Şimdi Ara

i7 4770K ve Windows 10?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Win 10'a geçiş yaptım. İlk kullanırken problem yoktu, ancak şuan 3-5 günde bir PC açılışında fanlar kendi kendine en üst düzeye çıkıyor, ben neden olduğunu anlayamayıp bileşenlerin sıcaklıklarını kontrol ettiğimde PC açışında sadece %15 CPU değeri olmasına rağmen işlemcinin sıcaklığı 70-75 civarında geziyordu. Bazı günler bu 1-2 dk boyunca sürüyor, bazı günler 15-20 sn, ancak Win 8.1 kullanırken böyle bir problem yoktu. Bunu yaşayan var mı? Soğutma için kullandığım sıvı soğutma Cooler Master Seidon 120V, normalde boşta 25-35 arası geziyor, oyunlarda 60-65'den yukarıyı pek görmez. Bunun nedeni nedir acaba, bu gereksiz ısınmanın.

• Sıcaklık konusu değil de fan konusunda bende benzer sorunlar yaşıyorum. Win 10 geçtikden sonra stok fanla kullandığım işlemcimin ısısı çok yükseliyordu yeni bir soğutucu aldım fakat açılırken ısı 40-42 oluyor bir sure sonra 33-34 derecelere düşüyor oyun oynerken cpu kullanımı %54 -55 olmasına rağmen soğutucu fanı çok hızlı çalışıyor. smart fan(umarım yanlış hatırlamıyorumdur adını) kullanamadım bir turlu.

Cpu i5 3570k ve msi z77a g43 anakart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.