Şimdi Ara

i7 6700k sistem toplama Ufaktan resimler ve videolar geliyor :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeadlyDieSC

Ağzımın suyu aktı terbiyesizim,iyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim daha iyileri sizin olur umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reys

Sistem çok iyi dostum. Resimleri bekliyoruz.

Kutu kutu resim atıcam aklımda :) Özellikle uyarısını yaptım ben gelmeden hiçbirşey toplanmayacak diye :D
  • Aynen sistem çok süper aşama aşama izlemek isterim videosunu marangoz iyi seçim

2 tane ssd'ye de gerek yoktur bence 1 tane 250 gb ssd yetmez mi windows 80 gh diye biliyorum, GTA-5 bile 55 gb oyun olarak 5 tane oyun yüklü olsun geri kalanlar portalda kalsın dilediğimi kaldırıp yenisini kurabilirim, mesela Ac unity (atıyorum) bitirdikten sonra kaldırıp baska bir sey kurabilirim , standart olarak kalan bf1 - diablo3 - gta5 gibi oyunlar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borayldrmm

Aynen sistem çok süper aşama aşama izlemek isterim videosunu marangoz iyi seçim

2 tane ssd'ye de gerek yoktur bence 1 tane 250 gb ssd yetmez mi windows 80 gh diye biliyorum, GTA-5 bile 55 gb oyun olarak 5 tane oyun yüklü olsun geri kalanlar portalda kalsın dilediğimi kaldırıp yenisini kurabilirim, mesela Ac unity (atıyorum) bitirdikten sonra kaldırıp baska bir sey kurabilirim , standart olarak kalan bf1 - diablo3 - gta5 gibi oyunlar olur

SSD ye sık sık yazma kaldırma yaparsan 1 haftaya kalmaz patlar. Her ihtimale karşı sistemin sabit kalması için 1 ek SSD alıyorum. Hani oyunlar gitsinde sistem kalsın en azından :D Masa olarak extreme birşey yapabileceklerini sanmıyorum ama olurda yapabilirlerse güzel olur. Ek seçeneğimide buldum gibi ancak bunuda DX ten almam çünkü kol uzatma yerleri plastik saçma sapan birşey olmuş bunu yaparlar ama.

http://www.adoremobilya.com/image/data/urunler/dx-gd1000-n-1/dxmasa-siyah-2_10.jpg

Bunun orta kenar kısımlarına ledli aydınlatma yaparak üstüne cam oturtabilirim diye düşünüyorum.

• MrMeC M kullanıcısına yanıt
    şaka yollu dediydim zaten iyi günlerde kullanınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nastyobi

şaka yollu dediydim zaten iyi günlerde kullanınız :)

Teşekür ederim :)

Bu arada DX serisi koltuk alacak arkadaşlar 5 ağustosta ürünler türkiyeye geliyor. Ona göre ayarlayabilirsiniz kendinizi.
  • Böyle bir RAM buldum hiç fena değil ne dersiniz :)
    Musa abi cpu soğutucunu H115i yapabilirsin, Mouse olarak Zowie EC2-A(kırmızı logolu) öneriyorum. Goliathus Control yerine SS Heavy mousepad düşünebilirsin speed+control karışımı gibi bir pad biraz daha speede yatkın ama mouseyi atmıyor.

Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Musa abi cpu soğutucunu H115i yapabilirsin, Mouse olarak Zowie EC2-A(kırmızı logolu) öneriyorum. Goliathus Control yerine SS Heavy mousepad düşünebilirsin speed+control karışımı gibi bir pad biraz daha speede yatkın ama mouseyi atmıyor.

