Şimdi Ara

İ7 3770 HALA İŞ GÖRÜR MÜ ???? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
10.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: megaprince

2500k ile 4k Bütün ayarlar Ultrada Gayet güzel Call of Duty WW2 Bitirdim Bu işlemciler hala iş görüyor.

Seninki baya iyiymiş
  • güzel bir anakart ile piyasadaki çoğu ekran kartını rahatça besler yeni işlemciler zaten eski işlemcilerin oc li hali gibi bişey nerdeyse
  • Kardeş bugün yeni işlemci alacaktım beni vazgeçirdin

Sağol :D
  • Sene 2019, 3770k 4.5ghz oc ile 5700xt sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar boşuna kavga etmeyin size kısa yoldan bir açıklama yapayım.İ7 3770 evet güçlü bir işlemcidir buradaki arkadaşımız güçsüzdür dememiş sadece gtx 1080 ile eğer kullanacaksan bazı oyunlarda düşük fps alabileceğini anlatmak istemiş k serisini de alsa çok fazla fark yaratmayacağını ama bir nebze kurtaracağını anlatmak istemiş.Şimdi oyunların çoğuna bakın ama bakarken işlem gücü isteyen oyunlara bakın sizler ekran kartı gücü isteyen oyunlara bakarak tam sonuç alamazsınız mesela işlem gücü isteyen oyunlar hangileri ac odyssey değil mi? bunun dışında watch dog 2 sonra division 2 bu oyunlara bakarak yorumlarınızı katın i7 3770 için max kart 980 ti ama günümüze göre en ideal gtx 1060 olacaktır.Bunu neden böyle yazdım işlem gücü isteyen oyunlarda bu kartlar da darboğaz olmayacaktır.Eğerki i7 3770 ile gtx 1080 kullanımı olursa işlem gücü isteyen oyunlarda %20-25 arasında bir darboğaz olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 7 Eylül 2019; 12:13:34 >

• 1060 dan ötesi fanteziye girer.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.