Şimdi Ara

i7 6700k sistem toplama Ufaktan resimler ve videolar geliyor :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

adam gamer yiğitten kat kat iyi sistem diziyor daha az konuşuluyor demekki 15bin tl yazısını başlığa eklemesi lazımmış

Gamer Yigit olayı bazı soru işaretleri eksik resim veya masaya konulmuş malzemelerin önüne dh gameryigit yazdığı halde inandırıcı gelmedi ayrıca buradaki konuyu yazan tek tek madde madde resimlemis pc alacağım diye 10 konu yok veya 8aydir alacağım yarın alınacak diye başlık yok bu esas diğeri hayali sistem bence ayrıca i7li ekran kartli 5.500yl sistem toplayan arkadaş da alkış hak ediyor
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

adam gamer yiğitten kat kat iyi sistem diziyor daha az konuşuluyor demekki 15bin tl yazısını başlığa eklemesi lazımmış

gorgusuzluk etmeye gerek yok :) Yoksa astariyla beraber 28 30 bin tl ye geldi. Resim vs koyucam dedim evime donemedim birisi ah etti resmen. Yurtdisindayim su anda yemin ederim bi donersem 1 ay kendimi odama kapayip dunya ile iletisimi kesicem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Oncelikle hayirli olsun

C 920 fena kazik Turkiyede , 505 TL nedir ?

Amazondan 170 TL ye aldim indirimden . Su an indirimsiz 228 TL kadar .
    Turkiyedeki en uyugun fiyat ise 392.99 TL

Tesekkur ederim. Daha iyileri sizlerin olur umarim. Diger bir konuya gelirsek malesef kargo firmalarina guvenemedigimden sadece klavyemi amazondan aldim. Malum hassas parcalar en ufak darbede sikinti cikiyor bi de tekrar yurtdisi ile iletisime gec gonder vs uzun is o yuzden tr den topladim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.