Şimdi Ara

i7 4790k için soğutucu önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem bugün geldi stok fanla denemek istedim. Lakin boşta 50 oyunda 78 dereceyi gördüm. Fx 6100 vardı stok sogutucu ile oyunlarda 60 dereceyi geçmiyordu. Yine bu işlemciyi 60 derece civarında tutabilmem için ne almalıyım 100 liranın altında birşeyler istiyorum tabi münkünse. İşlemci yi olduğu gibi kullanıcam 4.4 ghz de.

zalmanın 26, 61 ve 78 liralara soğutucuları var nasıldır. (Sinerjide ki fiyatlar)

Sogutucu gelene kadar 80 derecede kullansam 2-3 günlük sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 5 Ağustos 2015; 14:54:44 >

• Biraz araştırdım da başka seçenek yok gibi siparişi verdim sağol tavsiyen için.
  • bende cooler master neptune 240m alayim diyorumda kararsiz kaldim.
  • bu soğutucu oc'da yeterli olur mu? yani voltaj 1,20 civarı verip stabil olarak 4,6 civarı kullanırsak yeterli olur mu? bu voltajlarda kullanan var mıdır hyper 212'yi?
  • md11 M kullanıcısına yanıt
    Şu an kullanıyorum yükte 67 derece görmüştüm 2.ci fanıda takınca 63 ü geçmiyor. 1200 voltajda asusun kendi ayarlarıyla oc deniyim dedim 4.6 ya getirdim voltaj 1325 oldu bu voltaj ile 72 dereceye kadar çıktı. benimde amacım 1250 verip 4.6 ta kullanmak tahminim en fazla 67 dereceye kadar çıkar. Ama mutlaka bu soğutucunun yanına 2.ci fanı takın çok faydası oluyor.
  • hespi burada.com gir bak beğendini ve bütçene uygun olanı al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • h100i bile ucu ucuna yetiyor.
  • HepsiBurada.com'dan bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Cooler Master SEIDON 120V taktım, ağır render yaparken 100 dereceye vuruyor ve işlemci saat hızını düşürmeye başlıyordu daha fazla ısınmamak için, şimdi max 80 derece görüyor (iç anadoluda yaşıyorum ama yine de yaz olduğunu da hatırlatayım). İşlemcini ciddi anlamda kastırıp, sıcaklığını görmek istersen "intel burn test" programını dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.