Şimdi Ara

İ7 6700k ikinci el alayım derken dolandırıldım (yakalanmis) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
8.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen kimsin ki?
  • 2008'den bu yana üyeyim foruma, buradan üründe aldım üründe sattım sadece bura değil malum site,letgo,sanalpazar gibi yerlerde onlarca ürün sattım Allah'a şükür forumdan ne aldığım ne sattığım ürünlerden en ufak ne şikayet duydum nede şikayet ettim forum içinde ürün alıp veya satıyorsam üyelik tarihine öncelik veririm zaten eskilerden kalan çok fazla kişi kalmadı yeni bir üyeyle alış veriş yapmam forum dışındada bulunduğum il dışına ürün alıp göndermemek gibi bir prensibim var inşallah zararınızı karşılaraınız illaki 3-5 çürük yumurta herzaman çıkıyor ama bu çıkanlar umarım sizlerin forumdaki dürüst satıcılara önyargılı davranmanızı sağlamaz umarım bunu yapan kişide cezasını bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 17 Mart 2017; 5:9:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili serkanşen forumdaşım, siz galiba tr.duman arkadaşımızın konudaki ilk yazdıklarını okumadınız sanırım, yoksa InsideR arkadaşımıza böyle hakaret etmezdiniz diye düşünüyorum ?

tr.duman arkadaşımız ne yazmış görelim.
    Arkadaşlar z3plus kullanıcısı tarafından 850 TL dolandırıldım.
    Şuan karakoldayim. Tüm bilgilerine ulaştık nitelikli dolandırıcılıktan kaydı çıktı yani benim gibi bir kaç kişiyi daha dolandırmış.

Yorumunuzda Büyüklükten bahsetmişsiniz, o zaman sizde bir büyüklük ve erdemlik örneği göstererek, InsideR arkadaşımıza, hakaret ettiğiniz için özür dilemek istermisiniz ?

@tr.duman
    @serkanerşen
    @InsideR
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Ülkenin hırsız sevici dolu olduğu belli değil mi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Hocam sahibindende get sistemi var bi araştırın. Aklınızda bulunsun hemde. Ben 100 tl ye kulaklık almıştım. Sorun çıkar belki diye 3 gün paranın karşı tarafa geçişini onaylamadım sistemde eğer ürün sorunlu olursa iade edip paraya alabiliyorsun. Parayı yatırdıktan sonra ürünü göndermemesi diye bir şey yok çünkü sisteme takip numarası girmek zorunda satıcı.

Bu arada geçmiş olsun. İnşallah bir daha benzeri bi durum yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqcain -- 17 Mart 2017; 6:29:28 >
  • Sonucta dolandırılan kısının yapacagı sey nedır
    Suc duyurunda bulunmak degılmıdır

Dolandırılmak
    Bu durum dolandırılan kısının hatasıdır
    Dusmıyeceksın oltasına ıste

Her nekadar bunu soylesekte ınsanın basıretı baglanıyor yada baska bısey oluyor
    dusuyorsun sonucta.Yaradılıs ıste

Dolandırılan kısı burada konu acma nedenlerı ne olabılır

1-dıger uyelerı uyarmak
    2-konu hakkında bılgı alabılecegı bır yonetıcı admın aramaktır

bende sattım urun
    sahıbınden den buradan gıttıgıdıyordan
    Allaha sukur hıcbır sattıgım urunden bır sıkayet banada gelmedı

Olması gerekende boyle degılmıdır zaten
    arkadasın ın dedıgı gıbı arada cıkıyor yapacak bısey yok demek olmuyor işte

Yapacak bısey yok demek veya affetmek
    bunların cogulması demek

Cogalmasının anlamı daha cok ınsanın canın yanması demek

belkıde canı yanan adam ileride sunu dusunecek (tr duman ıcın soylemıyorum)

