Şimdi Ara

i7 6700k sistem toplama Ufaktan resimler ve videolar geliyor :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim ilgine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reys

Sistem çok iyi dostum. Resimleri bekliyoruz.

PSU ve Sıvı soğtucu 2 gün içinde geliyor. Sistem tamamlanınca video ve fotoğrafları detaylı paylaşacağım.

i7 6700k sistem toplama Ufaktan resimler ve videolar geliyor :)

• MrMeC M kullanıcısına yanıt
    SİSTEM ÇOK GÜZEL HOCAM. BEN DE 8000 TL LİK TOPLAYACAĞIM. SİZİN Kİ MAŞALLAH HOCAM. HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HacKeD-

SİSTEM ÇOK GÜZEL HOCAM. BEN DE 8000 TL LİK TOPLAYACAĞIM. SİZİN Kİ MAŞALLAH HOCAM. HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN

Teşekkür ederim. Sadece kasa olarak mı 8000 yoksa ekran vs içinde mi?
    Hocam ekran felan içinde. İlginize teşekkürler. Masa felan da var bunlar hariç 7000 TL
    Hocam nereden sipariş ettiniz.
  • benzer bir sistem topluyorum, beni kimse sallamadı ^^

hayırlı olsun, inşallah bozuk ürün çıkmaz.
  • quote:

Hocam nereden sipariş ettiniz.

Vatan bilgisayar, inventus ve amazondan topladım.

quote:

Orijinalden alıntı: d3s

benzer bir sistem topluyorum, beni kimse sallamadı ^^

hayırlı olsun, inşallah bozuk ürün çıkmaz.

Garanti kapsamında hepsi çıkarsa değiştiririm muhtemelen :) Sizin sistem nasıl birşey acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMeC -- 4 Ağustos 2016; 3:27:57 >
  • d3s D kullanıcısına yanıt
    MrMeC M kullanıcısına yanıt
    Sizin ki de güzelmiş. Acaba ben demi yurt dışından alsam. Peşin olarak.Daha ucuza geliyor
  • quote:

Sizin ki de güzelmiş. Acaba ben demi yurt dışından alsam. Peşin olarak.Daha ucuza geliyor

Gümrükte problem çıkarsa sıkıntı verir onun haricinde daha uyguna geliyor. Hesabıda yaparken %20 vergiyi koymayı unutmayın gümrük için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMeC

quote:

Gümrükte problem çıkarsa sıkıntı verir onun haricinde daha uyguna geliyor. Hesabıda yaparken %20 vergiyi koymayı unutmayın gümrük için.

Hocam şöyle topladım bende bilgisayarı.

İ7 6700K 4.0 GHz 1151 İŞLEMCİ VATAN BİLGİSAYAR

MSI Z170A GAMİNG M7 ANAKART VATAN BİLGİSAYAR

MSI GTX1070 Gaming X 8GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı-Sinerji

Crucial 32GB (4x8GB) Ballistix Elite DDR4 2666MHz CL16 1.2V PC Ram VATAN BİLGİSAYAR

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200 Rpm 64MB Cache Harddisk VATAN BİLGİSAYAR

Crucial 480GB BX200 Serisi Sata 3.0 SSD (Okuma 540MB / Yazma 490MB) VATAN BİLGİSAYAR

COOL MASTER NEPTON 120XL SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ VATAN BİLGİSAYAR

COOLER MASTER G750M 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI VATAN BİLGİSAYAR

COOLER MASTER MASTERCASE 5 USB3.0x 2 MidT ATX MODÜLER SİYAH KASA VATAN BİLGİSAYAR

ASUS 27" MG278Q 1ms 144Hz 2K HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör VATAN BİLGİSAYAR

NASIL HOCAM ?

• -HacKeD- kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutmayı h110i gtx ( h115i) almanı öneririm. Blue sata yerine black. Bu ikisi haricinde gözüme çarpan birşey olmadı.
  • O büyük siyah kutu nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    sanırım monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

O büyük siyah kutu nedir.

Monitör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMeC

quote:

Ben yurt dışından bizzat gidip alıp bavulla getireceğim, gümrük vergisi ödemeyeceğim. Parçalarımın son hali de şu şekilde oldu:

670$ ASUS ROG SWIFT PG278Q
    240$ MSI Z170A MPower Gaming Titanium (MSI DS4100 Gaming Keyboard ve fare hediyeli)
    447$ Intel Core I7-6700K + Corsair H100i v2
    115$ G.SKILL Ripjaws V (2x16) DDR4 2400 F4-2400C15D-32GVR
    440$ MSI GTX 1070 GAMING X 8G
    160$ CORSAIR HXi Series HX750i
    54$ WD Blue 1TB Desktop Hard Disk Drive (yeni bilgisayara takmayacağım)
    7$ Kargo bedeli
    Toplam 2,133$ ~ 6421 TL

Kasayı taşımak istemediğimden Türkiye'den alıyorum:
    573 TL Thermaltake CORE P5 ATX

Yaklaşık toplam 7,000 TL oluyor.

Bunlar eski bilgisayarımdan taşıyacağım ürünler:
    Samsung 850 EVO-Series 1TB 2.5" Solid State Drive
    2x Western Digital Caviar Black 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive (RAID 1)
    Seagate 4TB 3.5" 5900RPM Hybrid Internal Hard Drive
    Logitech G15 Wired Standard Keyboard
    Logitech G500s Laser Gaming Mouse Wired Laser Mouse
    Logitech G430 7.1 Channel Headset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d3s -- 4 Ağustos 2016; 22:32:22 >

öyle bir sisteme neden 2400 lük ram :/ GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL15 1.35V Dual kit Ram daha uygun gibi. Bütçenizi bilmediğimden dolayı yorum yapamıyorum. Yoksa artık 1080 çıkmışken hani durumunuz varsa 1080 alın yok diyorsanız monitörden kısarak 1080 e yönelmenizi cidden tavsiye ederim artık teknoloji o yönde devam ediyor ve yeni çıkacak oyundu vs idi o yönde gelişim gösterecek bunu unutmamak gerek :) Bunların haricindekiler gayet iyi ve yeterli.
  • Yorumların için teşekkür ederim. 2400'lük RAM bu sistemi bir darboğaza sokmayacaktır, anakartın doğal RAM frekansı 2400 olduğundan ve RAM/anakartı bu şekilde OC yapmayacağımdan kâfi gördüm. Bütçemin bir sınırı yok açıkçası ama en iyisinden ziyade fiyat performansı biraz tercih ediyorum. En iyisini istesem sizinkini kurardım ^^. 1080 de o yüzden almıyorum. Elbetteki çok daha iyi bir kart 1070'ten, ancak F/P açısından çok fazla geride kalıyor.
    Anakartın özelliklerine hiç bakmamıştım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.