Şimdi Ara

İ7 3770K GTX 970 SLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar 6Ay Oldu Foruma Giremiyordum Eski İ5 3570 İşlemcimi Satıp İ7 3770K İşlemci Alıp GTX 970 SLİ Yapmak İstiyorum Sistem Şu Şekilde :

Eski Sistem

İ5 3570 İşlemci

HD 7950 Sapphire Ekran Kartı

MSİ Z77-GD55 Anakart

8GB Ram

500 Watt Power Supply

Yeni Sistem

İ7 3770k (2.el Alınacak 550TL)

MSI Z77-GD55 (Elimde Var)

Gskill 8x2 16GB 1866MHZ CL9 Ram (2.EL 325TL)

1100 Watt Aerocool Power Gold Sertifika 90Amper (2.EL 319TL)

Aerocool Strike X One Adv. Kasa (Alındı)

Corsair H110 Sıvı Soğutma (2.EL 450TL)

x2 Msi GTX 970 100 ME Ekran Kartı (2si 2000TL)

240GB Kingston SSDNow V300 (220TL)

İşlemciyi Sıvı Soğutma İle 4.5GHZ 4.8 Arası Çalıştıracağım

1.5TB Harddisk Var Zaten Öneriniz Nedir İzlediğim Videolarda

TitanX'i Geçiyordu 970 Sli 1080P Monitöre Sahibim Fakat Uzun Süre Götürmesini İstiyorum

AOE E2262Vw Monitörüm Yanına İse 2.EL 1MS ASUSUN Gaming 24İnç Monitöründen Alacağım

• 970sli performansı nasıl olur bende çok merak edıyorum dogrusu.
  • 1080p de islemci kisitlamasi bazi oyunlarda azda olsa yasayabilirsin.970 sli icin en uygun cozunurluk 2k dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinizde olsam gtx 970 sli yapmak yerine gtx 980 ti alirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Yerinizde olsam gtx 970 sli yapmak yerine gtx 980 ti alirdim

Hesaplı olur mu bilemiyorum ama 980ti daha performanslı olur
  • Sıfırdan toplarken çok üst düzey bir kart kullanmıyorsanız bu şekilde SLI yapmak çok mantıklı değil ancak 2 tanesini 2000 liraya alabiliyorsanız bana da 1 tane alabilir misiniz
    Arkadaşın dediği gibi 980 Ti almak daha mantıklı bir hareket olur. Tabii 1k'nın üzerine çıkmayacaksan 970'ten üzerisi gereksiz, ama monitör de alırım diyorsan yakın zamanda düşünülebilir. Eğer uzun süre o monitörü kullanacaksan 970 alıp, ileride değiştirmen bütçen açısından daha iyi olur.

Bir de o yazdığın SSD sorunlu bir seri. Samsung 850 Evo tavsiye ederim.
  • kingston ssd now v300 ün 120gb lık modelini aldım sata 3 e takılı olmasına rağmen sata 2 de çalıştı aynı problemin bikaç kişide daha olduğunu gördüm dün vatana servise götürdüm tavsiyem başka bir ssd alın mesela samsung güzel bir tercih olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • V300 alma adi bir ssd.

1080p ekranlar icin sli ye gerek yok ve tek kart her zaman daha stabildir.

• 34ishak25 3 kullanıcısına yanıt
    1080p için çok fps alacağım diye gtx 970 sli yapmak saçma olur ama madem 2bin tl 2 tane buldunuz almanız sizin yararınıza olacaktır.Fiyatını uygun bulmuşsunuz bence kaçırmayın alın ama unutmayın oyunlar ilk çıktığında sli destekleri pek iyi olmaz zamanla iyileşir ve nvidia zamanla stabil sli driver vermeye başlar.Bunlardan dolayı sli performansını bir oyunda hepsinde olmuyor ama genel de bir kaç ay sonra tam performans alırsınız oynadığınız oyundan çünkü ilk çıkan oyunlar tek kart olanlar için optimize edilir.Gtx 970 sli'ın nimetlerinden faydanlanmak için 2kdan aşağı oyunları oynamamınızı öneririm.Uygun fiyata bulmuşsunuz normal de gtx 970 sli fiyatı en düşük 2600 tl gelmekte ve 600tl karda oluyorsunuz.Bence kaçırmayın alabiliyorken sli alın ama dediğim gibi tek kartlarda oyunlarda daha iyi optimizasyon var.Tek kart olarak 1080p için gtx 980 daha güzel olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

V300 alma adi bir ssd.

1080p ekranlar icin sli ye gerek yok ve tek kart her zaman daha stabildir.

ben aptallık edip aldım ah hocam ah şimdi garantilerin servislerin duvarlarında sürünüyoruz
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Cok gecmis olsun umarim sorunu cozerler

• quote:

sevgili aile bireylerim kutuyu çöpe attığı için balon poşete koyup kargoya verdim birde servisten tamir olmadan gelirse diyecek lafımda olmaz
    dahada kingston almam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

sevgili aile bireylerim kutuyu çöpe attığı için balon poşete koyup kargoya verdim birde servisten tamir olmadan gelirse diyecek lafımda olmaz

Garantili ürün sonuçta, garanti dahilinde tamir olması için kutuya gerek yok. Ürünün faturası ya da işlenmiş garanti belgesi yeterli. Eğer onlar da elinizde yoksa yine de gözlerini korkutup tamir ettirebilrisiniz. Sonuçta o ürünün seri numarası onların veritabanında kayıtlı, garanti dahilinde olduğunu onlar da biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

Garantili ürün sonuçta, garanti dahilinde tamir olması için kutuya gerek yok. Ürünün faturası ya da işlenmiş garanti belgesi yeterli. Eğer onlar da elinizde yoksa yine de gözlerini korkutup tamir ettirebilrisiniz. Sonuçta o ürünün seri numarası onların veritabanında kayıtlı, garanti dahilinde olduğunu onlar da biliyor.

doğru diyorsunuz ancak kargolama esnasında gelecek hasarlardan ben sorumlu oluyorum maalesef kutu olmadığı için

• arkadaşlar yorumlar için cok sagolun ssd olarak kingstonun 240gblık fury serisini düşünüyorum
    Sli İçinse Yeniden Teşekkürler Sistemimi 3 4 Yıl Rahat Rahat Kullanmak İçin Alıyorum 1440pye
    Cıkacagım Sistemi Aldıktan 1 2 Ay Kadar Sonra Ama Genede Darboğaz Düşüncesi Aklıma Takıldı
    i7 3770k ile 4790k Arasında Fazla Fark Yok Deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34ishak25 -- 9 Ekim 2015; 2:02:24 >
  • Arkadaşlar Sağolun Yorumlar İçin Bir Tanıdığımızla Görüştüm GTX 980 Alıp İleride İşlemci Anakart Değişimi İle
    Sli Önerisinde Bulundu 1400TL Civarına Bulmuş Bulunmaktayım Geri Kalan 600TL ile İnşallah Yeni Bir Monitör Alacağım
    Başka Önerisi Olan Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.