"ulan!!! benım canımı yaktılar ceza almadan sıyırdı adamlar
    eee ozaman benım canım yanacagına bende baskasının canını yakayım ne de olsa ceza almıyor kımse"

ozetle

yapılan bır haksızlıga adaletsızlıge zulme veya bu gıbı durumlarda " tren öküz" ilişkisi yasanırsa
    daha cok bu durumlarla karsılasırız

• zeqcain kullanıcısına yanıt
    Belli başlı bi satış rakamını gectikten sonra ki benim bu seneki 2.satisimda kep denilej lanet bi sistem almami istedilet devletimizin başka boyutta bi para tuzağı arastirirsiniz merak ederseniz

• Yaşı küçük dediysem de öyle 10-15 yaşlarında değil elemanin ceza ehliyeti var. Genç birisi, cezasını tabiki çeksin hani yakalanır da ailesi mülayim mutavazi yani öyle aileler vardır ki kiyamazsiniz, hatırına dersiniz ne bileyim işte. Ben yine söylüyorum önce ıslah olsun yapım gereği cezaci biri de değilim ayrıca dolandirilmam konusunda kendimi hatalı görmüyorum güven meselesi bir durum ha yine de kimseye güvenim kırılmadi. Yani o i7 6700k yi alacagim, sadece alışveriş yaparken dikkat etmem gereken şeyler varmış onu anladım.

Konuyu açma sebebim sizleri uyarmakti. Dikkatli olun benim başıma gelmez demeyin geliyor malesef arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 17 Mart 2017; 8:44:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu söylemeyi unuttum adam beni avlarken yanın da sizlerden birini de avlayacakti elinde Asus strix 1070 ekran kartini benim üyelik bilgilerimle 1650 TL ye satışa sunacaktı. Onu kabul etmedim sorun çıkar bir şey olur aracı olamam dedim. Allah korudu diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 17 Mart 2017; 8:55:29 >
  • G.o hocam insanın içine oturuyor dolandirilinca.

Benimde 250 lira tuzla buz olmuştu iyi bilirim o hissi.

• EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın hocam işin parasında değilim zaten çok şükür o parayla fakirde olmam beni de zengin etmez. Eşime çok mahcup oldum bir de üzüldüm halime. Ama eminim kısa sürede yakalanacak eleman öyle sahte isimler falan önemli değil normalde süreç yavaş işler Allah'ın izniyle bu sefer öyle olmayacak...

• Bir kere ben de dolandırıldım bu siteden. Ama 30 tl. Yine de gittim savcılığa. 2den 7ye bekledim gelmedi sıra. En son mesai bitti. Eeeh dedim koşmadım peşinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 17 Mart 2017; 9:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

Yaşı küçük dediysem de öyle 10-15 yaşlarında değil elemanin ceza ehliyeti var. Genç birisi, cezasını tabiki çeksin hani yakalanır da ailesi mülayim mutavazi yani öyle aileler vardır ki kiyamazsiniz, hatırına dersiniz ne bileyim işte. Ben yine söylüyorum önce ıslah olsun yapım gereği cezaci biri de değilim ayrıca dolandirilmam konusunda kendimi hatalı görmüyorum güven meselesi bir durum ha yine de kimseye güvenim kırılmadi. Yani o i7 6700k yi alacagim, sadece alışveriş yaparken dikkat etmem gereken şeyler varmış onu anladım.

Konuyu açma sebebim sizleri uyarmakti. Dikkatli olun benim başıma gelmez demeyin geliyor malesef arkadaşlar.

