Şimdi Ara

i7 6700k sistem toplama Ufaktan resimler ve videolar geliyor :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Musa abi selamlar :)

1070 alacaktım fakat gözüm karartıp 1080 alacağım. Sende Hawk Sea X modeli var aklımdan çok geçiyor sıvı soğutmalı MSI. Hiç OC denemesi yaptın mı karta ? Eğer yaptıysan en son nereye kadar çıktı Mhz değeri?

Stress altına aldın mı kartı ? Kafam çok karışık 3000tl verip hava soğutma yerine 100-200 daha verip sıvı soğutma alayım diyorum. Hem sessizlik hem uzun ömürlülük hem de sıcaklık bakımından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Musa abi selamlar :)

1070 alacaktım fakat gözüm karartıp 1080 alacağım. Sende Hawk Sea X modeli var aklımdan çok geçiyor sıvı soğutmalı MSI. Hiç OC denemesi yaptın mı karta ? Eğer yaptıysan en son nereye kadar çıktı Mhz değeri?

Stress altına aldın mı kartı ? Kafam çok karışık 3000tl verip hava soğutma yerine 100-200 daha verip sıvı soğutma alayım diyorum. Hem sessizlik hem uzun ömürlülük hem de sıcaklık bakımından..

Sessizlik kısmını unut :) Sonuçta ikisinde de fan mevcut. Biri radyatörde diğeri kart üstünde pek bir farkı yok ses açısından ancak soğutma dersen ne kadar uğraştysamda 60 üstüne çıkaramadım ısıyı ki balanced ayarlarında bu ısı. Performansa aldığın zaman ses çok abartı çıkıyor ancak mükemmel bir ısı düşüşü olyor. kasada da aynışekilde sıvı soğutma var ve iç ısısı 36 üzerine çıkmadı. İşlemci max 44 derece gördü. Sıvı soğutma her zaman daha iyidir fana göre. ( Tabi bu benim görüşüm.) OC deemesi vs henüz yapmadım. Hani yeni aldım azcık tadını çıkarayım 1 aya eve döndüğümde çirkin denemeler yapmayı düşünüyorum :D

• Teşekkür ederim.
  • MrMeC M kullanıcısına yanıt
    Abi sessizliği yazarken aslında dönüp bi kasaya baktım. Senle hemen hemen aynı pc yi kullanıyoruz. Link üzerinden henüz işlemci fanlarına ayar çekmedim, bu yüzden de tam yük çalışıyor sanırım ses çok fazla geliyor. Benim de sistem 31.32 derece çalışıyor tabi ekran kartı yok kasada.. Şimdi ekran kartı da aynı şekilde 12mm lik bir fanla geliyor. 14mm olsaydı daha iyi olurdu bence şimdi kasanın arkasındaki 14mm fanı sökmek hiç içimden gelmiyor. MSI HAWK SEA X' in bana cazip gelen tarafı seninde dediğin gibi sıcaklık değeri. Çok serin bir kart. Blower fan bir kaç bişeleni soğutması için koymuş Msi ama sese etkisini bilemiyorum. Bu kartın yüksek mhz değerlerini ve aynı zamanda sıcaklık değerlerini merak ediyorum. Bir de abi şeyi sorcam sana boruların etrafındaki sarmal yapıda dikiş mi atmış veya bollaşma mı var? izlediğim videolarda sanki öyle geldi bana veya ışıktan dolayı göz yanılgısı yaşadım tam anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Abi sessizliği yazarken aslında dönüp bi kasaya baktım. Senle hemen hemen aynı pc yi kullanıyoruz. Link üzerinden henüz işlemci fanlarına ayar çekmedim, bu yüzden de tam yük çalışıyor sanırım ses çok fazla geliyor. Benim de sistem 31.32 derece çalışıyor tabi ekran kartı yok kasada.. Şimdi ekran kartı da aynı şekilde 12mm lik bir fanla geliyor. 14mm olsaydı daha iyi olurdu bence şimdi kasanın arkasındaki 14mm fanı sökmek hiç içimden gelmiyor. MSI HAWK SEA X' in bana cazip gelen tarafı seninde dediğin gibi sıcaklık değeri. Çok serin bir kart. Blower fan bir kaç bişeleni soğutması için koymuş Msi ama sese etkisini bilemiyorum. Bu kartın yüksek mhz değerlerini ve aynı zamanda sıcaklık değerlerini merak ediyorum. Bir de abi şeyi sorcam sana boruların etrafındaki sarmal yapıda dikiş mi atmış veya bollaşma mı var? izlediğim videolarda sanki öyle geldi bana veya ışıktan dolayı göz yanılgısı yaşadım tam anlayamadım.

