Şimdi Ara

İ7 6700k ikinci el alayım derken dolandırıldım (yakalanmis) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
8.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu mesajınız biraz fazla ön yargılı olmuş.

Forumda ben de işlem yapıyorum. Benim gibi sorunsuz işlem alım satım yapan onlarca başka kullanıcı da var.

Durduk yere 3 ileri 1 geri yaptırdınız bize :)
  • Bu başlığı ikinci elde açsaydın daha iyi olurdu kanaatimce.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    ben yanlış biliyorum o zaman, o kısımdaki işleyiş nasıl peki bilginiz var mı hocam... neyse onu öğrenirim ben... yine de sağ ol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 17 Mart 2017; 17:22:12 >
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    burada olması daha iyi bence şu an çoğu kişi harıl harıl işlemci kıyaslamalarına bakıyor. dikkat çeker diye düşündüm...

bir de forumdan bir arkadaş konu açmış i5 6500 dan i7 7700 a geçmeye değer mi diye. ben de beklersen en geç pazartersi test eder haber ederim i7 6700k aldım diye. konuyu açan arkadaşa da mahçup olduk :(
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    yılmaz976 size katılıyorum mesaj uzun olduğu için ilk paragraftadaki yazan daha önceden
    nitelikli dolandırıcılıktan kaydı çıkmış bölümünü atlamışım benim hatam,
    dolandırılmasıda konu sahibinin hatası
    mesajım yanlış anlaşılmış dolandırıcıyı övmüş gibi anlaşıldım demek istediğim liseli falansa
    daha önce yapmamış olsaydı ki geleceği açısından anne babasının adına idi oda
    ZARARINI KARŞILAMAK üzere anlamında. ama ilk defa yapmıyor bunu söylenenlere göre o yüzden
    yasal yola başvurulmalı konu sahibin taktirinde.
    bir diğer husus ise konun yeri burası değil ikinci el sorunlu alışverişler bölümü
    öteki üyede sivri dil kullandığı için hakkını aldı donanımhaberde eski
    üyeyim 10 yıldan fazladır takip ederim böyle yüzlerce olay gördüm.
    kendi alışverişlerimde çok oldu referans almadım hiç önemsemedim.hatta genelde
    istediğim ürün olduğunda karşı tarafın fazla referans olmasından dolayı çok sefer
    ürün gelmeden parayı gönderdiğimde oldu, geçtiğimiz yaz aldığım bir ürün elime geçince içime sinmedi karşı tarafa dedim iade alırmısın alırım dedi paranı da satınca gönderirim dedi 700tl 10 gün bekledim satmasını sonra paramı aldım yani karşılıklı iyi niyete dayalı bir durum bu

• sene oldu 2017 hala bu tarz insanlar var demekki yazık seni 300-500 dolandırdıda noldu 2 dolandırıcak 3 dolandırıcak 5.de kafasında biticek polisler kendini 3-5 bin lira için yakıcak değer mi değmez 1 trilyon olsada değmez inşallah yakın zamanda yakalanır geçmiş olsun...
  • iyi niyete dayalı bir durum sözünüzü çok beğendim hocam ben hiç bir zaman kim olursa olsun ne kötü bir niyet besledim ne de karşı taraftan kötü niyet bekledim. alım esnasında da her zaman olduğu gibi aynı niyetle yola çıktım. dolandırıldığımı anladım anda bile tek kötü bir söz veya cümle dahi kurmadım kendisine. güzelce lütfen paramı iade eder misin dedim hepsi o. çok mu hümanist oluyorum acaba?

hani arasa beni abi bir hata yaptık kusura bakma dese canın sağ olsun bir daha yapma diyesim geliyor ama ne telefonuna bakarım ne de cevap veririm çünkü ortada şüpheli bir durum var öncesindeki kayıtların gerçekten kendisi olması durumu varsa gerçekten önüne geçilmesi gereken bir durum var demektir. ayrıca kendi bankama ve eft yaptığım bankaya gerekli başvurularımı yaptım şu anda bilgi sahibiler hukuki yollardan yazışmaları bekliyorlar, hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 17 Mart 2017; 17:54:32 >

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın bir onay sistemi yok ondan bahsettim :) Hayırlı işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Takıldım hocam. Parça satışı,uçak bileti ve hediye çeki işlerinde artık iyice arttı kötü niyetli kişiler ne yazık ki.

