Şimdi Ara

İ7 4770K SIFIR KUTUSUNDA 3 YIL TR GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1150 AMD / Intel #Intel İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İ7 4770K SIFIR KUTUSUNDA 3 YIL TR GARANTİLİ linkteki ürün ayın 17 sinden önce satılmaz ise satıştan çekilecektir şuan piyasadaki en ucuz fiyatı 900 tl üzeri vatanda indirimle 890 tl pazarlıksız 750 tl pazarlık edene 800 tl olur son 2 günhttp://forum.donanimhaber.com/m_85809539/f_//tm.htm#85809539
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

•  İ7 4770K SIFIR KUTUSUNDA 3 YIL TR GARANTİLİ

• bazı kişiler ürüne kullanılmış gibi ithamlarda bulundu bu işlemciye anakart almadım anakartı olmayan bir işlemciyi nereye takıpta kullancam onu merak ettim hali hazırda i7 960 cpu ve msi x58 anakartım var onu kullanıyorum ve sistem update etmekten vaz geçtim mevcut sistem resmi

• hocam bu yaptıgın yakışık almaz bizde bi söz vardır para imanın kimde oldugu belli olmaz diye onun için bence yanlış
  • istersen 100 bin koy cek yalancı yalancıdır la resimlerde goruluyo zaten neyın peşindesin tr satılan hıc bır faturalı da olsa işlemcide oyle güvenlik bantı yoktur bıde o beyaz bant ıkıye bolunmus neyin kafasındasın adam kıro cıktı ...:D
  • sen pm atan benden no isteyen ve telefonda konuştuğum ölücü tavırlarla 2 lafı bir araya getiremeyen alamadığı ürüne salak saçma yorum yapan şahsiyetsizin tekisin sana kimse zorla mal satmaya çalışmıyor bu tür amacı olan bir kişi de yok senin karşında almıyorsan yada alamıyorsan yol al gereksiz yorum yapma git parana göre ürünlere yaz yorum yap kafana göre takıl sen burda sıfır kutusunda olan bir ürüne yazdığın üslup senin seviyesiz bir şahsiyet olduğunu gösteriyo bu ürünwww.bayidepo.com çıkışlıdır ve ordan alınan bütün işlemciler bu şekilde gelirhttp://www.sanalpazar.com/site_content.php?page=about_us verdiğim linteki bütün firmaların sahibi aynıdır ve bu ürünün garantisi gold bilgisayarlar metro elektronik firmalarında geçerlidir

• baskasıyla karıstırıyosun heralde cano ben sana sadece sanal pazar uzerınden sormustum bıde yuzune karsı kutu acıldımı dıye hıc sordum sende pıskın pıskın gulerek yok acılmadı demıstın bıde parayı kredı kartına yatırmamı ıstemıstın guven vermıyen bırısı olduğun ıcın bende uzatmadım telefonu arkadas doğruyu solee o kutu acılmıs barı kutu acıldı ama ben kullanmadım dıyebılırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyaz bant tarafı bole olur ... bosuna debelenme acılmamıs dıye
  • ürün açılmış o paraları da buraya boşuna koymuşun referansın olmadan satış zor fiyatinda yüksek zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir gold bilgisayar ubesine git ve oradaki işlemcileri kontrol et ve bu bandrol açıldığı anda tekrar yapışmaz

• bu işlemciyi donanım haber merkeze vizzat götürür kontrol ettiririm var ve açılmamış kutu ürün ise uğraşma bedeli ne koyuyorsun ortaya ben bu işlemciyi sana bedava vericem eğer benim dediğim doğru ise sen ne vericen

• cenkyyy sende iddaa ya dahil olabilirsin ben bu kadar iddaalıyım ortaya bu işlemciye denk ürün koyun boşuna uğraşmış olamayım sözünüzün arkasında durabilcekseniz hodri meydan istanbula giderim sıkıntı yok donanım haber şubede incelettirim ürünü

• kutu açılmadı ve kimse kullanmadı bu işlemciyi diyorum ben

• he he haklısın alacak kısıye hayırlı olsun adam ne cok konusuyo ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan_53 -- 16 Ocak 2014; 3:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan_53

he he haklısın alacak kısıye hayırlı olsun adam ne cok konusuyo ya

+1 adam sadece konuşuyor sanki bizi trollüyor bide üstüne para resmi koymuş koçum referans olmadan satış yaoamazsın

• ürün by_dj_omar nickli üyeye satılmıştır hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullan

• selam. ürünü ben satın aldım. her hangi bir sorun görmedim... ürün garantili zaten. temiz sıfır kutusunda idi.

arkadaşa güvenebilirsiniz elden aldım zaten... tşkler iyi bir alışverişti.

not: işlemciyi daha denemedim ama... bir sıkıntı varsa söylerim...
  • açıklama için sağol arkadaşım referans içinde teşekkür ederim

• arkadaş son noktayı böyle koymuş:)
  • Islemci satılmış hayırlı olsun. Gaza gelip bahse girmeyen arkadaşlar çok şanslı.islemciyi satan Bu ardakas dogru soyluyor benim arena bilgisayardan aldığım tum işlemciler bu sekilde kontrol etiketi ile gelir, urunler sifirdir. Bilmeyenler icin arena bilgisyar toptancı satis yapan tr nin en büyük bayi agindan birine sahip distributor firmalardan biridir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.