Hayırlı olsun şimdiden

Fikirler için teşekkür ederim. Hepsini inceleyeceğim. Bu arada benim koyduğum soğutma sistemi H115i ismi olarak değiştirildi aslında aynı sistem bilgin olsun :)
  • Ekran kartını buldum sonunda. Pztesi toplamaya başlıyorum.
  • alıntılayın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

alıntılayın hayırlı olsun

Teşekkür ederim :)
    Aynen abi kaçırmışım okurken H100i olarak okudum kusura bakma :) bu arada aynı kasayı seçmişiz elimde şuanda çok güzel bir kasa :)
  • quote:

Aynen abi kaçırmışım okurken H100i olarak okudum kusura bakma :) bu arada aynı kasayı seçmişiz elimde şuanda çok güzel bir kasa :)

Benim ekran kartı yalan oldu yine.. Bu trdekiler dolandırıcı yemin ederim. SEA HAWK ekran kartı görürseniz arayıp küfredin. Pre orderlar daha yeni alınmaya başlanmış durumda. Sadece internet üzerinden yurtdışından satış yapılıyor. Amazon vb sitelerden. Sinir krizi geçirmeme ramak kaldı..
    Bu ürün üretimindeki yavaşlığını ve ülkemize gönderim kısıtlılığını bende anlamış değilim. Bir ürün seri olarak üretilir ve dağıtılır. Ülkeye bunları sokmak niye bu kadar gecikti bende hala anlamadım abi. Ürüne gelen rağbeti görüyorlar ama ürün yok şaka gibi. Bu durumun bu şekli alması neye göre belirleniyor ki? Sanırım son tüketiciye çıkma tarihi 1 ayı geçti 1070 için ama hala Türkiye piyasasında çok düşük stoğu var. Ya da bilerek satmıyorlar Kur'dan dolayı. Amazon bile tahminimce Türkiye' de ki kullanıcıya , Türkiye' de satılan 1070'lerden daha fazla 1070 satmıştır :D:D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Coşkun -- 22 Temmuz 2016; 23:04:16 >
  • quote:

Bu ürün üretimindeki yavaşlığını ve ülkemize gönderim kısıtlılığını bende anlamış değilim. Bir ürün seri olarak üretilir ve dağıtılır. Ülkeye bunları sokmak niye bu kadar gecikti bende hala anlamadım abi. Ürüne gelen rağbeti görüyorlar ama ürün yok şaka gibi. Bu durumun bu şekli alması neye göre belirleniyor ki? Sanırım son tüketiciye çıkma tarihi 1 ayı geçti 1070 için ama hala Türkiye piyasasında çok düşük stoğu var. Ya da bilerek satmıyorlar Kur'dan dolayı. Amazon bile tahminimce Türkiye' de ki kullanıcıya , Türkiye' de satılan 1070'lerden daha fazla 1070 satmıştır :D:D:D:D

İşin kötü tarafı msi Amazondan TR ye shipping yapmıyor. Diğer satıcılardan almam in midir cin midir belli değil.. düz 1080 ler mevcut ancak seahawk yok. Sinir krizi geçirdim. iletişim kurmadığım bilişim firması, satıcı, kişi kalmadı. Herkezden kartı istettim. İlk getiren kimse alıcam :=) Kanada' da yaşayan bir arkadaşıma baktırdım dün. Seahawk piyasaya sürüleli 2-3 gün oluyor abi sadece pre-order ve internetten satışı var diye söyledi. Bizim satıcı firmalarımız bunu bu şekilde yazmıyor ki. Örnek veriyorum Vatan Bilgisayar. MAĞZALARDA yazmış sitesine aradım önce teşhir dediler tamam olur dedim stokta yoka döndüler... Saçma sapan bir olay..

• Ekran Kartı tamamdır :) Ön görselleri attım. Sistem kurulduğunda topluca atacağım :)
    Hocam gayet iyi sistem hayırlı olsun.Seahawkın performansını Merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bana ekran kartı hakkında bilgi verebilir misin ? Sıvı soğutma mı ? Pompa veya fan göremedim nasıl bir ekran kartı bu ?
  • acn10 kullanıcısına yanıt
    Core/Memory
    Boost Clock / Base Clock / Memory Frequency
    1847 MHz / 1708 MHz / 10108 MHz (OC Mode)
    1822 MHz / 1683 MHz / 10010 MHz (Gaming Mode)
    1733 MHz / 1607 MHz / 10010 MHz (Silent Mode)
    8192 MB GDDR5X

Video Output Function
    DisplayPort x 3
    HDMI x 1
    Dual-link DVI-D x 1

Features
    Virtual Reality Ready  
    DirectX 12 Ready  
    Great for 4K
    Gamestream to NVIDIA SHIELD

Sıvı soğutmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMeC -- 30 Temmuz 2016; 20:24:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.