))

• Hayır,frekansının düşük olması işlemcinin daha az performanslı olduğu anlamına gelmez.Yani o konuda için rahat olsun.Ayrıca oyun oynayacaksanız GT635M pek tavsiye etmiyorum.
  • Fx 8350 5 ghz de çalışsın 4770k stok hızında olsun. 4770 yine ezer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için uygun değil mi
  • Ha bide ekran kartı paylaşımsız 2 gb ve 128 bit olması oyunlarda sıkıntı yapmaz diye düşünmüştüm :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasannn4298

Ha bide ekran kartı paylaşımsız 2 gb ve 128 bit olması oyunlarda sıkıntı yapmaz diye düşünmüştüm :/

Yanlış düşünmüşsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma usta :P hangi oyunları medium seviyede kaldıramaz mesela??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.