Bildirim
i7 3820 3.8ghz turbo ddr3 1600 mhz sistem 970 SLI kaldırır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam bence gtx 980 kullanmaya devam edin.piyasadaki oyunların sli desteği bir elin parmaklarını geçmez. -
evet sli destegi buyuk problem. oyunlar desteklemiyor bizzat sahit oluyorum gtx980 sli var kardesimin sisteminde :) -
ama kaldirir islemci oldukca guclu. o konuda soru isareti olmasin aklinizda. 780sli, r9 280sli, 980sli hepsini kaldirir. -
Kaldırması açısından içim rahatladı.
Takas konusunda öncelikle oynamak istediğim oyunların listesini çıkardım:
dragon age(oyuna başladım devam ediyor),
far cry 4,
gta 5,
witcher 2(Ioerveth path ile bitirip save almak için).
batman arkham origins(oynayamadım daha),
witcher 3,
batman arkham knight,
Monitor olarak 2k 144 hz var.
Bu oyunlara harcayacağım süreye değeceğini düşündüm.
Tekrardan teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: maybera2
ama kaldirir islemci oldukca guclu. o konuda soru isareti olmasin aklinizda. 780sli, r9 280sli, 980sli hepsini kaldirir.
Efsane olmuş "R9 280 SLI"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3-way Sli bile yapabilirsiniz o işlemci ile, rahat olsun içiniz. -
haha hocan attention deficit disorder var ya:)
crossfire olucek :) -
970 SLI tam besleyemez o işlemci.Tek 980 ile kullanın.Ama 970 SLI ile daha çok performans alırsınız tabi ki.Başa baş takas yapıyorsanız 970 SLI kullanın kesinlikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 14 Ocak 2015; 0:12:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cahit37
hocam bence gtx 980 kullanmaya devam edin.piyasadaki oyunların sli desteği bir elin parmaklarını geçmez.
Düzeltme: SLI desteklemeyenler bir elin parmaklarını geçmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Ocak 2015; 23:32:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
970 SLI besleyemez o işlemci.Tek 980 ile kullanın.Ama 970 SLI ile daha çok performans alırsınız tabi ki.Başa baş takas yapıyorsanız 970 SLI kullanın kesinlikle.
Takas işlemi toplam ödediğimiz faturaların farkını vererek gerçekleştireceğiz.
İşlemcinin kaldırmaması konusundaysa kafam karıştı açıkçası. Bunun bir standardı, kontrol edebileceğim bir test ortamı yok mudur?
Siz ne önerirsiniz bu durum için? Şu an mevcut anakartım P9X79-Pro işlemci i7 3820. Yeni anakart(X99) + işlemci mi almalıyım? Yoksa sıvı soğutma ve overclock yaparak bu eksiklik giderilebilir mi?
Bu arada bugüne kadar işlemciye hiç overclock yapmadım ya da sıvı soğutma kullanmadım. Monte edilmesi ya da işlemleri zor olmaz diye düşünüyorum.
-
970 SLI performansını tam anlamıyla almak istiyorsanız işlemcinizi satıp ikinci el i7 4930K alın.Anakart değiştirmenize vs gerek yok.
İşlemciniz sanırım çarpan kilidi açık olan K serisi gibi değil.K serisi olmayanlar ile oc olmuyor.Olmuyor derken K serisi işlemciler gibi olmuyor.İşlemci takoz değilse az bir voltaj ile 4.2 hızına çıkarabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 14 Ocak 2015; 1:56:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: false shepherd
quote:
Orijinalden alıntı: cahit37
hocam bence gtx 980 kullanmaya devam edin.piyasadaki oyunların sli desteği bir elin parmaklarını geçmez.
Düzeltme: SLI desteklemeyenler bir elin parmaklarını geçmez.
-
quote:
970 SLI besleyemez o işlemci.Tek 980 ile kullanın.Ama 970 SLI ile daha çok performans alırsınız tabi ki.Başa baş takas yapıyorsanız 970 SLI kullanın kesinlikle.
He he besleyemez gitsin i7-4960x alsın -
Aynen öyle,iyi anlayı vermişsin BESLEYEMEZ!
4960X e gerek yok,4930K yeterli.
quote:
He He besleyemez. Haklısın anlıyorum ben seni
Hayatında kaç defa 970 980 kullandın?
Kaç defa SLI yaptın?
Kaç defa 3820 düzeyinde işlemcin oldu?
Forum kreş e dönmüş resmen!
quote:
Orijinalden alıntı: maybera2
ama kaldirir islemci oldukca guclu. o konuda soru isareti olmasin aklinizda. 780sli, r9 280sli, 980sli hepsini kaldirir.
r9 280 sli mi hocam ? ben crossfire diye biliyorum.
quote:
Hayatında kaç defa 970 980 kullandın?
Kaç defa SLI yaptın?
Kaç defa 3820 düzeyinde işlemcin oldu?
Forum kreş e dönmüş resmen!
Kardeş bak elinde internet var. Aç bak acaba 970 SLI sistem incelemesi yaparken hangi işlemciyi hangi hızda kullanmışlar diye. Sonra gel olur mu? Lütfen gece gece birbirimizi kırmayalım.
Merak etme hem bakıyorum hem bizzat test ediyorum.Simdi iki siteye baktım.Birisi 3960 diğeri 3770K ile denemiş.3770K lı sistemdeki monitör 4K.Haliyle işlemciye binen yük azalmış.İşlemci de 4.8 de olunca ortada darboğaz kalmamış.
Full HD çözünürlükte 3820 düzeyinde bir işlemci + 970 SLİ ve 4930K+ 970 SLİ testleri arayıp bulun bakalım.Hangi sistem nasıl performans veriyor.He bir de unutmayın 3820 düzeyindeki işlemci de overclock olmayacak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gddr6 nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- termal pad önerisi
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- nvidia txaa nedir
- mx550 ekran kartı
- ekran kartı resetleme
- nvidia rtx
- amd fsr
- rtx 5000 serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X