Şimdi Ara

i7 4790K 5 GHZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okudum bir site varmış adamlar işlemcileri deneyip sana stabil çalıştığı mhz yi garanti ediyormuş ona görede fiyat belirliyormuş.Yani 5gz li 4790K 430dolar diyor adam sen bunu alıyorsun ve bingo 5ghz de stabil çalışıyor içinde bios ayarlarını kullandıkları sistemide a4 kağıdına yazıp koyuyorlarmış. Orda yazan voltajla 5ghz stabil çalışıyor o işlemci.
    Güzel bir uygulama az daha pahalıya alıyorsun ama takoz çıkma derdi yok garanti onların söylediği mhzde çalışıyor çünkü onlar test etmişler.
  • 4.9 GHz kullanıyorum 1,31 V ile... Amaan 0,1 GHz olmayı versin Neyse deniyeceğim akşam... İşlemciyi aldığımdan beri x61 kraken ile 4.8 GHz kullanıyorum. 1.5 2 aydır 4.9 ghz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noktasız Fakir -- 8 Ocak 2015; 12:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

Yakarsın ortalığı

Neden yakayım ki ? Bu soğukta... x61 kraken var
  • Kendi Kendine 4.4 ghzı gören bi i7 4790k bana yetiyor da artıyor da.
    0.6 ghz icin islemciyi riske etmenin ne anlami var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 4770 i 5.0 ghz de corsair h100i ile kullanan arkadas vardi buralarda o arkadas nerde ? bir sey danismaliyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51C189DEA -- 8 Ocak 2015; 12:21:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir durum , var mı bir gelişme ??
  • Açıkcası almayı düşünmüştüm, siliconlottery ile iletişime geçtim Türkiye için sadece bitcoin üzerinden ödemesini yaparsanız göndeririz dediler ama overclock.net üzerinden yetkilisi var başka ülkede iseniz benimle iletişime geçin bir şekilde halletmeye çalışırız diyordu.
  • 1300 ile 5 ghz güzel değer bide o işlemciye delid yaptinmi sıvı sogutmayla 60 yukarısı goremezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Bu aylarda maksimum 49-50 görüyorum. 1,25 4.9 çalışıyor işlemcim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noktasız Fakir

Bu aylarda maksimum 49-50 görüyorum. 1,25 4.9 çalışıyor işlemcim

1.25 4.9 testleriniz nerede öyle 49-50 derecelerde çalışıyor demekle olmuyor stress testindemi o derecelerde ? işlemciniz stabilmi stress testine soktunuz mu ?
  • 1.25v 4.9ghz ve yuk altinda 50C ? 1.25v ve 4.9ghz kismina inaniyorum. cunku arkadasiminkini 1.25v 4.83ghz e cikarttik. 3 aydir sorunsuz kullaniyor. ancak su sogutmayla bile 60 in altina inmiyor. ayrica internette 10larca inceleme var bu islemci 1.25-1.30v da su sogutmaya ragmen 60-90C arasi goruyor.

prime95'da 30-40dk test icerisindeyken SS koyabilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.