Sık örgü var boruların etrafında çok güzel yapılmş. yanlız bildiğim kadarıyla seahawk x şu anda tr de yok. EK X modelide custom soğutma için o yüzden ona dikkat et. Dediğim gibi egzoz fanı olduğu için ekran kartının fanı balanced ayarda bile biraz yüksek sesli olabiliyor. Performans ayarında oldğu zaman 22-25 dereceye kadar düşüyor ısı ama inanılmaz bir sesi oluyor :) ekran kartını alınca mecburen üste yerleştireceksin.Kasanın öndeki fanları sökmene gerek yok. Eğer üstte fan mevcutsa onları zaten sökmek zorunda kalacaksın. Ben kasayı değiştirdim 780t de kronik problem var üst kapak çıtçıtları hemen kırılıyor. 750D aldım çok memnunum. Kendi ön 2 fanı gayet güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Sanırım Twitch, Youtube vs kanalınız mevcut kulaklıklar, mouselar enfes.. Hayırlı olsun sisteminiz, ne kadar harcadınız acaba herşey dahil ?

Edit: 2.mesajınızda gördüm sanırım 15 bin lira..

Masa hariç herşeye 24000 TL harcadım. Bir tek masa kaldı onun içinde ustayı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMeC

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Sanırım Twitch, Youtube vs kanalınız mevcut kulaklıklar, mouselar enfes.. Hayırlı olsun sisteminiz, ne kadar harcadınız acaba herşey dahil ?

Edit: 2.mesajınızda gördüm sanırım 15 bin lira..

Masa hariç herşeye 24000 TL harcadım. Bir tek masa kaldı onun içinde ustayı bekliyorum.

Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Konuyu takip ediyorum, çok güzel sistem oldu. Test paylaşmayı düşünüyor musunuz hocam?

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/13914175_10155104629011040_1461731698619741847_o.jpg?efg=eyJpljoidCJ9

telefondan çektiğim bi bu vardı. Tatil dönüşü istediğiniz bir test varsa yazın uygulayıp atayım.

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
    Abi fan kablosunu anakarta mı taktın? Yoksa kartın üstünde takabildiğin 3pinlik bir yer var mı?

• quote:

Abi fan kablosunu anakarta mı taktın? Yoksa kartın üstünde takabildiğin 3pinlik bir yer var mı?

Kasanın kendi fanlarını soruyorsan anakarttaki pinlere taktım.
    Ekran kartı fanını sormuştum. İş vardı acele yazmışım kusura bakma abi :)

• quote:

Ekran kartı fanını sormuştum. İş vardı acele yazmışım kusura bakma abi :)

Ekran kartının fanıda anakart üzerindeki pinlere takılı.

https://store.donanimhaber.com/93/a1/66/93a166c30ccc72c3231f769f14f02efb.jpg
  • Hocam hayırlı olsun.

Bir sorum olacak. İki tane 950 proyu nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Hocam hayırlı olsun.

Raid 0 yaptım 4.400 okuma 1.800 yazma hızı olarak kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Hocam hayırlı olsun.

Yok ben anakartta yer var mi anlaminda sormustum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hayırlı olsun.

Yok ben anakartta yer var mi anlaminda sormustum.

m2 ler boştaydı onlar dolsun diye aslında m2 aldım :D
  • masa işini naptınız? kendiniz özel mi yaptırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nastyobi

masa işini naptınız? kendiniz özel mi yaptırdınız?

Şu anda tatildeyim o yüzden beklemede ancak çizim ve ölçüleri hazır. Döner dönmez o işi halledip eski bilgisayar masasından kurtulacağım. Eski derken yani öyle böyle eski değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: stayatrelax1905

çok güzel bir makina dizmşsiniz hocam inşallah sorunsuz arızasız bir sistem olur sürekli devam eder böyle

Çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur umarım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.