Şimdi Ara

i7 2600k, Gtx 980TI OC için yeterli midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İmzamda gördüğünüz sistemi kullanıyorum, ve ekran kartım artık miyadını doldurdu sayılır. Gtx 980ti OC li modeller, baya bir ilgimi çekiyor. Ancak emin olamadığım konu, acaba işlemcim o ekran kartını destekleyecek düzeyde mi yoksa onun da değişim sırası geldi mi ?

Bütün bilgisayarı değiştirmek istemiyorum açıkçası, işlemcim, anakartım ve ramlerimden memnunum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

İşlemcim i7 2600k @ 4.8ghz
    Ramlerim ise 8GB DDR3 @ 2133mhz CL9 ile çalışmakta...

Şimdiden teşekkürler...

• Canavar gibi çalışırtırır ne darboğazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hızlı cevabın için dostum
  • Hele de 4.8 ghz de

Yalnız bişey sorucam hocam gtx 670 in nesinden memnun değilsiniz, monitörünüz hangi çözünürlükte
  • 2600K DA Pci 3.0 kullanamazsınız asıl bu darboğaz yapar..
  • İnternet araştırmalarıma göre pci-ex 2.0 ile 3.0 arasında çok çok bir fark yok. Yine de az bi miktar etkiler diye tahmin ediyorum...

Sanırım ekran kartını alıp deneyecem, eğer tahminimden yavaş kalırsa sistemim, o zaman bir çaresine bakacaz.

Bu arada mBenJi arkadaşa da cevap vereyim,

Ekran kartım son zamanlarda biraz garip çalışmaya başladı, fanlardan normalin dışında sesler geliyor, bir de bir iki kere artifact gördüm ekran da. Ayrıca o da eskidi artık, değişme vakti geldi onun da. Çözünürlüğüm 1080p 144hz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 2 Temmuz 2015; 2:08:07 >
  • Erai kullanıcısına yanıt
    Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770 ile GTX 1070 DarBoğaz ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar
  • Forumda çok abartıldı şu darboğaz. Kesinlikle yapmaz hatta SLI bile yapabilirsiniz.
    pci-e 2.0 5GT/s per lane - 985mb/s
    pci-e 3.0 8GT/s per lane

pci-e 2.0 16x kullanırsnız.. yaklaşık 15.75 GB/s aslında kurtarır veri genişliği gibi..veriyolu 16gb/s den fazlasına ihtiyaç duymadıgı sürece aynı performansı beklemek lazım..

16GB/s da bayağı iyi değer ramlar bile 20GB/s gibi çalıyordur 2600k sistemde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Forumda çok abartıldı şu darboğaz. Kesinlikle yapmaz hatta SLI bile yapabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum, 4.8 de kullandığını belirtmiş arkadaş zaten, stock hızındaki i7 4770 e yakın bi performansı var
  • Düşünmeden al darboğaz falan yaşanmaz çatır çatır kaldırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Havada karada.

Cevap yeterli gelmiştir umarım
  • Evet gayet yeterli cevap @RocheBobois

Sanırım Zotac 980 Ti Amp Extreme alacam, aralarında en hoşuma giden o oldu. Aldıktan sonra izlenimlerimi paylaşırım...
  • bu güzel yorumlar 2500k içinde söylenebilir mi acaba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuppie06

bu güzel yorumlar 2500k içinde söylenebilir mi acaba :)

söz konusu oyunlar ise bence söylenebilir...ayrıca 2500k da iyi oc kapasitesine sahiptir, 4200-4500 arası voltaj vermeden calısıyor cogu 2500k ki yeterlidir bence oyunlar için..
  • Calıştırmaması için hiçbir sebep yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2500k'yı hala stok halde gtx 960'la birlikte kullanıyorum ve çok memnunum.Çok üzün süre olmasada oyunlarda bir süre daha rahatlıkla kulanılır.Tabi kullanımdan kullanıma değişir o başka.Bence efsane bir işlemci :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.