Şimdi Ara

i7 2600k ile en uyumlu anakart ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar i7 2600k ile en uyumlu calisan anakart nedir sizce ?
    Overclock vb. yaparken rahatlikla yapabilecegimiz , problemleri olmayan ?

• Msı p67-a gd65
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilturk4646

Msı p67-a gd65

Bencede.
  • Dostum benden sana tavsiye ana kart alırken bu mahlukatların insan yapımı elektronik parçalar olduğunu unutmamak gerekir. Benimde MSI P67A-GD65 ana kartım var ve bu kartla ile ilgili bir sıkıntım olduğunu bazı konularda paylaşmıştım. Kartım şu an anko bilgisayarda (MSI Türkiye de ki tek yetkili servisi) ve durum o kadar kötü ki telefon ediyorum teknik servise telefonu açan yok ! Evet evet yanlış duymadınız telefonu açan yok. Telefon açılmadığı için mecburen operatöre yönlendiriyor, yönlendirdiği telefonu da bir bayan açıyor ve bu bayanda tam evlere şenlik bir bayan telefonu sanki yataktan yeni kalmış ve rica minnet bakıyormuş şekilde yanıtlıyor ki sinirden kahkahalara boğulursunuz.

Kalite olarak MSI ana kartları gözünüz kapalı şekilde almanızı tavsiye edebilirim, (buna sorun yaşadığım kendi kartımın modeli de dahil olmak üzere) fakat servis konusunda tam bir facia. Bu yüzden Asus marka ana kart almayı düşünüyorum (asus 'unda kara kaşına kara gözüne sevdalı değiliz ama ne yapalım arkasında çizgi var).

• o zaman msi aliyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsin gönül rahatlığıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: theba2

o zaman msi aliyorum ?

Hangi modelde karar kıldınız?
  • netbookuma modelleri not etmistim , b3 revizyonlu bir modeldi tam adini hatirlayamadim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: theba2

netbookuma modelleri not etmistim , b3 revizyonlu bir modeldi tam adini hatirlayamadim :S

Neredeyse hepsi B3 revizyon. :)
  • p67A - gd65
    iyisi bu gibi
  • 350-400tl arası bir para verip kart alıyorsam artık ille de f/p olsun demem doğrusu, 3 aşağı 5 yukarısını alırım. Herkes gd65 öneriyor f/p, ama ben size söyliyim her 2 anakartı da kullanmış biri olarak bir kez pro kullanan gd65i bir daha f/p olarak sınıflandırmaz. benim bir tavsiyem var forumdan tarafsız bir kişi seçelim ben ona pro anakartımı göndereceğim, burdan gd65i iddali olan bir arkadaş da gd65ini göndersin, hepimizin istediği testleri bu tarafsız arkadaş yapsın, bakalım hangi kart daha iyi hangisi f/p. haa bir de test ettirelim bakalım bir problem olduğunda teknik servisi bir arasın bi destek alsın kim nasıl alıyor ?? eğer ki asus pro 44tl'lik farkını hakketmiyorsa ben kendi kartımı foruma hediye edeceğim evet biraz asus fanatiği görebilirsiniz,olabilirim de ama buyrun hodri meydan

http://shiftdelete.net/p67-yonga-seti-anakart-test-performans,-teknik-ozellikler,-fiyat-performans_26228-s13.html

i7 2600k ile en uyumlu anakart ?

not : f/p karşılaştırmasında teknik servisi kattıklarını sanmıyuorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyesercan -- 12 Haziran 2011; 10:17:53 >

• @uyesercan

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Dostum benden sana tavsiye ana kart alırken bu mahlukatların insan yapımı elektronik parçalar olduğunu unutmamak gerekir. Benimde MSI P67A-GD65 ana kartım var ve bu kartla ile ilgili bir sıkıntım olduğunu bazı konularda paylaşmıştım. Kartım şu an anko bilgisayarda (MSI Türkiye de ki tek yetkili servisi) ve durum o kadar kötü ki telefon ediyorum teknik servise telefonu açan yok ! Evet evet yanlış duymadınız telefonu açan yok. Telefon açılmadığı için mecburen operatöre yönlendiriyor, yönlendirdiği telefonu da bir bayan açıyor ve bu bayanda tam evlere şenlik bir bayan telefonu sanki yataktan yeni kalmış ve rica minnet bakıyormuş şekilde yanıtlıyor ki sinirden kahkahalara boğulursunuz.

Kalite olarak MSI ana kartları gözünüz kapalı şekilde almanızı tavsiye edebilirim, (buna sorun yaşadığım kendi kartımın modeli de dahil olmak üzere) fakat servis konusunda tam bir facia. Bu yüzden Asus marka ana kart almayı düşünüyorum (asus 'unda kara kaşına kara gözüne sevdalı değiliz ama ne yapalım arkasında çizgi var).

• hepsiburada.com da ilginc bir indirim var
    Piyasada p67a-gd65 en dusuk 191$+kdv iken bugün hepsiburada.com'da 173$+kdv
    18$ indirim
    bundan iyisi can sağlığı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/msi-p67a-gd65-b3-intel-p67-ddr3-2133mhzoc-core-i7-i5-i3-soket-1155-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd56582&categoryId=152
  • Arkadaşlar bende 2500k - msi p67a gd65 kombinasyonu yapmayı düşünüyorum. Şu kasılma sorunu yeni revizyon kartlarda da var mı ?
  • i7 2600k ile sabertooth kullanıyorum.

p8p67 deluxe de kullandım sabertoothu tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

i7 2600k ile sabertooth kullanıyorum.

p8p67 deluxe de kullandım sabertoothu tek geçerim.

En çok göze çarpabilecek fark yaratan özelliği ne Sabertooth un size göre ? Faz sayısı sabertooth un daha az değil miydi yoksa aynı mıydı ?
    İlk bakışta tasarım olarak bir fark var soğutuculardan dolayı ancak onun dışında sizin ekleyebileceğiniz farklar neler ?

Edit : imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 19 Haziran 2011; 14:29:11 >
  • Bana denk gelmiş olabilir fakat sabertoothla daha yüksek mhzlere çıkabildim.Sabertooth daha serindi.Üstünün kaplı olması nedeniyle çizik riskini ortadan kaldırdı.

Faz konusuna gelince evet en yüksek faz p8p67deluxe te.İlk başta 16+2 fazın daha iyi netice vermesi gerekirdi(Overclock için).Verhasıl sabertoothun(8+2 faz) daha iyi netice vermesi beni şaşırtmadı değil.Nedeni benim beceriksizliğimde olabilir.

Deluxeün gördüğüm 2 avantajı vardı.Biri 16+2 faz diğeri harici usb3 kutusu gibi bi olayı olmasıydı.Sonuç olarak deluxe e bye bye ı çektim ve sabertoothla devam.

Bundan öncede x58 sabertooth kullanmıştım ondanda çok memnun kalmıştım.
  • Ancak yine de her testte olduğu gibi bir birinci çıkmak zorunda. Performans ve teknik özellikler konusunda yaptığımız detaylı değerlendirme sonucunda ASUS P8P67 PRO adlı anakart "Test Birincisi" oldu.

Fiyat performans değerlendirmemizde ise MSI P67-GD65 adlı anakart "Uygun Fiyat" ödülünü almaya hak kazandı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.