• belli ki vatandaş o yolun yolcusu
    birde acıdım falan demeler komik ötesi
    bu şahıs yakalansa hapis yatsa dahi emin olun aynı işe devam edecektir (siz acısanız da ,acımasanız da)
    ve büyük ihtimal ailesi de ilgisizdir

geçmiş olsun
  • çok geçmiş olsun keşke ibretlik cezalar alsalar böyleleri bakalım bir daha yeltenebiliyor mu?
  • hocam tekrardan geçmiş olsun en kısa zaman içerisinde cezalandırılda cezasını burada paylaşırsınız sonuçta para kolay kazanılmıyor bugün sana yarın bana dolandırmayı kalkarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issızbiradam -- 17 Mart 2017; 20:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

şikayetini hiçbir şekilde geri çekme bugün sana yarın başkasına yapar bu tipte insanlar. ve bir şey daha bir malı almak için önce para göndermeyin satıyorsa normal satsın satmıyorsa bence göndermeyin...

Ben forumdan zamanında 290x ler şunlar bunlar aldım sattım. Sağlam kişilerdi çok şükür biz de kimsenin hakkına girmedik. Bunların insafı yok böyle dolandırabiliyorlar...

Edit: Sinirimden geçmiş olsun demeyi unutmuşum geçmiş olsun...

Hocam iyide, kim parasını almadan ürünü yollarki? Sizin herhangi bi yerden alışveriş yaptığınızda ürünü yollayın, parayı ürün gelince vereceğim deme şansınız var mı? Burada olay mümkün mertebe ürünü elden almak, alınamıyorsa referansı olan ve eski üyelerden alışveriş yapmak.

ya şimdi bu işte yeni gibi yazmıssınız. kımsenın parayı almadan urunu yollamayacagını ben de bılıyorum get ile alın yuzde 5 fazla ödeyin garantınız olsun dıyorum. ya da aynı sehırde bırıne aldırın. ya da yada gidin siz alın. ya da ya da...
    ya dalar cogalır lakın urunu almadan da parayı göndermem isterse satmasın farketmez...

• hocam öncelikle geçmiş olsun.
    850 lira fiyattan şüphelenmednizmi acaba?
    çünkü i7 6700k nın piyasası 1100 tl civarı
    daha 3 gün önce ben satışa koydum 10 kişi 1000 lira teklif etti vermedim
    hepsini bir arkadaşa sattım 2150 ye anakart cpu ram.
    ben teklif etemdim ama adam eft yapacm dedi yaptı yolladım

yani bunlara biraz dikkat edin. piyasanın altında satıyorsa ya ayıplı ürün satıyor yada dolandırıcı
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 950 TL yede bulmuştum hatta testlerini falanda yapmıştı fakat benim i5 6500 a çok düşük fiyat verince vazgecmistim. Hani piyasa fiyatı ayrı bir konu ne bileyim sorun göremedim yani. Olacağı varmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam, para belki geri dönmez size ama inşallah güzel bir ceza alır.
  • aynı numaradan exii kullanıcısını da dolandırmış arkadaşlar sonu 0050 ile biten bir numara
  • Evet arkadaslar bu numara benide dolandirdi kesinlikle dikkatli olmanizi tavsiye ediyorum

• konuları deştikçe aynı numaradan ulaşılıp alışveriş teklifinde bulunmuş kullanıcılara da rastladım vay arkadaş yaaa
  • Özellikle 2. el kısmına ciddi bir çeki düzen verilmeli

1-2 Aylık üyeler adı yok soyadı yok telefonu gözükmüyor istediği gibi alım satıma giriyor

Bu bölüme isim soyisim telefon hatta TC No olmayan(sadece admin görebilir) konu açamasın mümkünse
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.