Şimdi Ara

i7 6700 k kesin olarak ddr3 destekliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kesin olarak i7 6700k alacagım ve bunun için anakartların gelmesini bekliyordum. görüyorum ki ddr3 anakartlarda var 1151 soket olanlarda. yine ddr4 fiyatlar neredeyse aynı ama sormak istedim

drr3 anakartlar olduguna göre destekliyor mu ddr3 ramlerı bu yeni işlemci?

tavsiyeleriniz için sağolun zaten neredeyse ddr3 ve ddr4 anakart fiyatları aynı. fazlası bana gerekmez 500 tl veriyorum daha ne :D

ram olarak amazondan ddr4 ram sipariş ettim 2x8 320 tl ye denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinzz -- 3 Eylül 2015; 20:36:19 >

• %100.ddr3 anakartlar ayrica cikacak.low format bellek destegi soyleniyor.dusuk voltla calisan bellekler takilacakmis.1.25v civari olanlar.1.5v ve uzeri olanlar sikinti yaratirmi onuda anakartin kullanici kitapcigina bakmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence ddr4 alın cruical ddr4 mesela 280 tl gördüm bir yerde gayet ucuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen gun bakmistim ddr3 ve ddr4 anakartlarin fiyati ayniydi 450 liraydi.anakarttan bir faydasi yok ve elinde ddr3 ram var diye istiyorsan bu anakartlar ddr3L yani 1.35v ram istiyor olabilir iyice arastir.
  • 6700k ve 6600k işlemci serileri sadece z170 1151 anakartında drr4 ve drr3 destekliyor.Yanlız drr3 normal drr3 değil diye biliyorum.CL10 ya da cl11 drr3 destekliyor sadece anakart.

• 8GB DDR4 aldım 250 Tl exadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skylake ddr3 ve ddr4 destekler fakat sadece ddr3l yi destekler bu da demek oluyor ki düşük voltaj.Belleğin ddr3l olması lazım yani piyasadaki çoğu ddr3 belleği desteklemiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.