"ayrıca dolandirilmam konusunda kendimi hatalı görmüyorum güven meselesi bir durum ha yine de kimseye güvenim kırılmadi. Yani o i7 6700k yi alacagim, sadece alışveriş yaparken dikkat etmem gereken şeyler varmış onu anladım. "

ıste dedıgım durum bu
    ınsan yaradılıs geregı bır skeılde guvenıyor aklına kotu sey getırmıyor bazı durumlarda

kendı agzınız ıle soyluyorsunuz ama kendınızle celısıyorsunuz

"dıkkat etmem gereken seyler varmıs"

dıkkat etmedıgınız ıcın hatalısınız
    hatalı oldugunuz ıcın dolandırıldınız (soylemek ıstedıgım buydu)

Babamın bır sozu vardır
    "bır sekılde o para sende cıkacaktır" der boyle durumlarda

--kısa hıkaye
    ıstanbuldan eskısehıre gıderken tahmını 21-22 sene once
    babamın dayısın oglu sakarya yolunda 70-72 yaslarında bır adama carptı (ana yolda 80-90km hızla gıderken)
    Arabada bızde varız tabıı

Surucunun hıcbır sucu yoktu adam bırden otobusten ınınce yola cıktı
    Neyse hastaneye fılan yetıstırıldı
    Herhangı bır sorunu cıkamadı

Sakarya devlet hastanesınde
    Oradakı polısler adama akıl verıyordu yaslı amcaya
    -Amca gel davacı ol bunlardan bak arabalarına zengın bunlar para kopartırsın vs seklınde
    Amca davacı olmadı nekadar dıl dokselerde

24saat beklemeden sonra amca taburcu edıldı
    evıne goturduk (pamukovada bır koy)
    bu amcanın maddı durumu cok kotu oldugundan
    1aydan fazla ıhtıyaclarını karsıladık

Oradan her gectıgımızde senelerce o amcaya ugradık
    Ihtıyaclarını gıderdık kendımızce

Yanı bu amca bır sekılde bızım hayatımıza gırdı
    bır sekılde cebımızdeki o para cıkacaktı (babam hep bu skeılde soyler ve her ıste bır hayır vardır der)

---konuya donecek olursak

850tl paranız gıttı dolandırıldınız
    yanı bu para bır sekılde sızden cıkacakmıs gıbı dusunun
    bu hastalık olur
    bu yangun olur
    bu kapkac olur
    telefonunuz suya duser (bunun gıbı bınlerce sey)

siz dolandırılmıssınız
    belkıde hayırlısı bu olarak dusunun

yasadıgını bu durumda da gerekını yapmıssınız, suc duyurusunda bulunmussunuz

Tekrar gecmıs olsun

Sevgıler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 17 Mart 2017; 9:32:6 >

• Dolandırıcıyı neden savunuyorsun?? Sendemi dolandırıcısın?

• Umarım bir sonuç alırsınız ancak bu tür işlemler genelde takipsizlik ile sonuçlanır.

• Yok hocam öyle şerbeti verdik gönderdik değil durum bizzat takipcisiyiz. Hiç bir şey yapmadan da olmaz ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 17 Mart 2017; 10:39:22 >
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam çıkacağı varmış hani akacak kan damarda durmaz diye... Şimdilik aktı bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 17 Mart 2017; 10:38:17 >
  • Zor zamanlardan geçiyoruz. Bugüne kadar şükürler olsun ufak tefek sıyrıklarla atlattım 2.el uzak alış-verişlerimi ama tehlike günden güne büyüyor sanki. Gittigidiyor yada Get üzerinden alışveriş daha mantıklı olmaya başladı.
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Karakola ya da akşam saatlerinde nöbetçi müracaat savcısı var ona gitseydiniz beklemezdiniz o kadar...

Size de geçmiş olsun bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 17 Mart 2017; 10:37:17 >
  • Değişik bir milletiz ortada bir satış yok, sadece satış vadiyle para gaspı var ne yapılcakti sanki tabikide karakola/savcılığa gidilecek almam gereken ürün verilmedi ben ücretini ödediğim halde diye şikayet edilecek.Geçmiş olsun hocam. Parasında değilim, o para benden çıkacaktı demek çok yanlış kimsenin sizin kazandığınız parayı kolayca çar çur etmesine izin vermeyin.Zaten işlemleride başlatmışsınız.Umarım kısa sürede sonuç alırsınız.

Dün bitane daha bi dolandırıldım konusu vardı pek iyideğil artık 2.el.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.